Macro

Jag tog lite bilder med mammas macro objektiv förut. Jag tyckte bilderna blev helt okej. Om några minuter ska jag och mamma åka och hämta mina kusiner och sen åker vi till kättilsröd! :)

Valborg

En väldigt tråkig bild, men jag har tyvärr inget annat att bjuda på. Så ni får leva med det för just nu!
Idag vaknade jag runt halv tio då jag hade ungefär en halvtimma att göra mig iordning för att sen åka in till stan med mamma och lyssna på när min syster sjöng med sin klass. Jätte trevligt! Lita kallt bara. Efter det jag och mamma till blomsterlandet och nu sitter jag här!
Ikväll blir det antagligen att åka till kättilsröd och sitta vid valborgsbrasan med släkt och vänner. Mys!
Men ni får ha en trevlig valborg så kanske jag bloggar mer sen! :)

Spring för livet

Favoritklassen#1
Idag hade jag träning från 11-1. Det gick väll helt okej, kunde gått sämre, kunde gått bättre. Vid 3 tiden for jag till slottskogen och hängde med mina kära klasskompisar. Kunde nog inte ha firat en sånhär underbar vårdag bättre. Och just nu mår jag förövrigt illa efter alla marshmallows jag åt. Marshmallowsen användes också som vapen i vårat krig. Så sen låg det marshmallows överallt.
Men nu ska jag snart gå och lägga mig, jag är så trött att jag snart dör. Så vi hörs! :)

Ella Bella

Två bilder från igår när jag var hemma hos Ella. Jag lärde henne lite om sin systemkamera och sen tog vi tiden att plåta henne lite.
Idag fyller min pappa år så; GRATTIS PAPPA!!! ÄLSKAR DIG! ♥♥ Fast jag är inte helt säker på att han kommer se det här... Iallafall, idag drog jag in till stan med Julle och tog lite bilder. Det var så himla härligt väder! När det är sådant väder kan man knappt tänka sig att det någonsin skulle regna. Men när man gått ett tag blev det lite kallt om fingrarna. Jaja, bilder kanske kommer senare! :)

Hos Ella

Hejsan svejsan!
Nu är jag hos Ella och väntar på att hon ska bli färdig. Vi tittade igenom lite bilder och vi hittade den här bilden från förra terminen. Jag tyckte den var lite mysig så jag tänkte; varför inte lägga upp den på bloggen? Så varsågod bloggen! Åh vad jag gillar dig Ella! Men vi hörs sen! :)

Inga bilder

Jag har verkligen inga bilder! Hjälp mig! Det är också en av anledningarna varför jag inte har bloggat på några dagar. Själv tycker jag att det är tråkigt att läsa bloggar utan bilder, om inte personen har något supersmart att säga. Så idag blev det en bild från i julas eller något, men det får gå!
Ikväll har jag suttit och pluggat, för jag har matte prov imorgon. Så nu är jag redo! Annars hade jag tänkt att gå ut och se färdigt på hockeymatchen. Inte för att jag är särskilt inne i hockey, men eftersom det är finalspel så kan det vara kul! Vi hörs!

Vatten

2 bilder jag tog i lördags. Jag blev inte jätte nöjd men dom får väll duga! Jag kanske lägger upp mer bilder någon annan dag.
Igår så satt jag i berghalla nästan hela dagen (det är där jag tränar). Först hade jag träning från 11-13, sen skulle vi öva nationalsången klockar 14.30. Så jag satt och kollade på laget som tränade efter mitt lag. Så jag var hemma runt 16.15. Men det var värt det!
Idag var Sarah, mamma och pappa på någon körkortgrejs i 3 timmar så jag var ensam från 16-20, något sånt. Så jag har suttit med min mattebok hela kvällen. Alltid lika kul! Onödigt inlägg, jaaaa!

