Let me introduce Andrea

 
This is my new classm8 Andrea. Det är sjukt vad lika familjer vi har; en helsyster som är 2 år äldre, 2 halvbröder som är ganska många år äldre som kommer från pappa, mamma i typ samma ålder & pappa i typ samma ålder. Hahah det är så sjukt! 
 
Nu ska jag faktiskt fixa i ordning det sista i mitt rum sen är det helt klart! Okej nästan helt klart jag ska bara införskaffa några småsaker. Så det kommer bilder snart! :)

Hej, Emma heter jag och nu kallas jag även coach

Vaknade imorse med samma livsglädje som att hitta ett glasspaket i frysen med en köttbit i. Jag mådde så sjukt dåligt. Men jag fick leka tablettberoende och efter en stund mådde jag mycket bättre.
 
Den här tröjan har jag fått idag! Det står till och med Emma på den, fancyyyy. Så nu kan jag gå runt med den och låtsas som att jag är bra på allt, jag kan låtsas som om coach står för livscoach och gå fram till vem som helst och fråga om personen behöver guidning i livet. Hoppas personen svarar nej... Haha. 
Mötet gick iallafall bra. Jag ska på ännu mer cheerleading saker imorgon då det är tryout för tävlingslagen, så då blir jag borta hela dagen.
 
Tänkte förresten säga också att det inte kommer komma mycket kamera bilder framöver då alla problem med hårddiskar och datorer finns. Får se om jag ens fortsätter blogga, jag får tänka på det. Men vi hörs iallafall snart, och förhoppningsvis med kamera bilder. Kram på er! 

Hej jag kommer inte på rubrik

 
Hejsan! Idag gjorde jag rätt val och tog klänning på mig. Jag gjorde misstaget igår och tog på mig långbyxor, och jag ångrade mig hela dagen för det var så sjukt varmt.  
 
Idag slutade jag halv fem, för jag hade mattelektion, medans alla andra, förutom en tjej till som också ska kämpa med matten, gått hem.
Dock pratas det mycket om att flytta den lektionen så vi får fredag eftermiddagar lediga. Haha, inte bara att lektionen är så sen, utan den är ju så lång också! Tur att jag gick och köpte mig en kexchoklad innan, annars hade jag ju inte klarat mig haha.
 
Ikväll har jag haft myskväll med mammsen. Vi kollade på filmen "Whats love got to do with it?", om Tina Turner. Så sjukt att vissa människor lever så.. Men filmen var jätte bra!
 
Under året som kommer, kommer jag vara tränare för dom minsta cheerleaderna, så imorgon ska jag på ett tränarmöte med alla andra som ska vara tränare under året.
 
Men nu ska jag sova, godnatt!:)

22.15

 
Idag har det verkligen varit en blandad dag. Jag åkte till Nordhem innan jag började för att lämna in en nyckel som jag glömde lämna in innan sommaren. Egentligen hade jag inte brytt mig så mycket om nyckeln, men eftersom jag lämnade in 50kr när jag fick nyckeln, som jag sedan skulle få tillbaka när jag lämnade in den, kände jag att det var så värt, haha. Träffade även på massa gamla mysiga lärare, haha, åh saknar nordhem...
 
Idag började vi med schema också. Vi fick lära oss vad alla konstiga förkortningar på schemat betyder, och mitt schema är skitbra! Eftersom jag går snabb-matte har inte jag matte samtidigt somm alla i min klass som har vanlig-matte, så därför har jag sovmorgon till 11.30 på onsdagar. Scooooore. Dock slutar jag halv fem på fredagar för då är min matte, haha, menmen, det får jag väll ta.
 
Jag och mamma såg även katten jaga en mus förut. Då började vi jaga katten så hon inte skulle jaga musen, haha, ni skulle sett oss! Eller det var mest mamma som jagade katten, jag stod mest vid sidan om och hets-skrattade för det såg så äckligt ut när Tova bet i musen, haha.
 
Nu ska jag sova så jag inte blir allt för trött, jag ska ju trots allt ha 2 & 1/2 timme matte... Haha, vi hörs, godnatt! :)

20.08.13

 
Hejsan! Idag slutade jag runt 4 och då var jag heeeelt slut. Dagen har mest bestått av information, prat om studieteknik och massa lära känna-lekar. Nu kan jag faktiskt nästan hälften av allas namn, haha. Jag är så dålig på namn, så det är sjukt bra för att vara mig..! 
Imorgon ska vi till någon kyrka och göra team-building övningar och sen ska treorna ha en liten konsert för oss. Så det ska bli kul!
 
