Holaaa

Godmorgon

 
Hejsan! Jag vaknade för cirka en halvtimme sedan då jag gick upp och åt frukost med min kära familj. Nu ska jag klä på mig, för att sedan ta bussen in till frölunda med min syster. När vi sedan kommer hem blir det att hjälpa min mamma med förberedelser till ikväll då vi gästas av Rebecka med familj. 
 
Jag tror att jag har glömt att berätta att jag har en hamster på mitt rum. Jag fick uppdraget att vakta Hannas hamster Elvis nu när dom är i Spanien. Aja, vi hörs! 

I'm back

Ser en aning seriös ut på bilderna, men det var bara några bilder jag hittade på datorn.
 
Hejsan! Har ni saknat mig? Jag har tänkt lite, och jag ska inte lägga ner bloggen. Bra va? Ni blir inte av med mig än. ;)
Under dom senaste dagarna har jag gjort massa saker. Jag har umgåts med fina vänner, shoppat, dock inte på rean eftersom jag inte hittade något fint på rean, städat, tittat på Pretty little liars med min sis, och sovit maaaassa.
Nu ska jag sova, nyduschad med ny pyjamas i en renbäddad säng, bästa känslan. ♥♥ Slå det! Haha. Jag bloggar imorgon! :)

Bloggpaus

 
Hej! Jag har tänkt att ta en bloggpaus i några dagar. Under denna tiden ska jag även fundera på om jag ska behålla bloggen eller inte. Jag kommer inte ha tid att blogga dom närmaste dagarna, så om jag inte skulle tagit paus skulle jag fått pris i världs sämts bloggning, haha. Vi hörs om några dagar! :)

26.12.12

Nikon D3100 + Nikkor 50mm  f/1.8 + fjärrutlösare +reflexskärm
 
Åkte till frölunda torg imorse för att byta min klänning som var förliten, men den fanns inte kvar. Så jag åkte till stan istället och bytte den där. Jag åkte hem och tog dessa ↑ bilderna. Nu sitter jag vid tv'n och typ somnar. Men vi hörs!

Julafton

 
Gästerna har gått och julafton 2012 har snart passerat förbi. Jag har faktiskt inta haft så mycket jul- och födelsedagsfeelings detta året, men dessa dagarna har varit jättebra! Jag fick jättebra paket; en jättestor reflexskärm som jag ville ha, en jättefin klänning, som jag tyvärr måste byta, för den var förliten + lite till.
Nu sitter jag och min familj och tittar på tomten är far till alla barnen. Vi hörs imorgon! :)

24 december

 
Sista presenten i min kalender, tack mamma!
Vi frukosten imorse öppnade alla varsitt paket från pakethögen under granen. Jag fick en jättefin halsduk av min syster, thankyou! Nu ska jag nog kolla på sista avsnittet av julkalendern( :( ...), och sen ska jag göra i ordning mig, för gästerna kommer runt 1. Vi hörs senare idag! :)

23 december

 
Har ni haft en bra dag? Det har jag! Dagen började med att min älskade familj väckte mig med sång, jag fick min nya telefon, släkten kom, jag fick fina saker (+ en resväska och pengar av släkten i norge, tack!), min älskade Rebecka + hennes syster kom och hälsade på, jag fick en tianlott i kalendern som jag även fick 100kr vinst på och en mysig filmkväll med min syster. Nu har klockan slagit över tolv, vilket menas julafton! GODJUL PÅ ER ALLA! Jag bloggar mer senare (/imorgon eller vad jag ska säga, haha), godnatt! :)

Presents

 
Nu är jag en stolt iPhone 4s! Woho! Jag fick även ett jättefint smyckesträd, och en bok som är uppfäljare till an annan bok som jag tyckte om väldigt mycket (TIPSSS!!). Sen fick jag ett par jätte fina örhängen av kusiner+moster och morbror, pengar från mormor och morfor, och ett gulligt armband av Beckisen. Nu sitter vi vid tv'n och tittar på New years eve. Jag bloggar mer sen! :)