Latisdag

Klockan är halv tre och jag sitter fortfarande i pjamasen. Allt jag gjort denna morgonen är matte och fixat lite med designen. Det går inte så bra för mig för internet vill inte samarbeta.
Bilden tog Julle någon gång i vintras, jag tyckte den var fin. Och om någon undrar så är det Karin som står i mitten!
Nu tror jag att jag går ut en stund. Solen är ju framme så man får ju passa på! :)

Bild från i vintras

Hejsan! Jag gick igenom lite bilder förut för jag hade tänkt att fixa lite med min design, och så hittade jag denna bilden på Hanna. Jag tycker att den är så fin! Hanna är också en sådan person som blir sådär bra på bilder!
Som sagt, jag funderar på att ändra min design lite. Jag tycker att den är lite tråkig. Men vi får se.
Annars sitter jag med en iskub i ansiktet för att kamerastativet tappade balansen och föll rakt på mitt ögonbryn. Jag antar att detta var pga att det är fredagen den trettonde. Jaja nu ska jag sluta klaga, vi hörs! :)

Tova, min katt

Visst är hon söt min katt?! Ibland är hon lite elak, men det kvittar!

Teenager posts

Jag måste då bara säga att jag älskar dessa! För alla stämmer ju typ in på sig själv. Jag antar att alla vet var dom kommer ifrån annars klickar ni bara här!
Jag skrev ju förut att jag skulle göra något kul, men så blev det inte. Allt jag gjort är att plugga lite till och suttit vid datorn.  Men nu ska jag gå och lägga mig för jag ska till sisjön med Sarah imorgon bitti och göra något och sen kommer Karin. Kuuuuuul! Godnatt! ♥

a piece of cake

Mamma kom hem med varsin bok till mig och Sarah idag. Det var en påskpresent som var försenad med posten. Sarah fick någon skönhetsbok och jag fick en bakbok. Så nu ska jag snart läska er med allt gott jag kommer göra! Taaack mamma!! :D ;)
Idag har jag typ inte gjort något, förutom läxor och att titta på tv. Det har varit ganska tråkigt att sitta med matteboken när det spöregnat ute. Så nu ska jag och göra något kul!

Min fina vän

Några bilder från när jag fotade Karin för några veckor sedan. Hon blir alltid så ooootroligt bra på bilder och resultatet blir så bra! Det är därför det är så kul att fota henne. Den andra bilden blev lite brusig men jag blev kär i den. Typ kärlek i första ögonkastet.
Idag har jag faktiskt varit i varberg! Jag och tre andra tjejer ska sjunga national sången på SM. Så vi var där och övade idag. Det var jätte kul! Så nu är jag jätte taggad!!
Men nu ska jag ta och fixa lite med min design för det är några saker som krånglar sig. ;)

Breaking dawn

Jag känner att jag har haft på mig samma tröja på alla dom senaste inläggen.. 2 till bilder från i lördags.
Idag hade jag förberett en slapp dag med bara film, men sen blev det så att jag åkte till frölunda med Hanna. Sen åkte vi hem och gjorde kokosbollar. Sen satte vi oss och kollade på Breaking dawn. Den var braaaaaaa. Sen hade jag tänkt att titta på The hunger games men den ville inte. Men nu ska jag på dejt med bäddsängen inne i Sarahs rum! ;)

Jag är inte ett måndags barn

En bild från i lördags när Sarah fotade mig. Jag blev inte så nöjd, men Sarah redigerade några bilder och då tyckte jag att denna blev helt okej.
Nu ska jag leta reda på en online version av antigen The hunger games eller Breaking dawn. Har inte sett någon av dom än. Men det är sånt man får göra när det ösregnar ute. Jag ska också försöka få tag på Karin. Jag har ringt henne 1000 gånger men hon svarar inte. Hon sover väll. Men jag bloggar mer senare! :)

