Långa ben och filmsnack

Bytte till mitt vidvinkel objektiv (18mm-55mm) och jezus vilka långa ben det ser ut som jag har. Vilken dröm.
 
Hejhopp alla därute! Idag har jag haft en helt okej dag! Det händer så himmla mycket i skolan just nu, så jag är helt slut när jag kommer hem. Det är allt ifrån kompiskretsar, sovmorgnar, nationella förberedelser, friluftsdagar och plan smidningar, och ibland vill jag bara lägga mig ner på marken och gråta men samtidigt bara krama någon och le så mycket att jag spricker. 
På tal om friluftsdagar, jag har friluftsdag imorgon, jag börjar 11.00 med bowling, och slutar 14.00 med badminton. Det ska bli skönt att ha en skoldag utan skola.
 
Nu ska jag snart bege mig in till stan för att gå på bio (filmfestivalen). Filmen jag ska se heter Förtroligheten, och tro det eller ej (!!!), jag är faktiskt med i filmen (+några till kompisar)! Jag har en vääääldigt liten roll (eller ska jag säga en stor statist roll), men det kommer ändå bli sjukt att se sig själv på bioskärmen (om dom inte klippt bort scenen jag är med i, haha). Filmen spelades in för 1,5 år sedan, och då hade jag väldigt långt hår. Detta ska bli så kul! Gash. Jag kanske slänger in ett till inlägg innan jag ska sova ikväll, jag får se. Kram på er! ♥

Goddag

Började 8.00 imorse med Mentortid. Vi pratade mest om England resan som sker i mars, och skoltröjorna som vi faktiskt snart är klara med!
Sen hade jag slöjd och sedan gympa. Det var en aning kaos på gympan, men jag har också blivit en aning starkare eftersom jag gjorde gaaaanska många armhävningar (som straff, men ändå). Resten av dagen blir det no och ensamble. Hörs sen! :)

Gooosig

Min kompis (som är tränare för laget som tränar efter oss på tisdagar) hade med sin hund till träningen idag, och jag typ dog för att den var så söt. Haha, alla sprang fram till den för att ta bilder på den. Jag ville bara ta med den hem.
Nu ligger jag i min säng och ska sova, jag börjar 8 imorgon så det är nog bäst så, godnatt! ❤

Tisdag

Lyssnar på Biebers believe acoustic album, ååååh. ❤❤❤❤
Ska ta mig till träningen nu, tror inte att jag kommer att göra alldeles för mycket, eftersom jag fortfarande har ont i halsen. Men vi hörs! :)

Hejsan!

Sämst bloggning, men läxorna går före. Det är massa förberedelser inför nationella proven och jag får kallsvettningar bara av att tänka på det. Men jag blir mer och mer förbered för varje dag som går och vi har svenska nationella (uppsats) redan nästa vecka. Det kommer nog gå bra!
Nu ska jag sova och göra mig redo inför ännu en händelserik dag. Godnatt alla fina! ❤

Sö(m)ndag

Jag älskar sådana här dagar! (Förutom att jag fortfarande har ont i halsen)
Att vakna av att mamma säger att frukosten snart är klar, att ta bussen till träningen med mina otroligt bra vänner, att komma till träningen och känna sig inräknad i något stort, att det är dåligt väder så att jag inte får dåligt samvete om jag sätter mig vid tv'n med mamma, titta på Pretty little liars med Sarah eller bara lägga mig i sängen och sova. Underbart.

Saker som får mig att må bättre när jag är sjuk

• Långa kvällssamtal med Broander.
 
• Smoothies.
 
• Min ängel till mamma som tar hand om mig.
 
• Mina djur.
 
• Fina kompisar.
 
• Gossip girl.
 
• Att se Katten sitta och kolla på gossip girl.
 
• Att gå och lägga sig hyffsat tidigt, Godnatt! ♥
 
 
 

Mys med gossip girl

Ont i halsen

 
Det blev inget gym för mig idag. Jag vaknade med ännu mer ont i halsen än vad jag hade igår, så jag beslöt mig för att åka hem istället. Det känns som det sitter en vass sten i halsen, ish. Dessutom har jag träningsvär och så har jag sträckt mig (igennnn), så jag känner mig en aning stel. Vad jag egentligen skulle behöva just nu är massage och någon att krama, men jag får nöja mig med gossip girl. Vi hörs! ♥