Snö

 
Idag föll snön igen. Jag blev väldigt glad eftersom jag vill ha snö på min födelsedag. Jag får hoppas att det håller sig, och att det kommer ännu mer inatt!
Nu ska jag snart bege mig mot bussen, och sen ska jag antagligen gå och lägga mig, för jag är så himla trött. Och för er allas informatinon; JAG FYLLER ÅR IMORGON!!!!!! Haha, ja typ så. Vi hörs! :)
 

Jul på Liseberg

 
Idag har jag haft en jätte trevlig dag, med jätte trevligt sällskap. Nu ska jag kolla på julkalendern, hejdå! :)

22 december

You're killing me tenderly

 
Några av bilderna jag tog igår natt. Om en timme ungefär ska familjen bege oss mot Liseberg, och det känns som det är 1000 saker jag måste göra innan, så jag har lite panik för tillfället. Jag kommer antagligen inte blogga mer innan vi åker, men kameran följer med, så då har jag förhoppningsvis ett par fina bilder att slänga upp senare. Vi hörs! :)

Preview

 
En liten smygtitt av nattens tillställning. Jag kunde lagt upp resten nu också, men eftersom det blev dubbletter av alla bilderna orkar jag inte redigera några mer bilder ikväll. Imorgon ska jag fara till Liseberg med hela familjen (inklusive bröderna) och äta jullunch. Men vi hörs imorgon! :)

Karin

 
Hejsan alla medmänniskor, vi lever än idag! Woho, jag hinner bli femton ändå, vilket endast är om två dagar! Dagen har spenderats med denna fina människa och vi och vi tog dessa fina bilder. Dock blev dom en aning brusiga för jag behövde höja ISOn för att det var för mörkt. 
Nu sitter jag vid tv'n med Sarah och hennes kompis Ida och tittar på punk'd. Jag bloggar mer senare ikväll! :)

21 december

 

20.12.2012

 
Hejsan! Idag har jag varit med Karin. Vi har tittat på film typ, haha. Vi gick och köpte Ben & Jerry nu ikväll, såhär innan världens undergång, hahaha. Jag vet inte om jag tror på det eller inte, haha, det är jätte jobbigt. :( Jag behöver iallafall inte sova ensam, jag (i princip) tvingade Karin att sova hos mig, och nu sitter min syster vid min sida också, så jag är lugn. Men om vi överlever, så bloggar jag mer imorgon. Och om inte, alla mina fina vänner som läser detta, ILOVEYOU!!!! Haha det var allt för mig, godnatt. ;) ♥

20 december

 

Fråga

Åå vilket fint halsband, vet att det är din mammas men vart har hon köpt den?? Jätte fint verkligen och du är jätte söt, älskar dina blogg!! 
Jätte snällt om du skulle kunna svara i ett inlägg snarast !! 
Kraamiss
Hon har köpt det på "Haga hem". Tack! Kram. :)

Hjärtbokeh

 
Jag prövade att fota bokeh idag för första gången, och jag blev rätt nöjd! Vad tycker ni? :)
 
Idag har jag haft en ganska seg dag. Jag har vaknat bredvid Ella, tagit ett lite sorgligt avsked eftersom jag inte kommer att få se henne på flera veckor, hon ska nämligen till Indien imorgon, åkt hem, städat och pratat i telefon med Karin och Filippa.
Jag fyller ju år på söndag, och det är bara tre dagar kvar, eftersom klockan slagit efter tolv.
Nu ska jag titta på dagens julkalender och sen ska jag titta på gossip girl. Det kan jag ju göra, eftersom jag har lov nu! (Eller sen igår, men saksamma).
Imorgon kommer Karin hem till mig för att mysa. Wiiie.
Detta blev ett jättekonstigt inlägg, menmen, vi hörs! :)

Julgran

En instagrambild lånad av min kära syster Sarah. Granen kom fick plats i vardagsrummet i söndags. Jag bara älskar när jag kommer in i huset och allt luktar jul, vilket granen bidrar med en hel del. 

