Lördag

 
Hej på er! ÄNTLIGEN tog jag tag i det och plockade upp kameran och tog lite vettiga bilder. Jag känner verkligen att det var jättelänge sedan jag gjorde det sist, då kamera- och redigeringsskillsen inte alls är på topp, men jag fick ändå till några hyffsade bilder. Jag ska redigera några mer bilder så jag kanske lägger upp dom här senare. 
 
Just nu sitter jag och väntar på Stephanie som ska komma hit. Dock är jag jättetrött haha, så vi får se om jag ens är vaken när hon kommer hit. Jag hoppas att ni har haft en jättebra lördag, kram!

The weekendHej på er! Nu har ännu en helg gått och imorgon är det måndag och skolveckan börjar på nytt. Min helg har varit jättebra. Spelningen i fredags gick super och det var så kul för det var typ som ett firande för en av mina bröder också som nyss fyllt år, så det kom dit en hel del människor. I lördags tog jag det ganska lugnt. Stephanie kom förbi en liten stund, sen åkte jag in och träffade en kompis i stan och efter det åkte jag till Karin och sov där. Idag efter jag kom hem har jag bara slöat. 

Nu ska jag sova och ladda inför matte om 11 timmar. Ni får ha det bra, vi hörs :)

Spanien

 
Här är några bilder från när jag var i spanien i sommras med Stephanie. Hennes familj har en lägenhet i staden Marbella så jag åkte dit och hälsade på i en vecka. Jag är inte van vid att flyga, och verkligen inte att flyga själv! Haha det var nog något av det läskigaste jag gjort. Speciellt när jag skulle åka hem, då jag behövde ta mig till flygplatsen själv också för att resten av hennes familj redan åkt hem. Jag fick problem med taxin och bussen plus att jag var rädd att jag skulle missa planet då gaten inte skulle synas förens precis innan flyget gick. Men jag klarade ju mig. ; )
Det var verkligen jättefint där och jag ångrar mig så mycket att jag inte tog mer bilder än vad jag gjorde, men några bilder fick jag ju iallafall. : )
 

Onsdag 12:e november

 
Hej! Hur mår ni? Själv är jag jättetrött, men glad ändå.
Jag slutade ganska sent idag, men vi blev äntligen klara med ett grupparbete, vilket är sååå skönt! Detta arbetet har inte riktigt varit mitt favoritarbete, så ingen är gladare än mig att det är klart. Direkt efter skolan åkte jag till studion där jag repade en stund med min bror inför spelningen på fredag. 
 
När jag laddade över några bilder från kameran förut såg jag några bilder ifrån i sommras som jag inte ens redigerat, så det hade jag tänkt att göra nu. Hinner jag inte lägga upp dom ikväll så gör jag det imorgon. 
Jag känner mig fortfarande lite halvrostig på det här med att blogga, så det här får räcka för nu, haha. Vi hörs :)

Long time no see

 
Hejsan på er! Idag är det roligt nog exakt ett halvår sedan mitt senaste inlägg. Det gick ju jättebra att blogga varje dag, eller vad säger ni? Haha, inte riktigt. Och vad har hänt mig på dessa 6 månaderna då? Jo, jag har bytt skola. Just nu går jag på Sjölins gymnasium här i Göteborg, och varför jag bytte är lite blandade orsaker men till mesta dels för att jag ville gå samhällvetenskap vilket är något seriösare än estet. Musiken har jag ändå med mig utanför skolan, då jag börjat sjunga lite i mina bröders band. Vi ska faktiskt ha spelning på fredag, så är du 18+ och tycker om synthpop så är du varmt välkommen till Henriksberg kl.21! :)
 
Tro det eller ej men jag tänkte faktiskt göra ett nytt försök med det här att blogga, jag har faktiskt saknat det en del. Så ja, vi hörs imorgon! Kramisar :)