Ny design!

 
Gjorde en jättesnabb och jättesimpel ny design. Blev lite trött på det gråa och ville ha det lite ljusare. Hoppas ni gillar den :)

Inspo

Alla bilder ovanför kommer från tumblr.
Inspiration är nästan allt jag letar efter nu. We ♥ It, tumblr, bloggar, instagram, på stan och överallt. Vi håller på med massa saker i skolan nu så jag ska bära med mig en del saker till och hem ifrån skolan, men när det börjar bli mindre ska jag börja ta med kameran så ofta det går. 
Jag tror jag ska göra om min bloggdesign lite också, för jag tycker min känns jättetråkig. 
 
Just nu sitter jag i min säng bredvid Becka, med varsinn dator, haha. Jättesociala verkligen. Båda sitter och bloggar och kollar på skor. 
Det är något jag börjat göra nästan hela tiden, kollar på kläder och skor. Men jag blir nästan bara deprimerad över det då jag inte alls har några pengar att köpa kläder och skor för. 
 
Men nu började Becka slå mig så nu måste jag gå, vi hörs, kramisar.

Fredag men lördag

 
Fick inga bra bilder idag, men eftersom jag lovade att blogga, så får ni två bilder från halloween.
 
Låg uppe nästan hela natten inatt för att jag inte kunde somna, så jag har varit hur trött som helst idag, så direkt när jag kom hem från skolan gick jag och la mig och sov i en timme. Efter det gick jag och mamma och köpte thaimat och kollade på let's dance. Och det är väll så produktiv jag varit idag haha. 
 
Jag är iallafall överlycklig att det är helg. Ska träffa Karin imorgon vilket ska bli kulkulkul. Ska nog dra mig till gymmet någon tur också och leka fitspo. Det behövs ju ibland. Och så är det ju träning som vanligt med småtjejerna på söndag. 
 
Nu ska jag nog bara kolla något avsnitt av vänner innan jag ska sova. Men godnatt finisar :)

Bitter? En aning kanske

 
Hej!! Hur mår ni?? Själv mår jag väll helt okej. Det händer en massa hela tiden, samtidigt som det inte händer något alls. Känner verkligen att jag kommit in i en period där allt bara går neråt. Har väll kommit in i en sextonårs-kris haha. Jag känner så mycket driv för allt, samtidigt som jag inte är taggad på något, alls. Jag vill hela tiden göra förändringar i min vardag då jag går runt och känner mig missnöjd över något, men i slutet av dagen ger jag upp ändå. 
Fick höra av min mor att det verkar som att jag tappat gnistan till allt, och hon har väll rätt på ett sätt. Så nu ska jag verkligen försöka förändra detta.
Jag läser absolut inga bloggar längre, men jag kom in på min kompis blogg förut och jag fick helt plötsligt en sådan sjuk lust att fota och börja blogga igen. Dock kändes det lite sent att ta fram kameran, så kameran följer i alla fall med till skolan imorgon, som en start. Sen får bloggandet följa med förhoppningsvis. 
 
Jag lovar att vi hörs imorgon, och jag lovar att jag har nya bilder tills dess, för nu ska det bli en förändring. Tack för mig :)
 

Sarah #2

Hejhejhej

 
Tja bröder. Hur mår ni? Själv mår jag jättebra! Solen har börjat skina om dagarna här i Göteborg och denna veckan har jag ett superunderbart schema. Idag började jag 12.20 och hade skola i drygt 3 timmar, imorgon har jag studiedag, på onsdag har jag ju som vanligt bara skola från 11.30-12.40 och på torsdag kanske jag bara har spanska på morgonen och sedan ledig resten av dagen. Och varför detta? Jo, treorna har skrivardagar för sina gymnasiearbeten + att det är intagningsprov för 98:orna, så det blir snålt om lärare. 
 
Just nu sitter jag och ska redigera massa bilder från i somras. Har ju haft massa problem med hårddiskar osv, så jag har skjutit upp massamassa bilder som ska redigeras. Kan också vara därför jag inte tagit så mycket kort på senaste, så nu hade jag tänkt att lätta mitt hjärta och bli av med det. Kram, vi hörs:)