19 december

18 december

Tisdag morgon

 
Godmorgon! Jag har nyss vaknat och nu ska jag gå upp och göra i ordning mig. Jag måste slå in några paket innan jag går också. Jag bloggar mer senare! :)

Julkonsert

 
Idag har Nordhemsskolans julkonsert 2012 ägt rum, och det var helt perfekt. Resten av dagen har varit lite mindre bra. Jag börjar med att åka till genrepet med en aning sen buss. Genrepet gick sådär, men genrep ska ju inte gå så bra. Efter genrepet säger nästan alla (eller åt minstonde väldigt många) att vi har håltimma resten av dagen, så jag och Ella åker hem till mig för att äta. Lite senare får vi reda på att vi inte hade håltimma, så vi rusar tillbaka till skolan. När vi kommer dit har vi missat svenska lektionen, men vi hann precis till bilden. Sen blev bilden inställd så jag, Ella och Karin for till stan och köpte julklappar istället. Konstig, men ändå bra dag!
 
Imorgon har jag sovmorgon + skolavslutning, vilket innebär att jag går i skolan från 12.20-17.00. Efter skolan ska jag, Karin och Ella hem till Ella och ha en "minijulafton". Jag bloggar mer imorgon! :)

17 december

 

Suzana och jaaaag

Hejsan! Sitter på bussen påväg till träningen nu. Det blir min sista träning för i år. Det är egentligen sista träningen på tisdag, men då har jag ju skolavslutning. Det ska bli ganska skönt att ha lov, för jag skadar mig bara nu för tiden. T.ex. så sträckte jag mig i fredags (igen!!!), jag vet inte hur, men det gör ont till och med när jag går, och jag känner mig hjulbent, haha. Jag får hoppas att det går över snart. Aja, vi hör s sen! :)

16 december

Saturday night fever

 
Nu är jag nyss hem kommen från en kväll med nära och kära. Det var jätte trevligt, och vi körde någon julklappslek, så alla fick en julklapp var. Dock glömde jag min julklapp där, haha. Jag hade på mig Karins fina svarta klänning, och min mammas fina halsband. Nu kanske ni tänker "har hon inte på sig något eget, eller??". Men då ska jag säga er, strumpbyxorna jag hade är faktiskt mina! Daah, hahaha. Nu ska jag sova och ladda inför morgondagens träning. Godnatt! :)

Tjolahoppsan

Hej! Just nu sitter jag i Hannas rum och väntar på att hon ska bli klar. Vi har en mini julafton ikväll för Hannas familj ska åka till Spanien (Jag har frågat minst tusen gånger om jag får följa med, men icke det)...
Idag har jag pyntat till mitt rum med jul dekorationer, gjort årstidernas snyggaste snögubbe som antagligen är slask nu, julhandlat lite med min mamma och blivit ledsen av att min trisslott inte gav någon vinst, haha. Jag kanske bloggar mer när jag kommer hem. :)

15 december

Fredag

Mina fina vänner och jag igår på hotellet. :)
 
Hej! Den sista hela skolveckan på året är nu avklarad. På måndag har vi genrep till julkonserten på förmiddagen, vanlig skoldag på eftermiddagen och konserten på kvällen, och på tisdag går jag i skolan på eftermiddagen + kväll och det är våran skolavslutning.
Min kväll har spenderats med härliga personer, två avsnitt gossip girl och julkalendern. Imorgon är det en till glöggfest, fast hos mina kusiner. Vi ska göra någon julklappslek, så jag måste åka och köpa något innan. Jag bloggar mer imorgon! :)

14 december

Soooovaaa

 
Mina ögonlock väger 1000 ton, och jag vill bara sova. Så jag tänkte, varför inte? Imorgon har jag sovmorgon i en timma, vilket är det bästa som hänt (eller ja, det har ju inte riktigt hänt än) mig på länge. Nu har jag även kollat ikapp på julkalendern, så jag kan sätta mig vid tv'n imorgon och förstå vad det är dom snackar om. Godnatt mina fina! ♥ 

13 december

 
Hahaha jag fick ett par strumpor, kan alltid vara bra, tack hahaha.

