Rockkonsert

 
Förra fredagen hade vi våran årliga rockkonsert på min skolan. Det kallas rockkonsert även om det bara är sjuorna som spelar rock, våran klass hade filmtema och spelade kända filmlåtar.

It's påsklov evrybodeeeyyy

 
Nu har jag 1 & ½ vecka framför mig då jag kan sova bort halva dagarna och sedan sträcka på mig äckligt långsamt och veta att jag inte ska gå till skolan. Min första plan var att fira lovet med min kära kusin, men planen förstördes, sedan planerades det att jag och några mer skulle till Melika, men tillslut var jag och so inlämningen det enda som återstod och på så sätt har jag invigit mitt lov. Helt underbart. 
När min syster sedan kände sig villig att fira med mig gick vi och köpte en B&J som vi broderligt gröpte ur som aldrig förr, samtidigt som vi kollade på en halv film, sen sov vi nästan båda två. 
För en stund sedan - klockan 1 på natten - fick jag en rysning genom hela kroppen och började äckla mig på allt som var framför mig så jag tog tillfället i akt och bytte sänglakan, så nu är det dags för mig att säga adjö, och älska min säng som aldrig förr. Godnatt mina kycklingar! (passar ju bra nu till påsk)

Onsdag

 
Idag har jag pluggat som en tok. Jag har inlämning imorgon och jag är fortfarande inte klar... Woopsie, haha. Äsch, let's smöra för läraren och skicka in den imorgon kväll istället! Låter som en bra plan!
 
Dessa bilderna tog jag för några kvällar sedan. Jag vet inte riktigt vad det är med mig och kvällsporträtt, det har bara blivit så haha. När jag är klar med plugget för kvällen, klockan är 9, jag är jääääätte trött och funderar på att vara en duktig flicka och gå och lägga mig, så jag går in till badrummet, då jag istället för att tvätta bort mitt smink, sminkar mig ännu mer, vilket leder till att en timme senare är allt uppriggat och en photosession påbörjas. And how fun isn't that? Mucho, kompisar, mucho!
 
Nu ska jag gå och lägga mig och dö en långsam död (eller åtminstonde sova lite), och tagga sista dagen innan 1 & ½ veckas lov. Let's praise the lord, and thank for another vacation, THANK YOU, aaaaamennnnn. 

Travel through the day and into the evening

24.03.13

Hejsan! Denna helgen har varit en multihelg då alllllt hänt samtidigt. Konserten i fredags gick bra! Video på youtube kanske kommer, men inget lovas. Jag tävlade igår, och vi vannnnn!!!! Det var också första tävlingen som jag inte gråtit floder av lyckotårar, haha. Idag har jag haft min fettisdag på riktigt, förutom att det inte var tisdag då. Jag har ätit hela tiden och problemet är att jag faktiskt inte ligger ner på marken och rullar mig fram, fast det kanske inte är ett problem...? Jag började med att äta frukost, sedan åkte jag och mina päron till min skola för att ge ett litet deltagande till skolans årliga loppmarknad, där började jag med att äta en macka, sedan en kärleksmums och sedan en cupcake. Jag tog bussen till träningen där vi firade guldet med tårta. Jag kom hem och åt "lunch" (klockan var halv 4, men vi säger att det var lunch) och avslutade den måltiden med 2 bitar rulltårta, tydligen fick jag bara ta 1 bit, men how could I know? Haha. Sedan var det dags för middag + efterrätt. Jag hoppas inte att jag äcklat er eller skrämt bort er, men nu ska jag sova. Godnatt människor!

Rockkonsert toniiiiigghhht

 
Sitter och försöker arbeta bort nervositeten genom att äta Ben & Jerry och kolla på gossip girl, och glömma det faktum att jag om några timmar ska stå och skrika LET THE SKYYYFAAAAAAALL till massa människor. Nu ska jag iallafall springa in i duschen och komma på något att ha på mig, see you! 

Är det olagligt att äta våfflor på icke våffeldagen?

 
Tyska lektionen blev en besvikelse, jag förväntade mig lite mer ein zwei drei, men fick ett två tre, eftersom vi istället räknade matte. På SO lektionen fick man åka hem och plugga, så vid lunch tog Ella och jag bussen hem till mig och gjorde våfflor. Efter denna extremt goda lunch åkte jag tillbaka till skolan för att hjälpa till att rigga upp scenen vi ska uppträda på imorgon på konserten, och sen övade jag lite med mina kompisar.
 
Imorgon börjar jag 9 och jag vet redan vad jag ska ha på mig! FATTA KÄNSLAN! Den är oslagbar... Alltså får jag 20 minuter till då jag kan ligga och drömma om snygga killar, när alla andra sitter och gråter vid sina garderober, som jag brukar göra. Jaja, godnatt folket! :)

Onsdag

 
Hej readers. Vad som hänt den senaste tiden är lika lite som min ork att gå och borsta tänderna. NO nationella, extra träning, äta, sova, skola. Juste, jag spenderar mina dagar med att chatta med mina engelsmän från England (nä från Kina). Dom är mycket roliga. 
 