Hos Suzana

Hejsan! Jag är hos Suzana nu och jag ska sova här inatt. Träningen gick sådär, vi delade salen med ett annat lag, och salen är ganska liten, så det blev inte jätte mycket utrymme, men det funkade! När träningen var slut gick vi och köpte godis och ben&jerry, och nu har vi precis tittat på en film. Glassen är slut, godiset är knappt rört, jag har jätte ont i halsen och nu ska vi titta på en till film, efter Suzana är klar med att ta kort med min fjärrutlösare som hon hittade i min kameraväska, haha. Imorgon ska vi gå och gymma, så vi tränar bort don kalorier vi vräkt i oss ikväll, hihi. Vi hörs! :)

Förändring

 
Hej! Detta är andra gången jag ändrar om i mitt rum, på en vecka. Men nu är jag nöjd! Det blev mycket mysigare såhär, så det är bra. Och på tal om förändringar, jag ska nog ändra min attityd till skolan en aning, så nu ska jag lägga mig och läsa so boken! Jag har verkligen inget annat att säga, och jag känner mig som världens tråkigaste person. Jag ska förbättra mig! Vi hörs imorgon! Kram.

Godnatt

Träningen gick bra, förutom att jag sträckte mig rejält i nacken, aj. Jag har inget mer att säga så vi hör imorgon! Kram. :)

Eller hur mamma? ;)

Måndag

Jag trodde vi hade växt ifrån fjortisåldern för länge sedan. Uppenbarligen inte...
 
Nu ska jag snart krypa ner i sängen. Jag hade så himmla svårt att sova igår så jag är jätte trött. På tal om ingenting, jag har haft den äckligaste hickan ikväll. Jag har hickat oavbrutet hela tiden, och den ville inte sluta. Blä. Vi hörs imorgon! :)

Jordgubbar & Choklad

 
Efter skolan idag, gick jag och Hannisen till hemköp för att köpa choklad, men sen såg vi att dom även fått in jordgubbar så vi slog till på det också. Sen åkte vi hem till mig, åt jorgubbar och choklad och myste under min rosa himmel. Nu ska vi nog snart äta och sedan är det dags för skolböckerna att träda fram. 
Vi fick reda på vilket no ämne vi ska ha nationella i, och det blev kemi... Woopie, jag kommer dö... Som ni kanske förstår har jag en hel del att plugga till det. Jaja, vi hörs! ♥

Före/Efter

Hänger med katten

Några bilder från i veckan.
 
Hejhopp. Ligger i min säng under mina rosa lampor och håller på att somna. Träningen gick sådär, det gick både bra och dåligt. Men det jobbidgaste var i slutet när en tjej, i pirincip svimmade i mina armar. Usch, läskigt och hemskt, och ganska mycket medlidande. 
Nu ska jag ta mig ut till soffan och titta på The devil wears prada med Mamma och sis, och börja med bloggdesignbeställningar. Vi hörs! :)

Sommarplaner

Hejsan! Det blev ej varken en fotografering eller ett besök på rytmus. Jag kände mig alldeles för stressad för att gå till rytmus, och vad som hände med fotograferingen vet jag inte. Men vi gick till Hanna runt tre och gick hem efter P3 galan, alltså runt tolv.
Imorse vid frukosten har vi suttit och planerat sommaren. Det kommer bli så galet bra och jag längtar så himla mycket. Jag har räknat ut att jag kommer åka utomlands cirkus 6 gånger detta året, wie. :):):)
Nu sitter jag på bussen, men jag bloggar mer när jag kommer hem. Kram! :)

Saturday

 
Hej! Jag vaknade runt 9 imorse då jag gick och duschade och åt frukost. Nu ska jag snart fota min syster, vi ska bara vänta på att solen ska ställa sig lite bättre. Sen om jag känner att jag hinner ska jag möta upp Ella på Rytmus (öppet hus). Vi klockan 3 blir det att fara och fira Hannisen, som blivit tonåring. Jag bloggar mer när jag har tid! :)

Frågor och svar

Vad valde du???? (Gymnasie)
Jag valde Rytmus(-musik) som nr.1, Fässberg(-media) som nr.2 och NTI(-media) som nr.3. Men sen har jag ändrat mig några gånger också, så nu har jag Fässberg som nr.1, Rytmus som nr.2 och NTI som nr.3. 
 