Lucia

 
Att vakna klockan 5 och sjunga på en balkong i -10°c klockan 7 ut över drottningtorget, sabbar systemet (huvudet) totalt. Jag är helt körd men det var jätte kul. Efter vi sjungt på balkongen sjöng vi i matsalen och sen fick vi världens godaste frukost på hotellet. Efter lussandet for vi till skolan och hade kör resten av dagen. Nu sitter jag på mitt rum i det rosa ljuset med mina finaste vänner, Ella och Karin, och snackar om allt mellan himmel och jord. Åhhh så vill jag alltid ha det. Jag bloggar mer senare! :)

12 december

 
 
Idag fick jag tuggummi, dock är det tyvärr redan slut... Jag och tuggummi passar inte ihop, eller så passar vi lite för väl ihop.... Haha, tack! Nu är jag på väg till Ella, jag ska sova där inatt, eftersom vi ska upp så tidigt imorgon, men vi hörs! :)

12.12.12.12.12

Nu ska jag vara som alla andra, TOOOOLV.

Julkalendern

 
Hej! Jag har nyss gjort mig klar och ny ska jag lägga mig i sängen och titta på julkalendern. Träningen gick bra och var väldigt rolig, så mer sådana träningar tack! Vi hörs imorgon! :)

11 december

 
 
Idag fick jag ett läppbalsam, väl behövt i vintriga tider, tack! :)

Håltimma

Hejsan! Jag hade håltimma den sista lektionen, så jag gick till mormor och morfar direkt och sov, haha. Nu sitter jag i bilen på väg till markland för att sen ta bussen till träningen. Nu har jag inga läxor kvar, vilket är hur skönt som helst! När jag kommer hem ska jag nog titta på julkalender avsnitten jag missat, så jag kommer ikapp. Jag ska också ta och leta upp mitt lucia nattlinne, för på torsdag ska vi lussa på hotell eggers. Vi kommer få lyxig hotellfrukost, vilket är kul, det mindre roliga är att jag måste gå upp klockan fem... Vi ska mötas på centralen klockan halv sju. Jag kommer bokstavligen vara död den dagen... Men jag bloggar mer när jag kommer hem! :)

Monday

 
Nobellunchen var inte så speciel, förutom att vi inte åt förrens klockan 10 i 1 och att alla var finklädda. Maten var inte så speciel, inte "hedersbordet" heller, haha. Jaja, det var trevligt iallafall.
Kvällen har spenderats med engelskaboken, inför det sista provet denna terminen. Det är endast 13 dagar kvar tills min födelsedag. Gash vad denna terminen gått snabbt. Usch! Jag vill inte behöva välja gymnasium, och jag vill inte behöva lämna mina kompisar på nordhem. Nej nu blev det för mycket, nu går jag och lägger mig, godnatt!

10 december

 
Godis, igen, hahaha jag kommer rulla fram snart. Tack :)

9 december

 
 
 
Igår fick jag ett shampo, vilket var väääldigt bra, eftersom mitt andra precis tagit slut! ;) Tack!

Frågor och svar

Hur länge har du gått i Cheer :D?
I sju år blir det nog nu! :)
 
Kan du inte lägga upp en video på dom rosa lamporna? :D
Haha, det får jag se...
 
När awa sjöng den sista låten i x-factor kom jag och tänka på dig! Jag tänkte att du sjunger så bra och jag tror att du skulle sjunga den låten jätte bra! Kan inte du göra en cover på den? :)
Först och främst, tack! Jag får se, jag gör ju inte direkt covers men det kanske kan hända! :)

Söndagssjuk

 
Hej! 
Jag gör detta inlägget från mobilen eftersom det är såpass sent, och jag ligger redan nerbäddad i min säng. Idag har det varit en riktig latdag. Jag gick inte på träningen eftersom jag fortfarande mådde dåligt, så jag har bara suttit hemma med familjen, kollat på några avsnitt gossip girl och pluggat inför no provet imorgon. Och på tal om imorgon! Imorgon är det nobelldagen så vi får nobelllunch, vilket innebär att vi ska klä oss fina. Jag hade inte brytt mig om det inte var så att min klass ska få sitta det det så kallade "hedersbordet", bara för att vi är den enda rökfria nian... Haha jaja. 9 december inlägget kommer upp imorgon tillsammans med 10 december. Vi hörs imorgon! :)

23.45.08.12.12

 
Gästerna har gått, och jag är helt utslagen. Jag mår inte mycket bättre än igår, men vi kunde ju inte ställa in hela festen på grund av mig. Dock hade jag ju det väldigt roligt ändå! Jag är väldigt osäker på om jag ska till träningen imorgon, för vad jag känner nu är att jag bara vill krypa ihop till en boll och sjunka genom golvet. Det ska jag typ göra nu också, för sängen kallar på mig, och självklart kan jag inte säga emot. Jag bloggar mer imorgon! 

