23.12.13

 
Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min födelsedag, tralalalala. Denna dagen har varit så himla bra. Har dock varit väldigt sjuk, men det har inte varit alltför jobbigt. Somnade inte förens klockan halv 3 igår, då jag var så förkyld att jag inte kunde andas, så när familjen väckte mig halv nio var jag ju ganska rejält död, haha. Det har varit så några nätter nu, så jag brukar gå upp runt klockan halv tolv, så detta var ju lite för tidigt för mig, haha.
 
Efter jag blivit lite firad, såg jag färdigt på 1D filmen och somnade om till klockan 12. Efter det umgicks jag med min älskade familj och skyndade mig sedan in till stan för att möta upp Cornelia, Victoria & Vera. Vi gick runt i folkhavet en stund i Göteborg tills vi tillslut tog oss till Yogurtbar. 
 
När jag kom hem tog det inte lång tid tills Rebecka knackade på dörren och strax efter det kom även Karin hit. Vi tre satt och pratade länge innan dom beslöt sig för att gå hem. 
 
Nu ska jag gå och försöka sova, hoppaa ni haft en lika bra dag som mig och får en jätte fin jul imorgon! Godnatt & god jul! ♥

Hej igen friendz


Hejsan! 
Hjälp vad mycket som har hänt dom senaste veckorna! Jag har varit helt slut så fort jag kommit hem, och gått och lagt mig i sängen och sovit tills mamma kommit hem och väckt mig. 

Nu är det i alla fall jullov! Jag har inte alls mycket julkänsla, vilket gör att det heller inte känns som om jag fyller år imorgon. Men det mina vänner, det gör jag! 
Min dag kommer nog bli jättebra då jag redan har massa planerat. 

Nu ska jag lägga mig och kolla på 1D filmen, sen sova. Vi hörs förhoppningsvis imorgon, om jag orkar och kommer ihåg, haha. Hejdå! :) 

Heeeeej

 
Hejsan! Denna dagen har verkligen varit upp och ner. Jag hade sovmorgon vilket var helt underbart. På bussen testade jag nordea-appen men lyckades spärra mig personliga kod. Vi hade ett kör-rep med en vikarie vilket säger sig självt att det inte var bra. Gick sedan till nordea och fick en ny ko. Vittnade ett epilepsianfall i skolan vilket var något av det läskigaste någonsin. Hade ensemble uppspel där jag glömt bort min stämma på en av låtarna så jag satt och mimade och skrattade åt mig själv för att jag spelade fel på pianot typ hela tiden. Den andra låten gick dock bra. Pratade sedan i telefon med både Filippa och Karin. 
Finns fler saker också men det orkar jag inte skriva, haha. Iallafall, godnatt på er :) 

22.32


Denna dagen har varit en riktig pissdag. Har gått runt och mått dåligt och varit påväg att gå hem flera gånger, men det blev aldrig av. Så direkt efter jag slutat åkte jag hem, la mig i min säng och sov.
När mamma kom hem sen och väckte mig var jag helt förvirrad och visste knappt vilken dag det var, eller om det var morgon eller kväll. Hon hade köpt med sig en chokladkalender och en julkalender och sa "tänkte att du kunde ha en i skolan och en hemma". Så mycket kärlek till min mamma. Nu är jag iallafall jättetrött och ska sova, godnatt finisar❤️

Kroatien

 
Satt och kollade igenom några gamla bilder och bestämde mig för att redigera några stycken från kroatien. Kan inte förklara hur mycket jag saknar att vara utomlands. Och speciellt kroatien, så underbart där. 
 
Imorse hade jag träning med småtjejerna, och gud vad bra det gick! Programmet sitter jättefint nu, och det är ju väldigt lägligt då det var sista träningen innan uppvisningen på söndag, haha. 
Efter träningen gick jag hem och la mig i soffan och där har jag legat nästan hela dagen, för jag har haft så ont idag igen. 
 
Nu ska jag ta en kort promenad med Pepsie, och sedan sova, vi hörs! :)

Sista november men ändå första december


Hejsan! Har haft sjukt fullt upp hela dagen idag! Vi fixade mat och städade och sånt innan gästerna kom. Nu har dom sista gått hem och jag ligger redan nerbäddad redo att sova. 
Har dock haft ont i hela kroppen idag och känner på mig att jag kommer bli sjuk snart, vilket jag verkligen inte har tid för nu. Nu ska jag iallafall sova, hoppas ni haft en bra dag! Kram.