Träningsdag

 
Idag har jag varit så sjukt fitspo och tränat två gånger. I och för sig var det inte frivilligt så jag hade nog inte gjort det annars, haha, men ändå! Hade idrott och spelade frisbee (säger man spela?), och åkte senare till gymmet med pappa efter mammas beslut Tänk vilken underbar träningsvärk jag kommer ha imorgon! ;)
 
Imorgon är det valborg och jag går endast halvdag, och sen har jag ledigt. Jag har bara gått två dagar i skolan denna veckan, men är redan så redo för helg, haha. 

Måndag 28/4

 
Alltid lika bra på att skriva rubriker, haha. Kanske något att skriva på mitt CV "Emma, 16 år, skitkass på att skriva bloggrubbriker"
 
Hjälp vad jag verkligen måste köpa en ny dator. Mamma tror att det är min dator som pajat mina hårddiskar så jag får inte använda den enda hårddisken vi har hemma på min dator, så varje gång jag ska fixa bilder får jag springa och leta efter en ledig dator haha.
Dock kommer jag inte köpa någon nu, för alla pengar jag har ska jag spara tills jag åker till Stockholm om bara en månad!!!! Helt stört taggad hahaha. Har aldrig varit i Stockholm förut, och nu ska jag dit två gånger på mindre än två veckor för att gå på konserter! 
Jag tror inte ens att jag skrivit det men jag ska på både Miley Cyrus och One Direction, och jezuz vad jag längtar!
 
Det är verkligen ur skönt som helst att veta att jag nu redan gått halva min skolvecka. På torsdag har vi ledigt och på onsdag har vi bara en uppsjungning på gården utanför våran skola, så det är bara imorgon kvar. Och imorgon är det ju nationella som gäller för alla i ettan. På något sätt taggar jag, haha, vet inte varför. Säkert bara för att jag ska få äta min risifrutti då, hahaha. 
 
Men sov gott iallafall, vi hörs imorgon!:)

Flower power

 
Hej! Här är två av bilderna jag tog på järntorget förra veckan. Bilderna blev jättekassa på grund av vädret, och jag hade jätte ångest när jag redigerade dom för jag tyckte inte alls att dom blev bra, haha. Men dessa blev väl helt okej. :)
 
Idag dock, har det varit jättefint väder! Det var det även förra helgen, men då kunde jag knappt vara ute för jag fick solsting(!?!!). Idag har jag varit på träning och sedan hjälpt min syster med en del saker, så jag är fortfarande en av dom blekaste i skolan, haha. Som tur är behöver jag inte lida av det allt för länge, för om endast 47 dagar går jag på sommarlov! 
 
Nu ska jag gå och duscha och förbereda mig för endast två dagar i skolan denna veckan. Sen ska jag verkligen gå och lägga mig för mina ögon svider av trötthet. Vi hörs! :)

22.04

 
Hej på er, och glad påsk i efterhand typ haha. 
 
Hoppas ni mår bra, för det gör jag! Har haft ett jättebra lov, men nu är det tillbaka till skolan som gäller (låt oss snälla samlas i en hög och gråta för detta). Sitter på bussen dit nu, men jag har inte jättelång dag, så hallelujah för det! 
 
Egentligen är det ju inte långt kvar alls tills det är sommarlov, drygt 50 dagar. Men det är ju nu alla nationella kommer, så det blir inte att vila än! 
Men vi kanske hörs ikväll! Kram på er! 
 

00:44



Tog med mig kameran och åkte för att ta kort på dom blommande träden på Järntorget. Hade dock lite otur med vädret då det var ganska molningt och blåste mycket, men jag ska dra med min syster och åka dit någon annan dag och fota mer!
När det senare började regna gick jag in i några second hand affärer och fyndade lite innan jag åkte hem.

Nu har jag nyss kommit hem från påskfirande med släkten och ska nu sova. Är helt slut av någon anledning så det ska bli underbart. Vi hörs 

-

 
Hej bloggy! Jag har ännu en gång fått oturen att hårddisken pajat för mig. Har inte fått i ordning alla bilder från när den gick sönder i somras och nu har reserven också gått sönder. 
 
Nu har jag ju iallafall påsklov vilket är helt freaking underbart. 
Idag har jag varit modell för Miina igen (trodde jag lagt upp tidigare bilder då jag varit modell för henne, men det hade jag tydligen inte hehe). Vi stod jättehögt upp på ett berg och jag hade väldigt tunna kläder så det var väldigt kallt! Men det var värt det för det verkade bli fina bilder! 
 
Ni får ha det bra iallafall så hörs vi:)

Lighten up

 
Några bilder jag tog på Becka häromdagen. Dom är egentligen helt kassa då dom är hur brusiga som helst, lite synd då jag tyckte ljusten i bilderna blev bra. Jaja dom duger nu!
 
Idag var det sista dagen med musiksagorna och det gick jättebra! Dock vääääldigt skönt att det är över. Efter vi var klara gick jag och Maja och satte oss mot solen vid vattnet i ett par timmar, så när jag kom hem hettade det verkligen i ansiktet, haha. Men det var så härligt!
 
Har suttit hela kvällen och försökt köpa ett par skor på nätet men det gick inget vidare. Jag vet inte riktigt vad som var problemet, men jag får bara försöka imorgon istället. Är verkligen i behov av ett par nya skor, så hoppashoppas att det funkar imorgon!!
 
Imorgon ska jag, min syster, mor & lillkusin gå på bio. Det var verkligen länge sedan jag var på bio senast, så det blir nog kul! 
 
Nu ska jag iallafall gå och borsta mina tänder och sedan se något avsnitt av vänner. Kram! :)

Första grillningen

 
Eftersom det är så underbart fint väder ute så passade vi på att inviga årets första grillning! Så gott!!
Jag mår så himla mycket bättre när det är sol och lite varmare ute! Jag tror nog att alla gör det, haha, men det är i alla fall så härligt. 
 
Men det är också ganska mycket som händer nu, både bra och dåligt. Vi har gjort barnsagor i skolan som vi nu under två dagar är på turné på olika dagisar och visar upp, jag försöker träffa kompisar så mycket som möjligt plus att vi varit hos veterinären med vår lilla hund och hon mår inte så bra just nu.. Det är verkligen jobbigt att veta att mitt lilla hjärta går runt och inte mår bra, men vi hoppas bara på det bästa.
 
Förresten! Har jag berättat hur slaviskt jag följt How I Met Your Mother under något år? Dom sände iallafall sista avsnittet i måndags, och jag var så besviken på avslutet! Jag ska inte avslöja något, men jag har pratat med massa andra också, och dom tyckte likadant som mig. 
 
Nu har jag nyss sett några avsnitt av vänner och nu ska jag ta mig en dusch och sedan gå och lägga mig. Är så sjukt trött, och lyckades till och med försova i en timme imorse, hehehe. Men vi hörs :):)