Hej & hejdå

 
Ojojoj vad lång tid det gått nu. Jag blir förvånad varje gång jag loggar in på blogg.se och ser att det faktiskt är några som tittar in varje dag. 
 
Okej, vad har hänt på senaste tiden? 
 
Ella har lämnat rytmus för att få mer tid till sin häst. På kitas går dom bara halva dagar, och därför började hon där. :((
 
Jag går i världens underbaraste klass och skola. Vissa dagar sitter jag kvar i skolan till typ 5 bara för att vara med människorna där. Jag har verkligen hamnat rätt!!
 
Fikat några gånger för mycket med Stephanie. (Har börjat lämna mitt kort hemma för jag blir snart pank...) Varit mycket med Stephanie över huvud taget. 
 
Träffat släkten över kräftskiva.
 
Lyckats glömma byta buss och hamnat nästan nere i Kungsbacka. När jag sedan väl hittat rätt buss tillbaka hoppade jag av vid Rebecka för ett spontanbesök.
 
Pluggat. Gråtit till glee. Över-taggat till How i met your Mother säsong 9.
 
 Vad kommer hända framöver? 
 
Fajtas om 1D biljetterna som släpps imorgon. Jag kommer tvinga alla i familjen att sitta med varsin dator och skrika åt dom att inte ge upp förens biljetterna är mina. (Internettet hemma är slut så ja, jag har panik.)
 
Jag ska fokusera på skolan och kompisar och vänta tills fotolusten kommer tillbaka.
Känner inte längre glädje till att fota och därför känner jag samma sak om bloggen. 
 
Så ska ta en bloggpaus i obestämd tid, tills fotolusten kommer tillbaka, vilket den förhoppningsvis gör. 
 
Har lite bilder som jag inte lagt upp på bloggen än som jag ska se till att lägga upp i veckan.
 
Så shalong för nu människor, vi kanske hörs igen! :)

Tisdagen den sjuttonde september

Redigerade 2 bilder förut och visste inte riktigt vilken jag ville lägga upp, så från mig, till er, får ni båda två! :)
 
Idag har jag verkligen haft ett ostadigt humör. Upp & ner heeela tiden, och just nu ligger jag väll på något mellen läge, med jätte huvudvärk.
 
Vi hade idrott sista lektionen, där man fick välja mellan fotboll och bootcamp. Sorgligt nog valde jag bootcamp, haha. Det var jobbigt. That's all I have to say, haha. 
Sen gick jag hem i ösregn. Och herregud vad det regnar nu också! Men jag älskar regn, det är ju så mysigt.
 
Imorgon börjar jag halv tolv (JAAAAAAAAAA!!!!! (super-excited/happy-scream)), så det ska bli gott. 
 
Måste bara lägga till såhär innan jag säger godnatt att jag hatar och älskar Gunilla Persson så mycket att jag bara vill lägga mig ner på golvet och gråta. Så underbart dum att jag bara vill kyssa hennes panna, då hade hon nog älskat mig först, men sedan kommit på en anledning att anmäla mig till polisen. Haha, godnatt folket!

Choklad-våfflor Á la Emma



Idag var skolan snäll och gav oss studiedag, vilket var väääldigt skönt då jag egentligen börjar 10 över 8 på måndagar. Så jag tog en sovmorgon och gick sedan upp och gjorde chokladvåfflor. Det var något av det godaste jag ätit, seriously. Resten av dagen spenderade jag med att glömma alla mina hemmasysslor (dammsuga och tvätta, hehehe) och kolla på en film med min syster och sedan åka in till staden för att träffa Stephanie och sitta på Espresso House och prata i flera timmar. 

Idag har jag haft sådan träningsverk att det är helt sjukt, haha. Det roliga är att jag knappt tränat. Jag hade träning med småtjejerna igår och var med lite grann på deras uppvärmning, men det var det enda jag gjorde. Tycker nästan synd om dom som tvingades träna i ytterliggare 1 & 1/2 timme sedan, haha. 

Imorgon ska jag tillbaka till skolan efter min ultrabra långhelg, så det är dags att dejta sängen, ha det gott mina vänner!

Fredag den 13:de

 
Herregud vad jag fruktat denna dag, haha. Min dag började ju dåligt då jag glömde en sak när jag var påväg till bussen, så det blev att rå-kuta hem igen, och sedan rå-kuta till bussen. Jag lyckades trotsa datumet och kom faktiskt i tid! Första lektionen var dock precis som dagen planerat, haha, det var första gången jag blev sur i nya skolan, och då menar jag verkligen sur. Resten av dagen klarade jag ganska bra med hjälp av mina jättefina kompisar. Eftersom vi fick sluta lite tidigare följde jag med Stephanie som skulle till ett fik och träffa sina kompisar. 
 
Nu sitter jag på bussen på väg till min kompis som ska ha fest. Karin och hennes kompis kommer hoppa på bussen och det ska bli så kul för det var så sjukt länge sedan jag träffade henne! 
 
