Hoppas det är okej att klagaHejsan! Ja, varför inte börja med kvällens tragiska händelse, Kevin Walker gick vidare till Globen final i idol. Låt oss ta en tyst stund och tänka igenom detta. 
Enligt mig, sjunger han inte bra. Enligt mig sjunger Erik så sjukt mycket bättre.
Men varför röstar folk då på Kevin om han inte förtjänar att vinna? 
I min familj har vi en strategi om att det är småtjejer som röstar för att dom tycker att han är snygg och spelar fotboll. Ja men varför inte googla upp en bild på honom, ha den som bakgrundsbild, kolla på videos när han spelar fotboll, det gör han säkert skitbra! Men snälla låt någon värdig vinna! Och han är tyvärr inte den... (Enligt mig)
Låt oss nu komma ihåg när han lyckades(?!) sjunga en heeel(?!) låt i heeelt(?!) fel tonart(?!). 

Vi går vidare. Annars har min dag varit jättebra! Finns inte mycket mer att säga om det haha. 
Glömde förresten skriva att i onsdags när jag var påväg till skolan ringde Vera och sa att hon var påväg till akuten, för hon hade antagligen fått hjärnskakning. Någon timma senare ringde hon och sa att så var fallet. Hon fick alltså hjärnskakning. Av en tavla.

Imorgon får vi massa gäster över, så det blir förberedelser hela dagen. Vi hörs imorgon iallafall, kram! 

Thank god, it's Wednesday

 
Jo idag fick det gå bra med en spegelegobild. Har inte tid att fixa nått bättre, för om några minuter ska vi hoppa in i bilen och åka och kolla på mamma och hennes kör som ska ha en konsert ikväll. Lovade att ta med kameran, men får se om jag lägger upp bilderna här sen. 
 
Jag totally älskar onsdagar, det är den bästa dagen förutom frdag, lördag & söndagar. Medans resten av klassen sitter och pluggar matte kan jag sova. Imorse gick jag upp halv tio, tog mig en dusch och slapp skynda mig. Tog en långfrukost och gick sedan till skolan (kan låtsas att det var så iallafall, försov mig, tog en megaskitsnabb dusch, slängde i mig frukost. Men det är väll typ samma sak, eller?). Oh the joy of börja klockan halv 12. 
Efter den enda lektionen jag hade som slutade tjugo i ett var vi ändå tvugna att sitta och vänta i skolan i 2 timmar för vi skulle ha kör-rep på gemensam eftermiddag. Sen for jag hem och dumpade kroppen i sängen ett tag. 
 
Nu måste jag skynda mig jättemycket, men vi hörs! :))

26.11.13

 
Hejsan svejsan! Idag slutade klockan halv tre med idrottsprov. För mig gick provet bra, men inte riktigt lika bra för Vera som satt bredvid mig, haha. En kille i min klass stormade ut efter att ha skrivit klart sitt eget prov och drämde igen dörren så att det vibrerade i hela väggen. Tavlan på väggen satt tydligen inte så bra, så den for ner i stackars lilla Veras huvud, och sedan ner i golvet med en kras och glassplitter klädde fint golvet. Jag satt ju nära jag med och blev så himla rädd, haha, hade någon filmat mitt ansiktsuttryck hade jag helst inte velat se, hahaha. 
 
Och mer saker har det hänt! Brandalarmet gick mitt under våran svenska lektion, och mitt i stormen påväg ut kom jag på att jag glömt min kexchoklad, så det var bara att vända och hämta den, haha! Brandbilen kom, men jag tror inte det brann, för vi fick gå in ganska snabbt igen. Och tur var det! Hade jag vetat att jag skulle bli tvingad att stå ute i 6 minusgrader hade jag sprungit efter min jacka istället för kexchokladen.
 
Besökte även salong Sarah (aka min syster) för en klippning ikväll. Jag klippte håret rakt av i sommras och började nu sakna mitt lite uppklippta hår, så det fixade min snälla syster för mig. 
 
Nu ligger jag redan i sängen och ska alldels snart sova. Ha en trevlig natt folket! :)

En fråga

vad har du för kamera? och vilken lins använder du? ska nämligen köpa och vill ha exakt som dina because i love youre photos

Tacktack!! Jag använder Nikon D3100 & ett Nikkor fast 50mm f/1.8, det använder jag alltid! :)
 

Hej igen!

Hej bloggen! Hur är det med er? Med mig är det jättebra! Speciellt idag. 
 
Har nu fått tilbaka lite blogglust, och varför inte blogga då? 
Och på senaste tiden? Jo, jag går upp, går till skolan, stannar i skolan tills 5, då skolan stänger, går hem, sover. Typ så ser mina dagar ut. Jag älskar min skola & min klass. Och sover det gör jag typ hela tiden. Går och lägger mig runt 8-9 varje dag,  för att försöka få bort min ständiga huvudvärk, vilket faktiskt blir bättre när jag sover såhär mycket. Inatt lyckades jag dock inte få mycket sömn alls även fast jag la mig klockan nio. 4 timmar totallt. Jag vaknade med sjukaste huvudvärken som sedan försvann på 20 minuter, och så har jag varit överpigg hela dagen, det är antagligen därför jag mår så bra idag. 
 
Ny design har jag fixat också! Gillar denna lite mer än den gamla, och jag kände verkligen att jag behövde något nytt! 
 
Nu ska jag fixa några smågrejer med bloggen, spela lite gitarr och sedan gå och lägga mig och läsa färdigt världens finaste bok syskonkärlek. Har redan läst denna bok 50 000 gånger, och det är den enda bok jag läser, om jag nu känner för att läsa. Är vid slutet så jag kommer antagligen gråta mig till sömns inatt (gråter alltid lika mycket i slutet). Vi hörs finisar!