Vad har du för nyårslöften? :)
Jag har faktiskt inga direkta nyårslöften, för jag tycket inte att det funkar så bra på mig, men jag har väl typ
-Bli en bättre människa - Göra det som gör mig lycklig. :)
 
Wow vilka fina bilder!! Kan inte du visa hur du redigerade bilderna?! Och före och efter bilder??! Det skulle vara jätte snällt!!! :):)
Tack! Jodå, det kan jag nog göra! Dock vet jag inte riktigt hur jag ska visa hur jag redigerat bilderna för det var lite krångligt, inte jättekrångligt, men det blir nog lite jobbigt att visa på bild, så jag får väl komma på något annat sätt. Men före- och efterbilder kan jag lägga upp! Kram! :)
 
Hej! Jag har en likadan kamera som du och jag undrar om du använder en kontroll när du tar självporträtt?! Jätte tacksam för svar! Du tar super fina bilder!
Glömde fråga vad för kontroll :)
Jo, jag har en fjärrutlösare, den heter Phottix och jag hittade den på Kaffebrus.com. Den funkar jätte bra! Tack! Kram! :)

Några från instan

 
Heeejsan!! Idag har jag haft en bra dag. Dock hade jag lite problem att komma till skolan imorse, så jag var inte jätte glad på västtrafik. Men det jämnade ut sig när jag skulle ta mig till träningen, och ängeln som körde bussen väntade på mig, där jag sprang, minst 100km/h.
 
Som ni kanske fattade i mitt förra inlägg, hade jag fått tag på en mac. På både engelskan och musiken fick vi låna skolans klassuppsättning med macbook air. Och självklart festar jag och Ella till det med lite egobilder på photo booth. Stackars nästa person med den datorn, hahaha.
Nu hade jag tänkt att svara på några frågor jag fått och umgås med sis. Vi hörs! :)

we got the woooorld

Massa självporträtt

 
Bilderna från igår ↑. Vad tycks? Själv tycker jag att dom blev bra! Jag satt typ jätte länge med redigeringen, haha. Men nu (!!!), ska jag sluta lägga upp så mycket bilder på mig själv. Det är det enda jag gjort idag, haha. Eftersom detta är en fotoblogg och ingen självporträttsblogg ska jag se till att sluta vara så lat och börja fota annat också!
 
Hela min kväll har spenderats med redigering, snapchattar med min fina vän Denise, we♥it och lite läxor. Åh jag gillar sånna kvällar, då man inte behöver anstränga sig allt för mycket. Nu ska jag gå ner och äta, för jag är hungrig igen. Hahaha, ni måste tro att jag äter hela tiden, men det gör jag ju typ. Vi hörs imorgon, kram! :) ♥

This is how to be a heartbreaker

 

Brus och dåligt ljus

Tog fram kameran när jag kommit hem från skolan. Jag höjde ISOt till högsta och sänkte slutartiden. Jag tyckte att dom blev lite fina. Och dom var allra finast oredigerade.
 
Idag slutade jag klockan kvart i tre med idrott. En ganska vanlig idrottslektion (tyckte jag!), lite kaos bara, men det är det alltid. Men efter lektionen kom Broander (Ella) fram till mig och sa att jag var som en vild antilop på ett zoo (?), hahahaha, vad det nu ska betyda..? Kanske för att jag och Helena skrattade så mycket att det slutade med att vi låg på golvet och skrattade tills det inte gick att skratta mer för att vi fick så ont i magen. Nä jag får nog ta och ringa henne och få en lite bättre förklaring, haha.
 
Nu ska jag sätta mig och redigera bilderna från igår och även några mer jag tog förut. Sen ska jag äta (hoppas jag), för jag är jättehungrig. Kul att veta, haha. Aja, vi hörs! :) 

Kvällsfoto

Tog lite självporträtt för någon timma sedan, jag tror dom blev bra, men jag har inte hunnit lägga in dom på datorn än, så bilderna kommer nog upp imorgon! Nu kom mina päron hem, så nu ska jag sova, kram! ❤

Fönster

Här får ni två väldigt fina bilder från mitt fönster. Ni kanske inte ser att det är en plastväxt, men det är det. Jag har försökt att ha riktiga växter i mitt rum men det gick inte så bra, dom bara vissnade haha. Så mamma fick nog och satte dit en fejkväxt, så det skulle se åt minstånde lite exotiskt ut.
Nu ska jag gå ner och äta med min syster yster, som precis kom hem. Mina päron ska åka på någon opera snart så då blir det endast min syster och jag. Vi hörs!  

Tuesday

Hej! Dagen har varit bra, träningen gick bra, har egentligen inte mer att skriva. Eller så är jag bara för trött för att skriva mer, haha. Vi hörs imorgon!

