.

Shoppat

Blus & cardigan-H&M / Stickad tröja-Monki / Mascara-Åhléns
 
Detta fick jag med mig hem från stan idag. Det kändes väldigt bra att få köpt lite nytt nu, för det känns som om jag inte har några kläder kvar. Ändå så är min garderob nästan överfull, men jag använder ju knappt hälften...
 
Nu sitter jag med familjen vid tv'n och väntar på att filmen "something borrowed" ska börja igen. Meeeen vi hörs! 

Secret Craving

 
Sötaste Rebecka hade köpt denna Victoria Secret body mist till mig när hon var i U.S.A. Så himla snällt plus att den luktar helt U.N.D.E.R.B.A.R.T! Jag fick även en jättesöt kasse till! :)

Bubbles

Två bilder från i somras.
Godmorgon! Jag vaknade för ungefär en timma sedan då gick upp och gjorde frukost och tittade på tv med modern min. Nu har jag nyss redigerat dessa nästan bortglömda bilderna från när jag och Karin åkte till en äng. Vad tycks? :)
 
Planerna för dagen är att jag snart ska fara in till staden med Rebecka. Det var ett tag sedan jag träffade den tjejen nu så det ska bli kul! 
Min pappa kommer även hem idag! Weeey. Men nu ska jag göra i ordning mig så jag inte missar bussen! ;)

Fjällräven

 
När mamma kom hem idag hade hon med sig denna väskan hem till mig. Tacktacktack bästa mamma, du är bäst!! Jag har velat ha en sådan väska ett tag nu så det var jätte kul att få en! Tack än en gång!

Orientering

 
Hej! Jag kom hem från orienteringen för ett tag sedan. Nu har jag precis slagit mig ner vid mitt skrivbord med en kopp varm choklad och myssockar för att värma mina så kallade fötter. 
 
Orienteringen gick bajs dåligt. Jag sprang med Ella och Sam och sprang heeelt fel. Vi sprang till och med utanför kartan, haha. Det tog oss en och en halv timma att hitta 11 kontroller... Om vi inte skulle sprungit fel skulle det kanske tagit 40-50 minuter. Men jag överlever! :)
 
Nu ska jag fortsätta plugga engelska och vara duktig, vi hörs! :)

Vill ha!

 
 
 
Trådlös fjärrutlösare som fungerar upp till 100 meter till min älskade kamera. Och snart ska jag beställa den! ♥♥ Godnatt kära vänner! :)

Språkdag

 
Hej! Idag har vi haft språkdag i skolan! Jag började klockan 9 med klasstid. Vi skulle skriva en låt om mat, på massa olika språk (Kreativiteten flödar). Sen skulle alla niorna se på en flamenco föreställning i aulan. Herregud vad dom stampade, jag trodde att dom skulle göra sönder golvet...
Efter dansen gick alla till bamba och sen skulle niorna tillbaka till aulan igen och tittade på en konstig spansk film. 
 
När dagen var slut åkte jag hem, gick ut med colan, sen värmde jag några bullar som pluggkäk och satte mig och gjorde lite engelska. Nu har jag nyss kommit hem från ica med mamma. Vi köpte matsäck till orienteringen imorgon. Men nu måste jag gå, ska titta på rapport. ;)

Ellas blogg!

 
Nu är jag klar med Ellas design! Nöjd! Gå in och ta en titt på hennes blogg vetja, klicka häääär! (eller på "Ella" eller på bilden)
 
Idag hade jag utvecklingssamtal, så jag var inte på träningen förut. Utvecklingssamtalet gick bra! Tror jag. Vi kom fram till att jag ska börja titta på rapport varje dag (hjälp), menn annars var det mesta bra saker!
 
Imorgon ska vi ha språkdag i vår skola. Jag har ingen aning om vad vi ska göra, men jag börjar senare iallafall. Och på torsdag är det orienteringsdag i skatås. Tagga tappa bort sig i skogen fjärde året i rad! Haha.
 
