Hola amigos y amigas

Hejsan! Det har inte hänt så mycket på senaste tiden, men jag har ändå så fullt upp att jag inte hinner blogga.
Jag har varit på stan och fikat med Albin, vi har haft besök från Norge, släkten har varit här på partaj för mi padre som fyllt jämt, jag har haft nationella i både engelska och spanska, jag har blivit seg och funderat på att skippa skolan och stanna hemma, men mina ben har burit mig till skolan varje dag och min hjärna övertalar mig att jag klarar denna sista tiden i skolan.
Och på tal om att vara seg, jag fotar nästan aldrig just nu och när jag väl har fotat orkar jag inte lägga in bilderna på datorn och redigera till dom, haha. Det enda jag verkligen vill är att lägga mig ner i den skönaste sängen som världen skapat och bara sova.

Jag ska iallafall försöka blogga bättre nu när läxorna börjar bli färre, men uppdateringen kommer att vara dålig i ungefär en vecka till då internettet på mobilen snart är slut, och internettet hemma är helt slut, haha, så det får bli bättre i början på maj! Men ha det bra, så hörs vi nog snart, kramis. ❤

Jag kunde blivit skallig.

Inatt, hände det värsta på länge. Jag kunde nästan avlidit (lol).... Jag trasslade in mitt hår i värsta trasselbollen med en borste.
Här får ni en bild på mitt mästerverk: 
 
Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta över att det hela tiden ryktes av hårstrån när jag kämpade som ett djur för att försöka få ur den förbaskade hårborsten utan att få en stor kal fläck på huvudet. Ett tag någonstans i mitten av dessa 25 minuter som det tog för mig, tog hoppet nästan slut och jag övervägde att springa in i mammas och pappas badrum och leta upp pappas rakapparat och raka av mig skiten. Det skulle väll vara kul att upptäcka hur det är att vara flintis? 
 
Men, I made it! Kännde mig lika lycklig som en fiskmås som hittat en fisk.
 
Det var en life changing experience kan jag säga. Och för att få ut något ur detta inlägget; borsta aldrig fuktigt hår med en rund borste, det slutar alltid illa. Hejsvej.

Part 2

 
 
Fredagsunderhållet är denna vecka att sitta i soffan med resten av familjen och sjunga i kör att vårt internet suger. Och titta på någon jättekonstig parodi av Star wars. 
 
Vi hade friluftsdag i onsadags då alla elever skulle springa 8km, men eftersom jag har knäskador skulle jag istället gå med promenad gruppen som skulle gå 5km. Så jag och Ator gick och köpte jordgubbar och sprutgrädde och firade att vi slapp springa, dock firade vi en aning för mycket att vi tappade bort vår grupp, så vi hittade en genväg som måste förkortat promenaden till typ 2km. Scoooore, människor, scoooore. 
 
Jösses Amalia vad trött jag är. Jag har knappt kunnat sova denna veckan, så det ska jag göra nu, så jag kan multitaska till 1000 imorgon då farsgubben fyller år på söndag och en massa ska hinnas göra innan dess.
 
See you later, alligator.

Som en pistol det finns alltid något äkta att hålla fast vid

Nikon D3100 | Nikkor 50mm f/1.8 | Fjärrutlösare | Reflexskärm
 
Pistol - Håkan Hellström

Instagramin' like a real instagramer

Hola mis amigas y mis amigos. Kameran står för det mesta på hyllan och fäller några tårar för att det enda jag gör är att plugga. Okej det var inte sant, men vi kan ju alltid låtsas. Så nu när jag sitter på bussen med riktning mot Bergsjön med bästa Håkish i hörlurarna kan jag väll ta och slänga upp några instagram bilder från senaste tiden. 
 
Jullisbullisgullis. 
 
Music making like a pro on level 834.
 
Tog en lång promenad på söndagen också genom regnet och pratade ett very långt samtal med bästa Albin. 
 
Tovsi movsi.
 
Juliän blödde näsblod, kände att jag behövde bild på det.
 
Såg att bilderna blev i olika storlekar, well well, hoppas ni överlever, ciao! 

Jag har väldigt svårt för mig att komma på bra rubriker

 
Hello alla fina grodor. Här sitter jag i soffan med softilationmode till 1000 och myser med min fina tofsfrisyr. Idag har jag känt mig trött, sliten, sjuk, illamående, ledsen och bara allmänt förstörd, men ändå så oerhört glad för att gårdagens kväll var så sjukligt kul. 
Efter min extra träning imorse tog jag då tiden att försöka återhämta mig både psykiskt och fysiskt så jag tog en riktig lånpromis på +1h och när jag kom hem låg jag och kollade på How i met your mother tills jag till slut somnade. 
 