We♥it

 
Åh jag kan sitta och titta på Weheartit i flera timmar! Jag kände att det började bli tillräckligt sent så jag bara laddade ner några bilder och slängde ihop ett halvdant collage.
 
Jag följde med hem till Karin efter skolan idag. Vi satt och pratade i några timmar, sedan kom mina päron och hämtade mig. När jag kom hem och gick in i mitt rum blev jag en aning frustrerad över att det låg kläder överallt, så jag tog saken i egna händer och fixade garderoben ordentligt. Jag hängde alla kläder i frägordning (den du!) och vek om alla kläderna som låg i lådorna. 
 
Nu ligger jag faktiskt redan i sängen, helt färdig. Jag kan bara stänga ihop datorn, släcka och sova med en gång. Det ska jag göra nu också. Haha jag har typ skrivit om att jag ska lägga mig tidigt varje dag nu, men det har bara inte blivit av. Men godnatt på er! Kram! ♥

Swedish

Just chillin' on the floor, det är väl normalt?

Tack!

22.03

Nu sitter jag här med världens gosigaste sockar som jag fick av Karno i julklapp. Jag ska snart gå och fixa mina ögonbryn, plocka undan i mitt rum och spela lite gitarr om jag hinner. Sen blir det sleeptime. See ya.

On my way home

Åh alla dessa mobilinlägg... Jag ska bli bättre och blogga mer på datorn!
Nu sitter jag i bilen med Suzana påväg hem. Vi ska bara åka och plocka upp mamma och sis för dom har varit på Ikea. Träningen idag gick superbra! Det blir så mycket roligare när vi klarar grejer som vi inte klarat förut. Men jag bloggar mer senare! :)

Tidig sovare

 
Jag ska faktiskt (TRO DET ELLER EJ) gå och lägga mig nu. Jag är så galet trött och jag vill bli av med de mörka ringarna under mina ögon. Haha jag går och lägger mig tidigare på helgen än på skoldagarna. Ajajaj... Aja, vi hörs imorgon!

Mandana

 
Strax efter att jag kommit hem till Manada gick vi ut för att fota lite. Dock så vara vi endast ute i cirkus 20 minuter för att det var så äckligt kallt. Det var lite svårt att fota utomhus i typ 50 minus grader och en tjej som inte ville sluta skratta, haha. Men några bilder blev bra! :)

Mat

Pappa är hemma och det ska firas med god lördagsmysmiddag.

På busseeen

Hejsan! Sitter på bussen påväg till Mandana nu. Jag var med mig min kamera så bilder kommer seeeen. Jag vaknade typ vid elva idag, så jag känner mig lite halvt förstörd (det gör jag alltid när jag vaknar sent). Och inte bara det, jag gjorde sönder våran sop kvast förut när jag skulle vara lite snäll och sopa bort massa snö vid vårar hus... Hahaha allt går så bra för mig nu för tiden. Aja, vi hörs senare! :)

Jeffrey Campbell

Åh en dag, då jag är rik (eller iallafall har råd) då ska jag köpa mig ett par Jeffrey. Det har jag bestämt. Så fina!

Fridayfriday

 
Heeej. Våran klass har fått ändringar på vårat schema så vi börjar klockan nio på fredagar istället för åtta, och det är så skönt! Så jag började nio och slutade 3. Matteprovet gick sådär, jag vet en uppgift som jag svarade något jätte konstigt på, som var totalt orimligt.
När jag tillslut kommit hem, efter att ha kämpat mig fram genom motvind i en snöstorm, packade jag ihop min träningsväska och for till träningen. Träningen var den bästa på länge, och jag är så himla glad att det gick så bra!
Nu sitter jag i soffan med min mamma och sis, och har kramper i magen (inte vet jag varför, men det gör ont) och käkar godis. Nu ska vi sätta på en film, vi hörs! :)

Godnatt❤

Qoutes

 

I know I've got a big ego, I really don't know why it's such a big deal, though

Låten jag lyssnar på repeat. Gah så bra!
 
Dom senaste dagarna har spenderats med mattenboken och jag har inte ens hunnit lyfta upp kameran. Men det ska det bli ändring på! Jag hade mitt första matteprov idag och andra delen imorgon. 
 
Jag blev lite ledsen förut när det började snöa... Snön var ju heeelt borta här i götet, och iallafall jag klarade mig bättre utan det. 
Idag har jag även förstört våran smootiemaskin... Vem har någosin sagt att jag är smidig? Haha.
 