Nu ska jag ta min plats i soffan och fortsätta titta på Svenska Hollywoodfruar! Kram! :) ♥

Pärlade hörlurar

 
Pimpade mina hörlurar med pärlor för några månader sedan. Väldigt effektivt eftersom dom inte trasslar och att det är så nedrans snyggt! Så det är ett tips! Det är ganska enkelt också, och om någon sägar att det är svårt, lyssna inte på dom. ;)
 
Idag slutade jag 5 i 3 med bild. Vi skulle måla naturkrafter (eller nått sånt) och det gick ju inte så bra... Jag kan ju verkligen inte måla! Panik. Sen fick jag höra att jag var alldeles för försiktig också, men vad vill han att jag ska göra, hälla färg över bilden? Bild är inte riktigt min grej...
Och på svenskan idag kom det två killar som skulle lära oss att skriva rap texter. Där gick det inte mycket bättre. Jag jobbade med Karin och Ella och vi visste inte vad vi skulle skriva om, så det slutade med att vi skrev om en cykelsemester till U.S.A (?), haha! 
 
Nu ska jag sätta mig och plugga engelska. Jag har nämligen prov på fredag så det blir att börja redan nu så att jag inte sitter på torsdag med allt. Kram! ♥

Applepie

 
Godaste äppelpajen a la mamma idag till efterrätt. 

Jag hann inte klart med designen idag, jag slöade förmycket... Vad var det jag sa, lixom? Jag får väl fortsätta imorgon efter dom 1000 läxor jag antagligen kommer att ha med mig hem. 
 
Var det någon mer än jag som såg det första avsnittet av Williams lista förut?! Jag hade nog förväntat mig att det skulle vara liiiite roligare, men det var fett kul ändå. Killen är grym. Vi får iallafall höras imorgon, kram! ♥

Ella och hennes häst

 
Hej! Jag kom hem från träningen för några timmar sedan, och efter det har jag duschat och städat i mitt rum. Mormor och morfar kom för en stund sen och sitter och pratar med mamma och Sarah på nedervåningen. Själv sitter jag och konverserar med min mage. Haha. Jag är så hungrig så att jag snart spricker.
 
Förövrigt sitter jag och håller på med Ellas design. Jag vill helst bli klar idag, så det gäller att jobba effektivt, vilket inte är min starkaste sida... Men nu måste jag återgå till mitt arbete! ;)

Karin Jonasson

 
Några bilder från förut, på min galet snygga kompis.
 
Jag kom hem för några timmar sedan. Vi åt och sen har jag suttit och redigerat lite bilder och börjat lite på Ellas design. 
Imorgon har jag träning 1-3 och bussen går halv 12. Jag kommer antagligen inte blogga innan det, men vi hörs! ♥

Här borde det stå något smart

 
En bild på mig och Ella från min konfirmation i somras. Jag hittade den på Karins dator. Kungar då - kungar nu!
 
Som ni kanske förstod är jag hos Karin nu. Träningen var inställd igårkväll så jag for hem till Karin igår och sov här. Vi hade en girlsnight, tittade på film (Juno), och åt Ben&jerrys. Vi vaknade runt 11 då vi bestämde oss för att göra pannkakor (igen). Mitt i bakandet så insåg vi att det inte fanns några ägg, så vi fick improvisera oss fram. Slutsatts; misslyckade pannkakor, men gott blev det ändå!
 
Nu har jag precis fotat Karin. Så jag ska redigera några sen när jag kommer hem, så det kommer nog lite bilder senare! Ikväll ska jag även börja med mina bloggdesign beställningar till Ella och Becka. Hörs later! :)

Hopptävling #2


 
Några mer bilder från hopptävlingen i lördags!

Hopptävling #1

 
Hej! Igår följde jag med Ella till hennes hopptävling, och självklart följde kameran med. Det var jätte kul att fota på en hästtävling. Det var verkligen något nytt och det var inte sista gången. 
 
Imorgon har jag studiedag. Jag vet inte riktigt vad jag hittar på imorgon men om en liten stund ska jag iallafall fara till Karin och sova där inatt. Mer bilder från tävlingen kommer imorgon! :)

Läxor



Hejsan! 
 
Idag slutade jag klockan halv 2. Jag brukar egentligen sluta klockan 3 på torsdagar med idrott, men eftersom min idrotts lärare är på läger med sin klass så fick vi håltimma. Det var längesedan jag slutade såhär "tidigt" så det var riktigt skönt!
 
