Teenager posts

 
Hej! Jag har lagt in sådana här bilder förut, men så går det om man inte har några intressanta bilder eller någon inspiration för tillfället. Plus att dessa stämmer så grovt mycket. 
 
Idag har jag varit på den första cheerleading träningen för säsongen! Det var nämligen en tryout för laget då jag var i norge, men jag fick en plats ändå. Jag kommer träna fredagkväll, söndageftermiddag och tisdagkväll. Iår har jag nämligen tagit mig upp en nivå och ska tävla elit! Grymt kul! 
 
Dom senaste dagarna har jag begravt mig helt i musik. Det är så underbart att hitta just dom låtarna som man kan lyssna på i flera timmar utan att tröttna. Och det är precis vad jag gjort. Så nu har jag hörlurarna i öronen vart jag än går.
 
Nu har jag faktiskt tänkt att gå och lägga mig. Ögonen svider och det är svårt att hålla dom öppna. Jag är helt slut efter den första hela veckan i skolan. Nu ska jag bara klara mig tills höstlovet, haha!
Imorgon ska jag antagligen hänga med familjen in till staden en stund.
Sen ska jag också hitta en utklädnad till måndag, då spexfoto står på schemat... Det kommer bli bra detta, kan man ju alltid hoppas..!

Black & White




Redigerade 2 bilder som jag och Karin tog för ett tag sedan. Jag tyckte att dom passade ganska bra i svartvit.
Eller vad tycker ni? :)

En oväntad hemkomst och andra grejer

 
Hejsan! Hade kemi sista lektionen. Vi håller på med tryck och grejer. Känns helt meningslöst för det hänger ju inte ihop, haha! 
 
När jag slutat tog jag bussen hem, där jag också träffade några kompisar. När jag snart var hemma ser jag att min pappas bil står utanför, så jag blev så glad att jag sprang resten av vägen. 
Min pappa jobbar i norge så han är där två veckor, hemma en osv. Och denna veckan kom han hem lite tidigare.
 
Just nu sitter jag och lyssnar på musik. Hade tänkt att börja med läxorna jag fått. Kanske ska fixa till i mitt rum också, det är som en stor röra. Aja, bloggar senare! :)

Instagram



Följ mig på Instagram! @emmabj :D

Inget internet

 
Det har tagit mig en evighet att skriva detta inlägg, då vårat internett inte fungerat som det ska. Så nu får jag skynda mig innan nätet springer ifrån mig.
 
Nu har jag nästan gått en veka i skolan och jag har redan blivit seg, haha! Men jag tror nog att jag fixar det!
Idag slutade jag skolan runt 3 då jag for hem till Rebecka. Jag kom hem för några timmar sen och efter det har jag tittat på gossip girl och försökt komma in på internet. Men, vi hörs! :)

Hos Karin

 
Hej! Jag åkte med Karin hem till henne igår efter skolan. På vägen handlade vi bananglass som vi sen satt och tryckte i oss på hennes matta. Sedan träffade vi några och kollade på film. Jag sov här inatt och nu har vi nyss käkat bananpankakor till frukost. Vi får väll se vad som händer sen. Ha det gött!

Brunett #2

 
Dessa bilderna tog jag och Karin förra veckan. Vi åkte till en äng som vi länge velat åka till och ta kort på. Tycker ljustet i bilderna blev väldigt bra! Det enda som var problemet var att just där vi ville ta kort, sprang det massa ilskna kor, så vi fick ta kort på ängen bredvid, haha!
 
Edit: Ifall ni tycker att bloggen ser lite annorlunda ut kan jag säga med en gång att det måste vara något fel med blogg.se. Jag har nämligen sett att det är likadant på många andra blogg.se bloggar! ;)

23 augusti

 
Hej! 

Jag, Karin och Ella tog en sväng förbi hemköp efter skolan och köpte annanas och jordgubbar, sen for vi hem till mig, satte på en film och käkade upp allt.
 
Idag har jag dränkt mig i tabletter. Jag har nämligen mått sämre idag än vad jag gjorde igår. Så förhoppningsvis mår jag bättre imorgon! Aja, vi hörs! :)

Slö

 
Jag sitter och knarkar äckliga halstabletter, för jag vaknade med så ont i halsen. Har även fått huvudvärk, så nu ska jag byta om till myskläder och titta på någon film.
 