Aja, jag har inget mer att säga idag, vi hörs! :)

Ella is popular

Jag och Ella gick till skolsköterskan där det stod några mindre tjejer. En av tjejerna kommer fram till Ella:
Liten tjej: är du Ella?!
Ella: haha ja.
Liten tjej: Olsson?
Ella: ja
Liten tjej: Ååh jag läser din blogg jätte mycket, och jag tycker den är jättebra!
Ella: tack vad söta ni är!
Liten tjej: får jag ta en bild med dig?!?!
Ella: ja visst.
Liten tjej: går du på nordhemsskolan?
Ella: aa
Liten tjej: oohhmmaaygaaaaad!!



Hahaha så söt!

Frågor och Svar

Haha, du borde börja vlogga! Tror du skulle vara jätte bra på det! Du är ju rolig och så, haha. Kram! <3
Vad kul att du tycker det! Jag får se, kan ju vara kul att pröva någon gång men jag har inga direkta planer på att göra en vlogg om man säger så, haha. Kram! :)
 
Hur tog du dem bilderna? jag försökte också ta sånna bilder igår men dem blev inte allt lika fina som dina.
Du sätter på manuell fokus och gör bilden jätte oskarp. Sen får du bara pröva dig fram. Tack, kram!
 
Vart e trädet ifrån :)?
Det kommer ifrån Chilli. :)
 
Du är så vacker!! Kan inte du lägga ut någon mer video när du sjunger?? Asså bara du! :) <3
Tack! Jodå, det kommer, men inte riktigt än. ;)

Music

Gymnasieval

Imorgon börjar skolan igen. Halva året har gått och nu är det halva året kvar. Vårterminen som börjar imorgon är sista terminen i nian, sista terminen på nordhemsskolan och sista terminen i grundskolan(!!). Idag har jag gjort mitt gymnasieval och jag kan inte låta bli att längta till jag börjar på gymnasiet. Då går jag på en helt annan skola med helt andra människor. Jag kommer nog sakna Nordhem också. Min knäppa klass, och dramat. Men jag har en termin kvar, och ett sommarlov. Men nu måste jag gå, jag ska plugga matte. 

Baka baka liten kaka

 
Min eftermiddag har spenderats med två knäppa, underbara tjejer. Vi träffades inne i staden och senare tog vi bussen hem till mig och bakade. Tänk att det går att skratta så mycket på så lite tid! Det fanns stunder då jag kände tårarna komma samtidigt som magen krampades av allt skratt. Åh, underbart.
Nu ska jag bege mig till duschen och förbereda mig inför imorgon. Ny start, ny termin. Hejdå! :)

En bild

 
Det får bara bli en bild på Hanna. Ljuset var jätte dåligt och jätte jobbigt att jobba med. Men det får bli bra!

Goddag

Hej! Imorse vaknade jag klockan halv sju, för att försöka ställa tillbaka mitt dygn en aning. Nu sitter jag i soffan, myser med hunden och katten, pluggar och tittar på snooki & jwoww. Multitasking på hög nivå. Jag ska snart börja göra i ordning mig och sen ta bussen in till stan och möta mina kära friendos. Vi hörs! :)

Crème brûlée

 
Hahaha ett väldigt flashigt namn till en efterrätt faktiskt. Jag menar om man jämför med typ,.... äppelpaj(?). 
 
Idag har jag varit med Hannisen som kom hem från Spanien igår. Jag skulle egentligen varit med Mandana men det blev ett missförstånd, så det blev inte. Idag har jag även blivit av med hamstern. Lite sorgligt eftersom jag äntligen vågat ta i den haha. Det känns lite tomt på mitt skrivbord nu, men jag vänjer mig. 
 
Imorgon ska jag träffa Suzana och Denise som jag inte sett på hur länge som helst! Indien (Ella, som kom hem igår) och jag sa att vi skulle försöka hinna träffas på morgonen. Då kör jag på tre saknade människor på en dag. That's how i work it. 
 
