Bäst i sverige!

Bilden är inte min och får inte kopieras!
Jag vet inte om jag har skrivit det här på bloggen, men jag tävlade RM i borås med mitt lag i helgen, och vi vann! Jag har knappt förstått det än! Dock kom vi delad första plats med Malmö Allstar Kings, men jag tycker inte att det spelar någon roll. Så i 1 år kommer vi vara bäst i sverige (tillsammans med Kings då)! Vi var så glada att alla föll ihop till en hög.
Och i tisdags var det allra sista träningen med cats, vilket är lite sorgligt, för jag har fått så otroligt fina kompisar! Men på söndag är det sommaruppvisning så jag får träffa alla 1 gång till i alla fall!
Och tillbaka till nuet. Jag har varit hemma från skolan idag, för jag vaknade upp och mådde bajs. Jag antar att det kan vara för att mamma och pappa satte upp studsmattan i lördags när jag inte var hemma, så jag har hoppat mig sjuk. Så jag sov till halv 12 idag (om man räknar bort dom små tillfällena då jag var vaken, men jag somnade om kanska snabbt).
Lite senare idag kanske jag och mamma ska åka till frölunda torg och titta på konfirmationskläder, men det beror på hur jag mår. Men nu ska jag återgå till mitt mattepluggande! :) ♥

21 maj 2012 22:05


Hejsan! :)
Bilden gjorde jag och Karin för två veckor sedan. Vi gjorde den för att trycka ut den på ett påslakan och ge till Ella i födelsedagspresent, och det är därför jag inte nämnt det, för jag vet att Ella kikar in på min blogg ibland. Dock skulle vi gett den till henne i torsdags (då hon fyllde år), men vi blev inte klara med den, så vi gav den till henne idag! Jag blev jätte nöjd för den blev precis så vi tänkt oss. Men ljuset ville inte riktigt samarbeta så vi gjorde den lila så den inte skulle se alltför ojämn ut!
Idag har vädret varit U.N.D.E.R.B.A.R.T! Jag gick med shorts till skolan och lade mig och solade när jag kom hem. Nu har jag typ skrivit om vädret i alla mina senaste inläggen, men det hör väl lite till den här årstiden, right?
Nu ska jag gå till min syster som ropar på mig, ha det feeeett!

Åh detta väder!

Klockan är kvart i tio och jag kan fortfarande gå ut i linne! Så härligt! Men trots detta underbara väder har jag spenderat mestadels av dagen inomhus. Jag hade ju träning från 10-1, vilket gick helt okej, alltså inte jätte bra och inte jätte dåligt. Sen for jag hem och åt. Efter det gick jag och Becka till kyrkan för i konfirmationen måste alla hjälpa till på en gudstjänst, och det gjorde jag och Becka idag.
Meeeeeeen vi hörs någon dag! :)

Pepsie

Hej!
Nu var det ett tag sen jag bloggade (igen). Så då tänkte jag, varför inte slänga in ett inlägg nu?
Bilden tog jag igår då jag och Sarah tog en promenad till en äng med vår hund. Ängen var nästan helt gul, för det var så enormt mycket maskrosor. Och så var det jätte fint väder! Åh så borde det vara varje dag!
Idag skulle jag och Hanna fota sommar porträtt, men så började det regna och det blev inte av.
Förövrigt ska jag tävla RM om en vecka! Sjuuukt taggad! Vi har bara 2 träningar kvar, varav en är imorgon från 10-1. Så jag funderar på att gå och lägga mig snart så jag inte ser ut som ett lik imorgon. Så ha det gott! :)

Friluftsdag

Ja som sagt, vi hade friluftsdag idag! Det började med att vi sprang stafett, och min klass vann! Sen skulle vi göra kasta någon boll, men det blev så kallt och så började det regna så mycket så lärarna sa till alla att gå hem. Så jag Karin och Ella drog hem till mig och tittade på en film. Hur skönt som helst! Och när vi kom hem vräkte regnet ner, och det har gjort det sen dess. Men nu ska jag ta en promenad med min hund ;)

Jag vill leva, jag vill dö i norden

En bild jag och Karin tog i torsdags! Jag blev riktigt nöjd med både bilden och redigeringen. Hon följde med mig hem igår också, efter vi tagit en fika i vasa med Julle.
Som jag skrivit en gång tidagare skulle jag sjunga national sången med några andra tjejer på sm i cheerleading. Och det var idag! Så imorse runt halv 8 for jag in till borås. Jag var också funktionär så jag skulle inte bara sjunga. Och runt ett var det invigning och vi sjöng. Det gick bra! Vilket var väldigt härligt, för det gick inte jätte bra på soundchecken. Så det har jag gjort idag!
Imorgon blir det träning från 10-1 och sen åka till öckerö med lite släkt för att lyssna på min syster och hennes kör som ska sjunga.
Förövrigt sitter jag och halv sover. Men vi hörs! :)

Palladium

Jag och Karin for in till stan idag igen. Idag fick jag köpt mig ett par Palladium och jag är såhäääääääääär glad! Jag har velat köpa ett par jätte länge nu. Så det var ett bra köp! Efter så följde Karin med mig hem och hon åkte för ungefär en timme sen. Och nu ska jag sova så vi hörs imorgon! :)

Mer vatten

Två bilder jag tog nyss. Jag la till en liten redigering på, så vad tycks? Jag blev inte jätte nöjd men dom får duga!
Jag slutade 20 över 2 idag då jag och Karin for in till stan. Vi var dock inte där så länge för hon skulle iväg till sin konfirmation. Inget köpt för jag hade inte plånboken med mig, men jag hittade inget speciellt ändå.
Jag bläddrade igenom mina komentarer förut och jag har fått komentarer jag inte sett då jag inte varit så aktiv med bloggen. Jag blev såhääääääääär glad! Era fina komentarer gör mig tårögd! Speciellt komentaren av "mitt största fan", haha! Nu ska jag gå ner i köket och äta kvällsmat, så ha de braaa! :) ♥

5/5-2012

4 bilder jag tog förut. Men tyvärr så försvann jätte många bilder. Och det var dom bästa. Men dessa tyckte jag blev helt okej ändå!
Om några minuter sticker jag och Sarah till våra kusiner. Så vi hörs! :)

Becka 15 år!


Som sagt, idag fyller min kära kompis Rebecka femton år. Grattisgrattisgrattis! ♥♥
Jag skulle egentligen åkt och firat henne idag men jag och Sarah åkte dit igår istället.
Bilden blev inte den bästa och den tog mig ungefär en timme att göra. Dels för att jag gjorde helt fel och var tvungen att göra om den och dels för att jag är väldigt seg. Resten av dagen skall spenderas med mitt no häfte i mitt rum. Så jag har inget mer att säga nu, så jag bloggar mer någon annan gång! :)