Andra dagen i skolan har varit helt okej! Idag började vi med schemat, så vi har mest haft genomgångar i ämnena. Jag började 8.30 med slöjd, då vi ska virka något. Jag har aldrig virkat förut, så vi får väl se hur det går!
Jag slutade runt 3 då jag åkte direkt hem. Och nu sitter jag här! Men, vi hörs! :)

Tjena

 
Jag började skolan kockan 9 imorse, och jag var nära på att missa bussen, första dagen. Bra Emma! Som tur var gjorde jag ju inte det. 
Idag var det mest en informationsdag. Vi slutade runt 13.00 då jag och Karin åkte in till stan. Sen tog vi bussen hem till mig och hon åkte för någon timma sedan. Och nu ska jag gå och lägga mig så jag överlever morgondagen! ;)
 

Moa

Nikon D3100 / Nikkor 50mm 1.8/f
Jag och Moa gick ut och fotade lite förut och det gick jätte bra! Vi tog inte många bilder alls och jätte många  blev bra, det var jätte bra ljus och jätte bra bakrund och en jätte bra modell! När vi var klara gick vi tillbaka till moa och redigerade alla bilderna som blev bra, så vi satt och redigerade 33 bilder! Så många brukar jag aldrig redigera!
 
Efter jag kom hem har jag inte gjort så mycket. Har väll gått och förberedit mig inför första skoldagen imorgon. Det känns lite segt, men ändå bra. Nu ska jag gå och ta en dusch och förbereda mig lite till inför imorgon! 
 

Brunett

 
Hejsan! Jag kom hem runt klockan 6 igår då jag cyklade iväg till Hanna med en gång. När jag kom hem sen så skulle jag gå in och fixa lite bilder som jag sedan skulle lägga upp på bloggen, då jag kom på att mitt redigeringsprogram (gimp) fortfarande inte funkar, och jag var alldeles för trött för att göra något åt det, så jag stängde av datorn. 
 
Jag vaknade runt 8 imorse och gick och satte mig vid den stora datorn, där gimp funkar och redigerade bilderna nu istället. 
 
Och som rubriken säger har jag gått och blivit brunett! Det började med att jag åkte och klippte mig, men det blev så dåligt att jag bara ville gråta, så jag, Sarah och Emelie bestämde oss för att ta en spontan tur till affären och köpa hårfärg. Så nu behöver jag ju iallafall inte gå och skämmas över klippningen!
 
Men nu ska jag ta mig till Moa, så vi hörs! :)

Ny design!

 
Nu är jag äntligen klar med min nya design! Ååh vad gött! Det blev inte riktigt som jag velat, men eftersom min förra design tog mig 4 månader utan framsteg, så bestämde jag mig för att börja om. Jag är faktiskt nöjd! Det finns några småsaker kvar att ändra på, men jag ville inte börja blogga igen fören jag gjort klart designen, så jag kände att det var lika bra att börja använda den.
 
Imorgon ska min familj och jag till Norge. Vi ska på födelsedagsfest, för min farbror ska fylla år snart. Jag kommer hem på söndag, då jag ska försöka lägga upp några bilder som jag och Karin har tagit undertiden jag har varit "borta". 
 
Men ni får ha en bra helg, så hörs vi på söndag! :D

Grattis Karin!!

 
Idag är det nämligen så att världens bästa Karin fyller 15 år! Grattis! Älskar dig! ♥

Scones

 
Jag sov över hos Karin inatt. Vi gick upp runt 11 och bakade scones och gjorde smoothie. Sen gjorde vi iordning oss och drog upp i bergen och fotade lite (bilder kommer antagligen imorgon). 
 
Jag åkte hem runt 3, då jag tog en promenad med min hund och dammsög huset. Sen har jag bara latat mig, typ.
 
Nu ska jag försöka fixa till min nya design, som har tagit en eeeeevighet att fixa. Men nu känner jag att jag värkligen behöver en ny! Så vi hörs (förhoppningsvis) imorgon! :)

Regnbågs vatten

 
Jag har redan lagt ut sådana bilder förut, men eftersom dom blev lite bättre nu och jag har inget annat att lägga ut, så lägger jag ut dessa. Blev ganska nöjd faktiskt! 

Problem?

 
Hej! Jag kom hem runt halv 5 igår från lägret och var helt död. Men det kanske man kan förstå när man endast sovit 3-4 timmar varje natt. 
 
På tal om problem. Mitt Gimp har slutat fungera och jag blir väldigt frustrerad över det. Har laddat ner det typ 5 gånger och det vill inte samarbeta.
 
Detta blev ett kort, trist och onödigt inlägg men jag är för trött för att tänka.

Italien #5

Italien #4 - Tivolit

Italien #3

 

Italien #2

Italien #1