Nu har jag precis kollat på Idol med Emanuel och Sarah, och nu blir det Svenska Hollywood Fruar!!!!! Så kuuuuul! Vi hörs imorgon! :)

Hej jag går på gymnasiet

 
Första dagen på gymnasiet avklarad! Jag kan nu kalla mig själv en riktig gymnasieelev. Jag hamnade i klass 1c så jag fortsätter i c spåret som jag gjort sedan i tvåan haha. Ella hamnade i klass 1b så vi hamnade tyvärr i olika klasser, men eftersom skolan är så liten som den är så kommer vi ju ses hela tiden ändå! 
 
Nu måste jag gå för Becka sitter bredvid mig och sparkar mig i ansiktet haha. Vi hörs! :))

Sarah #1

Hon är så sjukt snygg min syster. Sjukt bra också. Kan inte beskriva hur mycket jag älskar henne.
 
Hejsan! Imorgon ska jag gå upp tidigt för att sedan tralla vidare till min nya skola och få veta vilka classmates jag kommer spendera dom kommande åren med. Jag hade tänkt att fixa kläder och så ikväll, men jag orkar verkligen inte det, så jag ska gå och lägga mig snart så jag kan gå upp tidigare imorgon istället. 
 
Under tiden jag låtit bloggen stå tom har jag faktiskt varit ett besök hos frisören! Det blev 10cm kortare och lite blondare. Själv tycker jag att det blev lite gult, haha. 
 
Nu måste jag verkligen sova för humöret sjunker jätte mycket nu. Godnatt!! ♥

Om två dagar föväntas jag vara stor

 
Heeeej bloggylicious!
 
Jag kan berätta för er att jag fortfarande lever och lyckligtvis inte legat på sjukhus under tiden jag varit borta.
Jag har bara levt, typ. Jag har gjort massa saker, och jag har faktiskt tagit med kameran till några av mina extremt high class moments, så det kommer väll upp på bloggen så smånigom.
 
På måndag börjar jag gymnasiet. Asså gymnasiet..! Jag känner mig alldeles för liten för att vara så stor, haha. Så imorgon blir det förberedelser på högsta nivå. Nu ska jag gå och lägga mig och göra ett försök att vända tillbaka dygnet så jag inte kommer till nya skolan och ser ut som ett vrak. Haha jag kommer antagligen inte lyckas, menmen. Godnatt finisar! :)

Hej kära blogg

 
Haha, dessa bilderna tog vi i Kroatien när jag gjorde ett tappert försök att blogga. Då vi var bleka osv. haha...
 
Efter jag kom hem från norge har jag inte gjort någonting. Jo, jag klippte gräsmattan idag, tjoho poäng till mig. Annars har jag inte gjort någonting. 
Min hårddisk har ännu inte gett upp striden att förstöra mitt liv + att den enda datorn jag kan blogga ifrån nu är min egen, och den är ju snart pantad, så uppdateringen kommer inte vara rolig framöver.
 
Nu ska jag gå och göra något kul. Typ sova. Vi hörs! :)

Nu åker vi hem

 
Hej! Sitter i soffan en sista stund innan vi åker hem. Bussen går halv 7 men vi åker härifrån om 35 minuter ungefär, för det är en bit till busshållsplatsen. Återigen kommer jag åka hem och längta tills nästa år då vi åker tillbaka, haha. Det är verkligen så underbart här! Men nu ska jag gå och packa klart, så jag inte glömmer något. Vi hörs i sverige! :)

02.08.13

 
Hej bloggy! Bara kikar in för att säga hej. Har egentligen inte mycket att skriva, då vi inte gör så mycket om dagarna. Imorgon ska det bli regn, så då åker vi in till fast landet för lite shopping. Vi kanske hörs efter det, ha det bra så länge! :)

01.08.13

 
Dom första 2 bilderna är från första kvällen, och resten är från dagen.
 
Vi bor ju hos vår faster & hennes man i deras sommarstuga. Huset ligger i princip i vattnet och min fasters man har till och med byggt en egen brygga till huset. Så vi kan springa ut på bryggan, hoppa rätt ner i vattnet, och sedan springa direkt in och värma oss igen. Det är helt perfekt!
 
Pappa var också förbi en sväng och hälsade på, innan han åker vidare upp i landet för att börja jobba igen. Ni som läst min blogg ett tag vet att min pappa jobbar här i norge, men han har inte jobbat på några månader för han har legat hemma sjukskriven.
 
Nu ska jag återgå till att spela kort med alla, som vi alltid gör, haha. Vi hörs! :)
 
(Måste bara tillägga att jag blivit Norge-Sverige-mästare på Skitgubbe! Iallafall enligt oss, haha)

Yesterday's

 Linne - New Look (köpt i England) // Kjol - H&M // Solglasögon - En marknad här i Norge // Converse