På eftermiddagen har massa läxor stått på schemat. Jag har suttit från jag kom hem tills nu typ. Men eftersom jag går i nian och har massa träningar är det ju inte så konstigt att det tar så lång tid.
 
Nu ska jag ta mig ner och äta något, see you! :)

Höst!



Jag älskar hösten! När jag var ute på promenad med min hund efter skolan, tog jag dom finaste löven jag såg med mig hem. Det var ganska många mer än dom på bilderna, hehe. 
 
Nu på eftermiddagen har jag suttit och gjort läxor, + att min bästa mamma har fixat mitt gimp! Happy time! Så nu har jag även suttit och redigerat massa bilder. Så himla glad! :D
Nu ska jag nog redigera några bilder till och mysa i min mjukisdräkt i mitt kalla rum (jag fattar inte mit rum är kallast i huset?!). Tror jag även ska ner och hämta några bullar, vi hörs! :D

X factor


(Världens godaste glass och  världens finaste flicka)
Tjena. 2 bilder ifrån helgen då jag sov hemma hos Karin. Hon kom och hämtade mig på busshållsplatsen då vi cyklade till coop och köpte en låda Istanbul. Åh, bästa glassen någonsin! ♥
 
Polisen ringde förut och sa att dom ville ha ett till förhör med mig senare, så dom kommer väll antagligen ringa snart. Det känns lite jobbigt faktiskt. Eftersom Jag har berättat historien typ 10 gånger idag då alla ville veta vad som hänt, haha! Men jag överlever. ;)
 
Nu ska jag iallafall titta färdigt på x factor! :)

Chock.

 
Hej! Jag tänkte att jag skulle börja detta inlägget med att berätta den dramatiska händelsen som jag var med om igårkväll. 
Pappa skulle hämta mig efter träningen. När vi skulle köra ut på vägen bredvid spårvagnshållplatsen vid landala torg ser vi en man stå mitt i vägen och skälla på någon på hållplatsen. På den filen vi skulle köra på hade han ställt en sorts vagn, där det låg väskor. Han stod och skrek någonting om hans familj. Jag och pappa såg med en gång att han var påverkad av något slag. När mannen ser att att vår bil kommer går han mot oss. Han drar upp tröjan och visar hela sin mage. Jag trodde att han skulle ställa sig och kissa mitt i vägen, men precis då drar han upp en stor kniv ur byxan. Jag och pappa blir ju helt chockade och livrädda. Han riktar kniven mot rutan och pappa skyndar sig att lägga in backen och börjar backa bakåt. Mannen lägger då handen på motorhuven och börjar istället hugga i bilen framifrån. När pappa fått upp sådan fart bakåt att mannen inte når bilen längre vänder han sig om och tar sin vagn och börjar gå mot hållplatsen. Så fort han kommit bort från vägen skyndar vi oss bort därifrån. 
När vi kom hem ringde pappa polisen. Inom en timma ringde dom tillbaka och sa att dom hittat honom. 
 
Idag har även polisen ring och velat tala med mig (tjena, vad jag är cool). Dom ville höra min historia av allting. 
 
Men nu ska jag ta mig vidare till Karin, hörs snart. :D

Spexfoto 9c2!




Hej! Detta är andra gången jag försöker skriva detta inlägg, då internet inte ville samarbeta alls, och stängde ner hela skiten som jag suttit med i en timma!
 
Iallafall. Idag hade vi spexfoto! Som ni (kanske) ser var jag hippie, med några andra. Det roligaste var att se vad alla andra hade på sig, haha! Det var som om allas gömda identiteter kom fram... Jag hade med mig kameran till skolan och frågade fotografen om han kunde ta några bilder med den också, så detta är ju självklart inte bilden som kommer vara med i katalogen. ;)
 
Idag har jag känt mig som en 80 åring. Jag har haft jätteträningsvärk från cheerleadingträningen igår. Jag har rullat fram hela dagen. Men då ska man inte snacka om hur det kommer kännas imorgon! ;)
 
Imorgon kommer jag att åka till träningen direkt efter skolan, men vi kanske hörs när jag kommer hem! :)