8 december

 
I detta paketet låg det en typ badsvamp, eller nått sånt, haha, tack.
 
Nu är klockan snart 5 och då kommer gästerna om en timme. Jag ska snart börja göra i ordning mig, jag ska bara se till att mit hår blir torrt först. Jag bloggar väl mer ikväll! :)

7 december

 
Idag fick jag och Sarah varsin påse godistomtar. Jag fick orginalpåsen och Sarah fick vinteräpplen. Taaackk mamma! :)

Nemas problemas

 
Jag satt i soffan och stratade upp datorn, jag tänkte inte jätte mycket utan jag bara kopplade in kameran, gick in i mappen och började bläddra genom bilderna. Sen slog det mig, "DET FUNKAR JU!", så jag bara satt där och skrek av lycka för mig själv, haha. Sen sprang jag ner till mamma och pappa med datorn och kameran i högsta hugg och sjöng "OOOH HAPPY DAAAY", hahahahaha lol. Så nu är jag glader! :D

Hemma

 
Jag började 8 imorse, jag gick till skolan, jag var där i en halvtimme, jag gick hem igen, för att jag mådde så dåligt. När jag kom hem gick jag och la mig i min säng och somnade och sov i 3 timmar. Det var det bästa på länge!! Resten av dagen har spenderat med gossip girl, städat till mitt rum och frisknat till inför morgon dagen då det blir glöggfest at my house. 7 december inlägget kommer senare, för jag har inte öppnat mitt paket än, för jag väntar på att min syster ska komma. Nu sitter jag bänkad vid tv'n och kollar på finalen i X-factaaah, ciao!! :)

Dödtorsdag

 
Med ett bultande huvud och en sliten hals har jag idag vandrat genom Nordhemsskolans korridorer. Jag mår inte jättebra nu heller, så för tillfället vill jag bara stänga in mig på mitt rum, lyssna på hög musik och hålla borta social media. Karin skickar söta bilder på Snapchat för att få mig på bättre humör, åh hon är så söt. Vi hörs väl mer när jag orkar och vill. Hejdå från en halvtdöd tjej. 
 

6 december

Imorse när jag öppnade mitt paket så fick jag tre pimpim askar, tack! Att välja godis två dagar i rad är inte dåligt! ;) Igår var jag även och köpta två chokladkalendrar, en till mig och en till Ella, som vi ska ha i skolan. Idag blir det ju party eftersom vi får äta 6 stycken var. Hihi. 
Jag ursäktar dom suddiga bilderna, och jag bloggar från vår stora dator, så min dator har inte börjat funka än. :(

5 december

 
Såhär kul blir 5 december inlägget. Jag fick 2 pingvinstänger, tack mamma!
 
Ikväll har jag trängts i köket med resten av familjen, med julbak ända upp till öronen och fin julmusik ur högtalarna. Jag kan även säga att jag har blivit störtsjuk och går och nyser som en dåre. Därför har jag inte mått på topp idag, och jag hoppas det blir bättre till imorgon! Nu ska jag gå och lägga mig för att Karin säger det, hahaha! Okej mamma(/Karin)! :)

Insta bilder av Ella

 
Jag är ledsen och sur. Dom två timmarna jag lade ner på att tömma min dator igårkväll gjorde inte ett skit. Så detta leder till inga bilder och dålig bloggning tills jag hittar problemet, vilket jag hoppas att jag gör snart! Ikväll ska jag plugga No, Matte, Engelska och Spanska, och öppna mitt paket som jag glömde göra imorse. Men vi hörs väl när vi hörs. Jag kan försöka göra ett inlägg om mitt paket senare, men då kanske jag gör det via iPhonen. Hejdå!

