Moa #4

Moa #3

Moa #2

Moa #1

 
Hej! Denna veckan som varit har jag ju haft dagläger med konfirmationen. Och från imorgon till torsdag ska vi åka på ett annat läger i flämslätt. Så imorgon bitti åker vi och så kommer vi hem torsdag kväll. Det ska bli jätte kul! Och på nästa söndag konfirmerar jag mig!
 
I veckan har jag också hunnit med att fota Moa (↑bilderna ovan↑). Vi har pratat om detta jätte länge och nu blev det äntligen av! Det gick jättebra och jag har många mer bilder. Jag tänkte faktiskt göra några tidsinställda inlägg nu när jag är borta då det kommer mer bilder. Så vi hörs när jag kommit hem! :)

Någon gång för ett tag sedan

 

Hejsan! Denna helgen har jag firat 2 födelsedagar. I lördags firade jag min farbror och idag har jag firat min mamma som fyller år! Grattis!! 
I helgen har jag också invigt årets första dopp-med-kläderna-på! Det var nämligen så att jag och mina kusiner gick ut och hoppade studdsmatta i ösregnet så sen när vi var genom blöta beslöt vi oss för att hoppa i poolen. Sen gick vi lite fram och tillbaka mellan poolen och studsmattan.
Imorgon börjar min konfirmation på riktigt då det först blir ett dagläger i en vecka och sedan ett riktigt läger. Och sen konfirmerar jag mig den 1 juli.
Men vi hörs då vi hörs! :)

Den fjortonde juni, år tvåtusentolv, klockan tjugio och femtiotvåNågra bilder från igår då jag och Karin tog en spontanfotografering. Blev helt okej nöjd!
Iallafall, Karin stack för ett tag sen och efter det har jag bara suttit vid min dator. Och nu ska jag sätta mig och titta på fotboll med mamma. ♥

Första sommarlovsdagen!
Nu har jag sommarlov!! Så himla gött! Dock känns det inte som det.
Gårdagen gick till som så att vi var i kyrkan 10-12, sen for jag, Karin och Ella in till stan och åt köttbullar. Sen skulle Ella dra till stallet, så jag och Karin gick runt lite i stan. Efter det åkte vi till Julle och träffade lite folk, sen åkte vi hem till mig. 
Denna dagen har firats med pannkakor till frukost och nu får vi hitta på något annat. Vi hörs!

Snart sommarlovHejsan! En till bild från förra vecka, jag har tyvärr inget annat att lägga upp.
Imorgon är det skolavslutning för min skola i Saaronkyrkan. Vi ska egentligen vara där runt 11 men eftersom min klass ska vara kör på en låt så ska vi vara där 10. Det känns dock inte som att det snart är sommarlov på grund av vädret.
Men nu ska jag gå och göra i ordning mig, så vi hörs någon gång!

Nationaldagen


Lite mer bilder från i månadgs.
Idag var det ju nationaldagen, så min moster och mina kusiner kom hit och åt mat och bara myste. Sen har jag inte gjort så mycket. Men nu ska jag gå och lägga mig för jag är så galet trött!

Catch me

Tre bilder Karin tog på mig igår. Jag blev faktiskt jätte nöjd! Jag kommer antagligen lägga upp sådana här bilder någon/några inlägg till, för jag har inga andra bilder. Och så fick jag så många bra bilder från igår!
Idag har jag varit på studentmottagning för min kusin! Och det är därför detta blev lite sent, men det gör ju inget, för vi är ju lediga imorgon! Men nu är jag så trött att jag svimmar!

Sing me a song

Karin följde med mig hem idag och vi tog maaaassoor av bilder. Dom blev jätte bra! Här är två jättefina bilder på fina Karin. Det kommer fler bilder imorgon!

Föräldrafritt

Sitter med min syster vid tvn och käkar chips och godis. Det är bara vi två hemma för pappa tävlar Sm i bowling någonstans och mamma är med honom.
Efter skolan idag for jag och Karin in till frölunda torg och jag fick köpt ett par skor till min konfirmation, jag behöver bara min mammas godkännande! ;)
Moa skulle egentligen kommit hit idag för vi skulle baka till kafet till söndag, men hon låg sjuk idag så jag och mamma ska göra det imorgon!
På tal om imorgon! Imorgon ska jag gå upp runt 8 för att sen åka till bergsjön på tryout till ett högre lag. Så vi hörs väll efter det! :)