Tråkig

Hej! Jag har inte orkat blogga denna helgen, så jag slänger in ett inlägg nu! :D
Bilden ovan är ifrån igår när jag var hos Rebecka. Den var ganska brusig, så då passade jag på att lägga till lite mer. Det blev jätte fult, men det får gå bra för nu!
Och idag har jag varit på gudstjänst med Rebecka och en släktträff. Kul kul. Meeeen jag är jätte trött nu och känner mig jätte tråkig, så jag bloggar mer imorgon, tror jag. ;)

Hej mitt vinterland

Det var snöstorm när vi åkte hem idag! Så jag fick gå ur bilen i två minuter och ta lite kort. Och när vi kom hem gick jag direkt och bytte om till myskläder och efter det har jag bara slappat med min familj.
Imorgon ska Sarah antagligen foto mig på förmiddagen någon gång och sen på kvällen ska min familj åka till Rebeckas familj. Det ska bli kul! Men jag har inget intressant att säga så jag bloggar mer imorgon! :)

Min Kamerautrustning

 
Kamera:
Nikon D3100
 
Objektiv: 
18-55mm f/3.5-5.6
50mm f/1.8 + motljusskydd
 
Annat:
Fjärrutlösare
Kameraväska (Kamerahus + 2 objektiv + fjärrutlösare)
Reflexskärm (110cm, 5 i 1)
Stativ (3 ben)
UV-filter
 

Drar till farfar

Nu ska jag åka till Vänersborg och träffa lite släktingar hos farfar. Så ni får ha en jätte bra dag så hörs vi kväll! ♥

Inviger lovet med shopping

Idag så for jag till frölunda torg med min syster och Karin. Jag köpte en blus från monki, vilket ni kan se på bilden. Vi var där ganska länge och sen har vi inte gjort så mycket mer. Sitter och taggar inför lovet med musik och att käka godis. Nördar.
Fast nu gick hon. Just precis i denna stund.
Jaja nog med babbel från mig! Bloggar kanske senare annars hörs vi imorgon! :)

Fin bild

Baaaaaaaaaaaaaajs! Jag fick höra att instagram kommit till android och då blev jag såhäääääääääääääääääääääääär glad men sen "gick det tydligen inte på min telefon" och då blev jag sur. Till och med så sur att jag typ avinstallerade alla appar på min mobil. Förutom facebook.
Men vad som gör mig glad är att det är bara en dag kvar och sen är det påsklov!
Nu ska jag ta och göra i ordning mig för min dejt med kudden. Förs imorgon! :)

Emma Björndahl

 
Hejsan hoppsan! Ägaren av denna bloggen heter Emma Björndahl och föddes dagen före julafton 1997. Bor gör jag precis utanför Håkans hemstad Göteborg, där jag även går andra ring på Sjölins gymnasium. 
Gillar att fota gör jag med min Nikon D3100. Vill ni veta mer om min kamerautrusting kan ni klicka HÄR.
 
Hoppas ni stannar! :))

Spruta

Hallojsan! Jag gick lite tidigare från skolan idag. (Det var inte jätte mycket tidigare, bara 10 minuter, men skitsamma.) För jag skulle åka och ta en spruta. Jag gillar inte sprutor. Men det gick ganska bra. Förutom att jag sitter halvt förlamad i ena armen.
Annars har jag mått ganska dåligt idag. Jag har varit snuvig och haft ont i halsen, vilket har gjort att jag kännt mig seg och hängig. Och bara kännt mig allmänt ful. Jag vet däremot inte om jag var det. Men det kändes som det. Så nu sitter jag och tröstäter glass och chokladpudding.
Ikväll ska jag plugga spanska och vänta tills pappa kommer, för han kommer hem ikväll! :D :D
Jag får se ifall jag bloggar mer senare! :)

Jag ♥ Mjölkchoklad

Rubriken säger allt! Och det bästa är ju när man hittar en hemma!
Jag kom hem nyss. Då var Emelie här och hade varit ute med min hund, så jag slapp det idag.
Och nu ska jag faktiskt göra i ordning mig för jag ska iväg och träna. Sen får jag skynda mig hem och titta på top model. Hihi.