Alla icke-musik-barn på våran skola har nu elevens val i en vecka fram, vilket menas att även vårat schema får brister, så imorgon ska jag ha tyska (jag har vanligtvis spanska). Så auf wiedersehen, meine freunde! Nu hoppas jag verkligen inte att någon tyskexpert sitter och läser detta, för då är jag körd. Ni vet min kära vän google translate talar inte alltid sanning. Hejdoooo!

Birthday child! ❤

Mitt hjärta fyller 6 år idag! Vilken gamling hon blivit haha ❤❤

Frågor och Svar

Vad har hänt med din pappa? :(
Min pappa åkte ambulansen till Sahlgrenska för han hade fått en hjärtinfarkt, men han mår mycket bättre nu! :)
 
Vart ska du? :) (Utomlands)
Jag har ju varit i England nu, i maj ska jag till Tyskland och tävla med mitt lag, till sommaren ska jag till Tyskland igen och efter en vecka åker jag till Kroatien, jag ska till norge en vecka och så ska jag till Barcelona med Beckisen! Det blev 5 gånger haha ;)
 
hej! 
gör du headers och designer? 
skulle bli jätte glad om jag fick hjälp! 
alla mina kompisar har på nattstad.se men jag vill ha på blogg.se men jag fattar inte hur man gör. snälla hjälp?:S Kram! :)
Ja jag gör åt andra, dock tar jag betalt beroende på hur mycket du vill att jag ska göra åt dig! :)
 
Gillar du Anton? :)
Åh, i'm in love with him! Jag lyssnar typ på hans låt hela tiden! ♥♥
 
Varför får man inte kopiera dom....?
För att det är mina bilder, och man ska alltid fråga om man får låna bilder, till alla. ;)

Det kommer aldrig va över för mig

 
Finaste låten på länge som bara spelas om och om igen på min spotifylista. Finaste Hilda passar ju så fint in i videon också!
 
Väskan står fortfarande och gapar med alla kläder och hotar med att äta upp mig, men det får jag ta imorgon, för nuuuu ska jag sova, asså precis nu, at this very moment ska jag släcka lampan. Jag somnade i cirkus 2 timmar förut och efter att pappa väckt mig (jag kommer inte ens ihåg att han väckt mig, jag hade tydligen frågat honom om en kram, och det kommer jag knappt heller ihåg hahaha) kunde jag inte längta efter mer än att somna om. Så godnatt peepz! 

Home

 
Kompizzaaar, jag är hemma! Jag har fått spendera en underbar vecka i esteternas England med mina zuperbra classmates för inga pengar! Eller jo, jag betalade kläderna, skolan betalade resan, vilket kap. 
Efter att ha haft en räserkonsert i Whitby tog vi bussen runt 23.30- ish mot flygplatsen som tog 5 timmar, varav jag sov en halvtimme. På flygplatsen var det heller ingen vila, vi slängde kläder överallt för att balansera max vikten på handbagagen som vissa överskridit (vi hade bara handbagage, fråga inte hur vi klarade oss, det gjorde vi inte), vi åt frukost vid 5 - halv 6 och sedan sprang vi runt och letade efter rätt gate, som låg typ jätte långt bort från där vi var. På flyget sov jag som en bebis, men flygturen var inte lång, så jag har sovit max 2 timmar inatt. Gissa vem som är trött!! Inte jag iallafall. 
När jag kom hem blev jag genast inskickad i köket (jag är ju trotts allt tjej) för att göra smootie till familjen bara för att mina smooties är bäzt. Nu ska jag leta upp ett läppbalsam innan mina läppar trillar av och sedan kolla på gossip girl. Vi hörs vänner! :D
 
Observera! Jag blir jätteglad att ni gillar mina bilder men fråga innan ni kopierar dom! Så blir jag jätteglad.
Och om ni ser någon annan som kopierat min bild och lagt upp den någonstans utan att skriva att den är min, säg till mig!! Kramisar! 

Once upon a saturday night

Lovisa + Wilma + Cornelia
 
Under helgen som har varit har jag tränat nästan non-stop. Fredag kväll + Lördag + söndag. På lördagen kände vi oss en aning förtjänta en lite lyxigare middag än potatismos och köttbullar hemma i våra stugor, så vi alla gick hem och gjorde oss lite fina och traskade sedan triumferat till Hard rock café där vi bokat ett bord för 26 pers. 
 