Det går (inte så) bra nu.

 
Kampen om bilderna fortsätter... Dock vet jag nu att det inte är något fel med kameran (braaaa), så det är bara datorn att skylla på. Jag kom på att det kan vara för att datorn kan vara för fylld, så jag gjorde ett tappert försök med att flytta alla mina kamerabilder på datorn till familjens hårddisk, vilket gav detta resultat... Det skulle ta TVÅ TIMMAR!! Nu har det gått en timma och det är en timma kvar.... Och jag vet inte ens om detta kommer funka, så då har det tagit två timmar i onödan... Det kanske är dags att skaffa ny dator nu. 
 
Träningen idag gick inte så bra, massa var borta och jätte många skadade sig, usch! Nu ska jag duscha och sen ska jag lägga mig, för jag är så galet trött! Men vi hörs! :)

4 december

Jag får paniiiiiik! DET FUNKAR INTE ATT KOPPLA KAMERAN TILL DATORN!!! Asså hjääälp. Den "hittas" typ inte..... :(
Iallafall, i paketet imorse fick jag en jätte söt liten prydnads tomtefru, typ, hihi. Tack! :)
Nu ska jag fortsätta göra i ordning mig, vi "börjar" tjugo i tio. Jag valde verkligen rätt dag! Vi hörs!

What to do

 
Jag har lite små panik för tillfället, det går nämligen inte att ladda över bilder från kameran till datorn! :( Jag som tagit så fina bilder på snön och allt... Det fick bli en gammal arkiv bild istället!
I eftermiddag har jag köttat svenska till 1000, och jag känner mig så duktig! Nu ska jag dra mig till sängs, och imorgon blir det studiebesök på Rytmus! Jag tycker synd om min syster som kommer ha mig och Ella hängandes efter henne, haha. Jaja, vi hörs imorgon! :D

3 December

 
Dagens paket öppnades framför julkalendern. Idag fick vi varsin jätte fin julkula, som man även kan öppna! Tackkkk! :D Och för dom som inte redan visste det, det snöööaaaar!

Finders keepers #2

 
Kom nyss hem från uppvisningen. Det gick sådär, men jag får tänka att det endast var en uppvisning och ingen tävling. Nu ska jag äta, för jag är bajshungrig. Kanske bloggar mer senare! :)

2 december

 
Första advent och andra december., och med det menas det paket nr. 2! Idag fick vi varsitt 10 pack näsdukar, hahahaha. Alltid bra at ha, haha! ;)

Söndag

Godmorgon!
 
Jag vaknade för drygt en timme sedan, då jag for upp för att inte missa julkalendern. Idag blir det juluppvisning med cheerleadingen, så det ska bli kul. Jag har inte mycket mer attsäga nu, så vi hörs senare! :)

Från mig till er

Finders keepers

 
Tog dessa bilderna förut. Blev inte så nöjd, redigeringen blev typ olika för det var för mörkt när jag knäppte bilderna. Men dom blev väl helt okej. Jag tog några andra bilder också men dom vet jag inte ifall jag vill lägga upp, haha. Men jag kanske lägger upp några mer av dessa ↑ bilderna. 

1 december

 
Imorse efter familjen ätit frukost kom mamma in med två jätte stora paket. Hon sa att det var första paketet på julkalendern som vi kommer få, och i paketet låg 22 andra små paket. Haha, tack mamma! Nu ska jag ta en prommis med mamma och hunden, och sen ska jag titta på julkalendern på datorn, eftersom jag missade det imorse! :)

Sova

 
Jag är nog den enda i huset som fortfarande är vaken. Folket gick och lade sig för ca. 2 timmar sedan och under dom timmarna har jag hunnit ta en väldigt lång och väldigt varm dusch, lyckats skära mig själv på foten, sprungit runt i hela huset och letat efter plåster eftersom det aldrig slutade blöda, verkligen förstått hur ont det gör att plocka ögonbrynen, ätit 2 godisbitar och blivit hungrig. Nu ska jag släcka lampan och sova, det behövs! Godnatt!