Glitter och rosa hår



Hejsan! :)
Två bilder jag tog igår. Lite annorlunda, men det ska man vara! Nu kanske ni tänker "öööhh bilderna är ju likadana?!?". Och jag vet. Alla blev typ likadana och så fick jag ångest över vilka bilder jag skulle välja... Ovärt, jag vet. Men jag blev ganska nöjd ändå. Jag tog dom när det var earth hour så allt jag använde mig utav var min kamera och en ficklampa!
Idag har jag haft träning. Sen for jag hem och städade min garderob. Det såg ut som ett bombnedslag. Men resultatet blev bra! Jag visste faktiskt inte att det kunde bli så fin där inne...
Men nu ska jag joina familjen i soffan! ;)

mintgrön

Hejsan!
Idag slutade jag runt 20 över 2 då jag åkte till frölunda torg för att titta på linnet på bilden. Jag blev överlycklig när jag såg att dom hade den för jag har gått och velat köpa den i flera veckor nu. Det fanns bara en kvar, och det var min storlek. Jag hade tur!
Runt 5 kom Karin och vi satt och pluggade no. Och hon tog också bilderna här över.
Men jag bloggar mer imorgon! :)

Beatles

Hejsan!
Gud vad jag längtar till sommaren just nu! Speciellt nu när det börjar bli varmare ute. Bilden är däremot inte tagen idag. Jag tog den förra veckan någon gång.
På fredag är det rockkonsert och jag taggar för fullt! Vi ska spela Beatles, Can't buy me love och Come together. Jag ska spela synth. Fast på Come together ska jag inte spela mycket så jag bara står där och ser allmänt borta ut. Men men, jag får väll göra det.
Annars har jag inget roligt att berätta förutom att jag längtar till söndag!! :D

Brus

Jag lade på lite brus på den första bilden. Jag tycker det blev fint! :)
Idag har jag varit på träning. Och nu är det bara en vecka kvar tills vi ska tävla!!! Hjälp!! Och det menas 2 träningar... Men jag är sjukt taggad!
Och sen när jag kom hem hade vi beställt en jätte stor pizza, najs! Och efter det har jag bara pluggat spanska.
Men nu ska jag titta på Partaj! Hörs imon! :)

Karin

Jag hann bara redigera 1 bild på Karin idag.
Först städade jag mitt rum och bäddade om min säng. Sen skrev Julle till mig på facebook att han ville skaffa sig en blogg på blogg.se istället för devote.se. Och sen bad han mig fixa hans design. Så det har jag gjort resten av dagen! Men det blev ganska bra tillslut och han blev nöjd så det var ju bra! Men nu ska jag gå och lägga mig för jag har träning tidigt imorgon. Så godnatt!
(Julles nya blogg hittar ni här!) :)

Julle

Canon EOS 600D - 50mm f/1.8
Godmorgon på er!
Jag vaknade för typ 2 timmar sen. Efter det har jag suttit och redigerat lite bilder och fixat lite med designen.
Idag ska jag inte göra så mycket. Jag ska städa mitt rum. Det behövs! Annars ska jag nog bara slappa.
Jag lägger upp bilder pa Karin lite senare. :)

Sovmorgon


Denna videon gjorde min dag.
Idag har jag sov morgon! Så himla skönt. Vanligtvis brukar jag börja kvart över 8 med so men idag börjar jag 10 med spanska. Våran so lärare är i England med niorna på min skola och det fanns ingen vikarie.
Måste snart gå, vi hörs!

Rebecka


Min fina vän Rebecka!
Idag slutade jag runt kvart över två då jag åkte in till stan för att träffa Rebecka. Jag gick direkt till stället där hon praoar men jag såg henne inte och jag var där en timme innan hon slutade. Så jag åkte till stället där Moa praoar istället och hälsade på henne. Sen gick jag på stan i 40 minuter alldeles själv. Bara liiite ensam.
Sen när Rebecka slutat drog vi hem till mig och vi fotade lite. Bilderna på Becka blev jätte bra, men bilderna på mig blev lite sådär för det var väldigt få bilder som blev skarpa.
Jag har inte bloggat på hela vecka för att jag har haft alldeles för mycket att göra. Eller egentligen bloggade jag i måndags om att jag hade lyckats att göra en animering (bildspel typ) men när jag skulle lägga upp den på bloggen funkade den inte och då blev jag sur och tog bort den. Men så kan det gå!
Och imorgon åker jag och Sarah antagligen till media markt för att titta på lite kamra saker. Sånt är alltid kul! Men nu ska jag snart gå och lägga mig, så hejdå! :)

Sarah

Jag har en väldigt snygg syster! Detta var en av dom bilderna jag tog igår. Nöjd!
Idag var det genrep med cheerleadingen, så hela förreningen var där. Och det gick bra! Tror jag iallafall. Det kändes bra. Och alla andra lag var så grymt duktiga! Det var jätte kul att se på dom. Och nu är det bara att tagga till tävling den 25 mars. Så lycka till allihoppa! :D
Men just nu sitter jag och pratar med Karin i telefon, samtidigt som vi spelar draw something med varandra. Hihi.
Imorgon börjar jag kvart i nio med no. Så jag kanske bloggar imorgon bitti. Hörs då! :)

Shopping

Idag var jag på frölunda torg med min mamma och min syster Sarah. Jag köpte en blus från monki och ett par shorts från gina tricot.
Sen åkte vi hem och jag fotade Sarah. Det blev inte så många kort men dom som blev blev bra! Så jag kanske lägger upp några sedan.
Och idag kom pappa hem igen! Yääy! :D (Han jobbar nämligen i norge, så han jobbar 2 veckor och är hemma 1. Så det är extra kul när han är hemma!)
Men nu ska jag titta på melodifestivalen. Så vi hörs sen! :D

Hanna!

Nikon D5000 - 18mm-55mm f/3.5-5.6
Jag är typ kär i den första bilden!!! Den är jättefin, eller hur?!
Den sista blev däremot lite suddig men jag gillar den ändå.
Och om du vill gå in på Hannas blogg kan du trycka på någon av bilderna eller här! :)

Mums


Just nu sitter Jag och Hanna och käkar cupcakes på mitt rum. Goooooottt. Kände att jag ville läska er lite, moehehe.
Idag drog jag, Sarah och Hanna ut i skogen och fotade Hanna. Jag tog kort och Sarah höll spegeln. Ja, vi har ingen reflexskärm än, så spegel duger bra så länge.
Så nu ska vi redigera lite bilder så lägger jag upp dom sen! :)

regn

Nikon D5000 - 18mm-55mm f/3.5-5.6
Hejsan hoppsan!
Bilderna tog jag någon gång på sportlovet när jag gick på kamerakurs. Inte för att det regnar nu men jag kände bara för att lägga upp bilderna.
Idag jobbade jag till 20 i 6. Det var därför det blev sent idag också! Jag var typ död när jag kom hem. Sen har jag suttit och redigerat bilder.
Idag var det första mars, vilket betyder att snart är det vår. Braaaaaaaaaaaa. Då kommer conversen fram.
Jaja imorgon är det fredag, för dom som inte visste. Vi hörs!