 
Här i soffan har vi + mamma hängt i under hela kvällen, och käkat hemmagjord pizza och grinat tillräckligt barnsligt åt Charlie St. Cloud. Men herre vad han är snygg! Kan ju varit därför jag grät...
 
Nu ska jag gå och lägga mig innan mitt huvud sprängs i 1000 bitar. Goodbye.

Freeeeeedag

 
Hejsan! Gissa vad! Jag har fortfarande så sjukt mycket träningsvärk ifrån i tisdags... Dom säger att det är värst andra dagen och att det nästan är borta tredje dagen, men där hade dom fel! Idag har jag bytt ut rollen som gammal tant till en gammal gubbe med kutrygg, för jag kan verkligen inte stå rakt, det gör så himla ont! I just feel these beautiful muscles coming! Fast nej.
 
Just nu sitter jag på spårvagnen påväg till Karin, för jag ska sova där, innan jag sticker iväg till min extra träning imorgon bitti. Nu ska jag gå av så vi hörs! Hajdo.  
 
Juste glömde säga! Jag kom in preliminärt på rytmus! Jag trodde verkligen inte det då det inte gick så bra på intagningsprovet, så jag blev jätteglad! :)

Fotovägg, where u at?

 
Igår kände jag mig som en hardworkin' woman på riktigt. Jag tog i så mycket när vi hade styrka på träningen att jag inte kunde andas, så jag gick och kippade efter andan som om jag höll på och dö. Som tur var gjorde jag inte det. Styrkan gjorde resultat iallafall. Jag har haft en sådan träningsverk i hela kroppen att det tog mig en halv minut av försök att förstå att det inte var någon mening att försöka sätta sig upp i sängen, så jag tog den enkla vägen och rullade ur. Förövrigt har jag känt mig som en gammal kärring ute på äventyr utan rullatorn. Det var kul.
 
Efter träningen var jag bara allmänt glad. Och endast för att jag är så snäll så kan jag berätta varför;
 
• Jag kom hem och såg en liten box till mig och det var mina bilder som jag suttit hemma och gråtit floder över för jag inte trodde att dom skulle komma. Jag beställde dom för ett tag sedan så jag trodde tillslut att jag blivit blåst av någon internetskit. Photobox.se I love u.
 
• Jag satt och myste med systern i matchande myskläder, i soffan, med god mat och en bra film. Det var lycka.
 
• Mammisen kom hem och jag stod och väntade med öppna armar. Welcome home mams.
 
• Jag möblerade om i mitt rum, igen. Det blev jätte dåligt, och därför var jag glad, för jag orkade inte bry mig. Så man kan väll säga att jag stod där mitt i rummet och skrattade åt att det såg jätte konstigt ut, sen vände jag mig om och gick därifrån. 
 
Ja, typ så.
Imorgon får alla nior reda på preliminärantagningen. Kill me, please. R.I.P 

Glassen strikes again

 
Japp, jag har ätit glass igen. Och inte bara det, JAG HAR ÄTIT JÄTTE MYCKET GLASS!! 2 gånger faktiskt. Först en skål med Pappa och sedan en hel Ben & Jerry med systern. Jag borde gå i terapi känner jag, somebody plz help! 
 
Iallafall. Systerns surprise var en skattjakt i huset för att sedan då hitta denna Ben & Jerry'n i frysen, och sedan blev det festmåtid för hela slanten. Hon är väldigt brun också. Vääääldigt brun. Hej jag heter Emma och jag är blek. Hejdå.

Monday

 
Tog mig friheten och gick in i systerns garderob imorse och lånade ett väldigt fint ljusblått linne. Det kan knappast gjort någon skada, då hon endast använt den en gång och det var i sommras på min konfirmation..
På (nästan) tal om min syster, hon kommer hem ikväll! Och eftersom jag är den ultra bra lillasysyter som jag är, har jag gjort en överraskning till henne. Jag kan tyvärr inte skriva vad det är än, då Sarah kanske får en plötslig uppenbarelse av någon högre makt (ganska omöjligt då hon är ateist, lol) och känner för att kika in på min blogg. 
 Nu måste jag gå och checka så att allt stämmer en gång till. See ya! :D

En till bild på min katt för hon är ju så lovely

 
Hej människor! Idag har jag nästan svimmat 3 gånger på 10 minuter, rekord faktiskt!! Som tur var gjorde jag inte det, men herre vad dåligt jag mådde! 
När jag tillsist kom hem tog jag mig en ordentlig dusch och runt 8 gick jag och pappa och åt på en resturang för att fira att vi båda överlevt dagen. Resten av kvällen har jag spenderat med How I met your mother i Sarahs rum, it couldn't have been better.
 