Så fina. Ellen, Julia och Izabell
 
Rebecka 
 
♥♥♥
 
Cornelia och Denise
 
Suzana och Althea
 
När Rebecka sedan lockade med mig att ta hennes buss som gick (då) om två minuter sprang vi så fort benen bar oss och när vi kom fram såg vi att bussen ändå var 5 minuter sen. Sedan gick paranoida jag igenom järntorget och kollade mig om som en tok så ingen skulle kidnappa mig mot Melika för att titta på Melodifestivalen med några classmates. See you lateroooo 

England

Hej! Nu sitter jag i foajén på The White Lodge Hotel här i Filey i England. Min kära roomie Ella ligger och sover medans jag och Alice sitter och kollar på när våra classmates spelar Wii, och pratar om pyjamasbyxor. Jag har haft feber i stort sett hela resan men nu är jag nästan frisk och springer runt som en hare bara för att det är sista natten på hotellet. Denna resan har varit väldigt rolig även om jag dräpt mig själv med Panodil, Alvedon, Ipren och en konstig tablett jag fick av Elias (en dag åt jag 6(!!) tabletter), blivit slagen av Ella som gjorde ett litet glädjeskutt av något slag så jag började blöda näsblod och fått skavsår på mina fötter. Vi har spenderat en dag i York och shoppat, att shoppa på skoltid är ju aldrig fel, vi har även varit i en skola här i Filey med deras skolkör, och alla vi svenskar blev helt plötsligt exotiska utomjordingar. Imorgon åker vi till Whitby och har en konsert tillsammans med våran parallell klass och sedan spenderar vi natten på en buss påväg till flygplatsen. Vi hörs när jag kommer hem. Hadeeee!

I love rock'n'roll

På onsdagen förra veckan (samma dag som jag hade intagningsprov) hade rytmus anordnat en rockkonsert med alla deras 2:or. Jag var där och fotade lite. 
 
♥ Sarah ♥
 
♥ Nathalie ♥
 
♥ Ida ♥
 
♥ Albin ♥
 
En grupp spelade eye of the tiger och sångarna kom med boxningshandskar. Så bra!
 
 
I bilen påväg satt vi som förlamade och halvt döva och längtade hem till våra sängar för att lägga oss och sussa som små barn. Kram!

Well hello

 
Hello stalkerssss. Om några minuter ska jag åka mot flygplatsen för att flyga mot Englad, vilket jag sett fram emot i 4 år. Jag har gjort två tidsinställda som kommer upp i veckan, och så finns det lyckligtvis wifi på hotellet så jag kanske uppdaterar om mina dagar. Now i really have to go, men ha det kul i sverige i skolan så hörs vi! XX

Tisdag

Jag mötte upp Filippa på kungsten och åkte tillsammans med henne in till staden för att möta upp resten av skaran som skulle gå med oss och äta.
 
Maja
 
Sofi
 
Mai
 
Och efter ett tag kom Vilma
 
Jag och Filippa hade samma bakrundsbilder.
 
Efter två timmar sprang jag och Filippa till bussen för att senare skiljas åt vid marklandsgatan där vi ringde upp varandra och pratade i två timmar till. Kram!

Att vakna ur en dröm är som att somna in till en mardröm

Bästa studiedagen på länge. Jag har fått spendera halva dagen med Filippa, Maja, Mai, Vilma och Sofi på egg and milk inne i staden och skrattat, pratat och jämfört våra klasser, eftersom alla dom andra går i min parallell klass. Kameran följde med så bilder kommer i nästa inlägg. Nu ska jag snart rusa iväg till bussen för att åka till träningen. 

Fram och bak och bak och fram

10000 gånger bättre

1. Söndagseftermiddag och jag och min kära syster dansar loss till Anton Ewald.
 
2.Jag har många gånger sagt hur elak min katt är, men hon är ju ändå så söt att jag bara smälter.
 
3&4. Mamma kom hem med en bok till Sarah som gjorde henne riktigt glad.
 
Efter dagens träning är det bara 8 träningar till DM. Jag missar två när jag tar trippen till England och en till när det är rockkonsert i skolan, och då återstår endast 5 träningar. Tre kvar tills jag åker och två när jag kommit hem. Stressen börjar försiktigt gnagga mig i ryggen men jag litar på mitt lag, vilket gör det så mycket enklare. 
Nu ska jag fortsätta spendera tid med min familj och öva till intagningsprovet i veckan som jag egentligen bara vill förtränga. Men det går nog bra ändå. Kram!

Lördagsmorgon

 
När larmet gick på imorse vid klockan åtta, gick jag motvilligt upp, tog på mig dom mysigaste kläderna som befann sig i min garderob och begav mig ner till köket för att sedan göra Maria Montazamis amerikanska pannkakor. När jag sedan gick in för att väcka mina föräldrar ser jag att dom leende legat väntat på att deras fantastiska dotter ska komma och säga att frukosten är serverad.
 
 
Det blev så många pannkakor att det så fint prydde två tallrikar.
 
Nästan alla mina pannkakor fick bestå av en nutella-ish nötnougatkräm.
 
Pappa.
 
 
Och när nästan alla pannkakor var slut packade jag min väska och hoppade på spårvagnen till Julien.