IImorgon blir det att hjälpa min moder att måla huset, men vi kanske hörs efter det. Ha det bra så länge, kram! :)

Ny design

 

Snart ska jag på modevisning, tjoho

 
Hejsan people. Jag antar att jag inte är den enda som hatar att vakna av huvudvärk, och det har jag gjort nästan varje dag den senaste tiden. För typ ett år sedan hade jag aldrig ont i huvudet, men nu har jag det jätte ofta, lite tråkigt men jag antar att det är sånt jag får leva med. 
 
Och annars då? Jo jag håller på med en ny design. Jag hade en idé om en design för någon månad sen, men jag vet inte riktig vad som hände med det, haha, så jag tänkte att jag gör en lite enklare så länge, så får jag jobba med idén om ett tag.
 
Om ungefär en timma ska jag & päronen åka in till stan för att kolla på min syster som ska gå Runway för NK´s höstkollektion(!!). En fråga, hur coolt är inte det? Jag tycker verkligen att hon har kommit ganska lågnt med sin "modellkariär" på så kort tid, och jag tvivlar inte alls på att hon kommer komma mycket längre.
Så om ni vill kan ni gå in HÄR och klicka på hennes ansikte, så kommer ni till hennes portfolio, och även om hon inte uppdaterar för tillfället kan ni gå in HÄR och läsa om modell-tiden hon hade i Milano i sommras. Gör det så hörs vi senare! :))))
  
 

Yesterday´s

 
T-shirt (Sarahs) - Någonstans i Milano // Kjol - H&M // Skor - Eurosko // Skärp & leggings har jag ingen aning om
 
 Det känns helt sjukt att tre veckor har gått och nu är det helg igen. Till helgen har jag inget mer planerat än att gå till NK imorgon och se min syster gå visning för deras nya kläder & ha träning med mina tjejer på söndag. 
 
Vi lär ju höras av under närmaste tiden. Ha det bra så länge, kram!

05.09.13

 
Stötte på Becka på bussen hem igen, haha, så hon föjde med mig hem. Ute på vår promenad med hunden tog vi med min kamera, så hon kunde ta lite ordentliga outfitbilder, men dom kommer imorgon. 
 
Idag har jag haft min tredje individuella sånglektion. Jag tycker verkligen det är jätte kul att man får egna lektioner på skolan. Det fick vi ju inte riktigt på Nordhem, då det mer var fokus på klassen i helhet, kör. Jag fick en läxa på en låt jag aldrig hört förut, och nu har jag redan lyssnat på den så många gånger att jag går runt nynnar på den, haha.
 
Nu innan jag ska stänga ner måste jag bara säga att jag trivs jättebra i min klass. Ja, det var allt, tack och hej! :)

Mötte hon denna där på bussen

 
Hejsan! Stötte på Rebecka på bussen så jag snodde hennes dator ett tag för att blogga. Vi tog dessa bilderna när jag gick hem till henne efter skolan i måndags, haha. Jag vill också ha en macbook... Hon fick sin i skolan, men för mig gäller det att spara. Haha, lycka till med det Emma, det kommer aldrig gå... 
 
Nu ska vi snart gå av så nu får jag stänga ner datorn, men vi hörs! :)

Dagens

Tröja - Bikbok // Byxor (Sarahs) - Cubus // Skor Nike - Tyskland
 
Herregud, jag vet inte om det är Blogg.se som leker med mig eller om det är något fel på bilderna, men det tog mig drygt 20 minuter att få upp bilderna på bloggen. Men till slut lyckades jag, på ett jätte kompliserat sätt haha.
 
Denna tröjan köpte jag förra veckan när jag var och fikade med Andrea. Jag tycker om den jätte mycket, och man kan även ha den åt andra hållet!
 
Idag började jag halv tolv, och slutade tjugo i ett, men vi skulle ha ett "SYV-samtal" från halv tre till halv 4, så det blev ju lite dö-tid där emellan, men eftersom jag har en sådan bra klass blev det bra ändå. 
 
Nu ska jag gå och lägga mig för jag är aptrött verkligen. Jag bloggar mer någon annan dag, kram! :)

Andra september

 
Skulle egentligen skriva igår, men så mycket kom i vägen. 
 
September? Va? Även om sommaren varit slut ett tag, är det nu höst på riktigt. Shorts byts ut mot lång byxor och linnen byts ut mot långärmat & höstjackor. Jag har gått 2 veckor på gymnasiet och jag trivs så himla bra! Jätte härlig klass och jätte mysig skola.
Jag umgås med kompisar när jag kan nu innan det värsta plugget kommer, fikar lite för mycket (men det blir ju så när skolan ligger mitt i stan, hehe), försöker att inte lägga mig försent så jag orkar med livet & spelar musik varje dag.
 
Ny månad, nytt internet (hehe, jag lyckas alltid ta slut det efter typ 2 veckor). Denna månaden ska jag inte förvänta mig någonting, det slutar bara med att jag blir besviken och ledsen. Jag ska ta det som det kommer och vara med människorna jag vill vara med. 
 
Vi hörs snart igen♥