Nu ska jag snart krypa ihop i sängen och drömma mig bort till ett sommar lov med snygga killar (ja jag har skrivit om snygga killar förut, men snygga killar är ju trots allt snygga killar, dom är ju snygga liksom). Goodbye amigos. :)

Jag måste sluta köpa så mycket glass....

Hello everybody, this is my cat Tova, and she is very pretty (läs med en väldigt dålig svengelsk dialekt, och om du inte gjorde det, läs om).
 
Samma dag som jag skrev mitt förra inlägg, alltså i förrgår, tog jag bussen till frölunda för att träffa Karin. Det slutade med att vi, som alltid, gick och köpte glass och åkte hem till henne. Sedan tog vi fram varsin sked och sörplade upp, denna nu väldigt smälta glassen, som soppa. Vi fick inte många timmars sömn den natten så då kände jag att det var ett perfekt tillfälle att åka hem, lägga mig i min säng och dö en långsam död. Detsamma gjorde jag imorse (fast då var jag ju redan hemma). Så människor, glöm YOLO, jag är redan inne på mitt tredje liv. 
 
Jag och pappa gick och bowlade igår igen. Denna gången gick det mucho bättre, så jag kände mig som ett real pro. Lyckan fortsatte när jag stoppade ner handen i jackfickan och kände att jag hade pengar med mig för en gångs skull, men dom brändes upp på en mening (talat av lyckan själv); "Pappa, får jag bjuda dig på glass", och ett svar; "Ja tack!". Men, vad vore solen utan en glass att smälta? 
 
Nu är det dags för mig att gråta över att det endast är en dag kvar på lovet. Hejdå. 

Klockan är halv ett och jag har nyss vaknat

Hejsan blogizen! 
Så här ser jag ut en torsdag morgon på ett lov då jag precis vaknat och är den enda själen i huset (förutom djuren då) :
 
Som varje dag denna veckan somnade jag klockan halv två för jag har inte riktig vant mig vid att klockan har ändrats, och därför vaknar jag klockan 12. 
Som vissa kanske märkt bytte jag design i förrgår. Jag satt inne till klockan 2 i pyjamas i min säng och när den till sist var klar kände jag mig så otroligt rastlös så jag bjöd över Ella och Melika till en riktig tjej-kväll-sleep-over. Planen var att ha en nyttig kväll med high school musical maraton, men det slutade med att vi gick till statoil runt 11 och köpte 10 kilo godis och tittade på någon konstig film från 90-talet. När klockan var runt 2 smög vi runt i hela huset och letade täcken, med det enda målet att inte väcka min pappa. 
När vi vaknade gick vi upp och åt ännu mer onyttigt vilket passade super eftersom jag efter det skulle till tandläkaren. 
 
Av tandläkaren fick jag 10 av 10. I mean, just look at these beautiful teeth. Och för att fira att jag har haft 0 hål i hela mitt liv åkte jag och pappa och bowlade, och det gick ju jätte bra! Jag fick lika mycket totalt som pappa fick i snitt på en serie.... Skillzen är på topp. Nu ska jag trotsa alla människor som gör jätte fina frukostar som dom senare tar kort på och lägger upp på instagram, och gå ner och göra mig en hönekaka med ost på. Ha det! 

Min påsk

Ångesten över att jag kunde legat i värmen nu

 
Hälften av familjen har åkt utomlands och kvar är jag och pappa som leftovers. Mamma åkte till norge för att senare åka vidare till trukiet med min faster, och systern min åkte till Egypten tidigt imorse med kusinerna. Efter systern trallat ut genom dörren klockan 6 för att åka till 35ºC, låg jag kvar i min säng och skänkte världen några tårar dels för att jag kommer sakna min syster (och för att jag är så flygrädd, med tanke på att hon skulle flyga så länge) och dels för att jag en gång faktiskt tackat nej till denna resan... VARFÖR GJORDE JAG DET? Ja det är ett mysterium än. Jag antar att jag hade en bra livsstund när jag fick frågan, och tänkte att '' varför ska jag åka, när jag kan ha lika kul hemma''! Och för att jag skulle blivit helt bankrutt om jag åkte. 
 
Så min dag spenderades med bästisen, för att inte tänka på detta extremly tragiska val jag gjort. Vi åkte till Frölunda och hem kom vi med en freaking enorm kortlek i A4 storlek som vi satt och skrattade åt hela kvällen, och bakade dögoda chokladbollar så vi avled. Nu ska jag gå och lägga mig i min systers säng. Bara för att  hon inte är här och kan stoppa mig och för att hennes säng är skönare än min. Adios kompisar.