Jag ska redigera några bilder på Hanna som jag tog idag, så det kommer som tidsinställt imorgon. Kram! ♥

Lööördaaag

 
Hej! Klockan är snart halv tre och jag sitter fortfarande i pyjamas. Jag vaknade runt halv 11 då jag gick upp och åt frukost, efter det har jag nästan bara suttit och pusslat med min syster och tagit en dusch. Sen tänkte jag att jag inte har några planer att göra något, så satte jag på mig pyjamasen igen haha. Nu ska jag gå och föna mitt hår och (tro det eller ej) plugga. Vi har nämligen matteprov veckan vi börjar, och eftersom ett av mina nyårslöften är att höja mina betyg, så ska jag verkligen se till att jag gör det. Vi hörs! :)

En liten hamster

Denna lilla hamstern har jag haft i mitt i rum i 2 veckor och idag var första fången jag vågat plocka upp honom, hahaha, och imorgon kommer Hanna hem så då flyttar han härifrån. Vi har vaktat honom en annan gång förr, men då bodde han i Sarahs rum. Då hade jag inga problem alls att lyfta upp honom, men sen bet han mig, och då var det kört, haha.

Idag har jag inte mått jättebra (huvudvärk m.m), så jag har tagit det jätte lugnt. Jag har nästan bara ägnat dagen åt att sitta nere i matsalen och pussla ett 2000bitars vi fick av jultomten på julafton.

Imorgon kommer Ella hem!! Wiiie. Jag kommer se ut som ett spöke bredvid henne, reality sucks. Haha, nu ska jag borsta mina tänder och krypa ner i min säng. Kram! :)

Lana Del Rey

 
Hon måste vara den vackraste människan på denna jord. Och så sjunger hon så otroligt bra också. 

Svampbob mys

Våfflor

 
Vaknade hos Karin vid klockan tio då vi tog första bästa spårvagn hem till mig och gjorde våfflor. Resten av dagen har vi spenderat vid PLL. Just nu sitter jag helt ensam hemma och tittar på tv. Mina föräldrar gick på bio och min syster skulle träffa en kompis i stan, men hon är påväg hem nu, så snart är jag inte ensam längre. Men nu måste jag verkligen sluta, haha det har tagit mig en timma att skriva detta. Kram! :)

@ Karins plaaaace

Tja! Ligger ner gosad bredvid Karini i hennes säng just nu och tittar på Pretty little liars på hennes iPad. Vi tittar på första avsnittet säsong 1, medans jag egentligen är på typ fjärde avsnittet på säsong 2, haha. Men det är typ bääästa serien nååågonsiin, så det gör ju inget. :):):) Vi har nyss ätit upp varsin Ben & Jerry, as always. Tjockt men gott. Hihi. ;)

Andra januari

 
Gud vad risigt hår det ser ut som jag har, haha usch. Tog denna bilden för ett litet tag sedan, jag tog typ bara 10 bilder men sen gav jag upp för jag blev så irriterad på kameran som fokuserade fel. Aja, idag har jag inte gjort jätte mycket, jag ska snart packa ihop lite saker och bege mig till Karin, för att sova där. Det var så längesedan jag träffade henne nu (haha typ två veckor, men det är för länge. Men då ska vi ju inte snacka om Ella, som jag inte sett på ännu längre tid. Hoppas indierna snart kickar ut henne ur landet så hon blir tvungen att åka hem. Skämt åsido.). Men vi hörs, kram! :)

1.1.13

Idag har jag knappt gjort någonting. Pappa kom in i mitt rum precis efter jag lagt upp förra inlägget och sa att dom gjorde brunch med massa gott. Sen gick jag och Becka tillbaka till mitt rum och såg på en film och typ sov. När min syster sedan kom hem satte vi oss och kollade på Pretty little liars, och nu sitter jag här, på golvet i badrummet och försöker få ork att ställa mig upp och borsta tänderna, haha. Men jag bloggar imorgon, kram! :)

2013

 
Detta var några av bilderna jag tog vid tolvslaget, Jag fick några "vanliga" också, men jag tyckte inte att det gick så bra för mig. 
Så där sprang jag runt, i våran trädgård, med kameran i den ena frusna handen, och ett champangeglas i den andra frusna handen och gjorde ett tappert försök att få några bra bilder på fyrverkerierna. 
Iallafall, jag och Beckisen vaknade för en stund sedan och nu ska vi gå ner och äta frukost, även ifall klockan är halv ett, haha. Vi hörs! :)

GOTT NYTT ÅR BLOGGISEEEN!!!

Välkommen 2013! Detta ska bli ett bra år tycker jag. Inga bekymmer att världen ska gå under. Iår ska jag även lämna nordhemsskolan och gå vidare till gymnasiet. Nu sitter jag på golvet med Becka och ska snart gå in på vår fjärde måltid, hahahaha! Jaja, hoppas ni haft ett bra år och att ni kommer få ett ännu bättre år framför er, haha.