Winter song

Lite sommar såhär precis innan vintertid

Fredag kväll

 
Hej! Praoveckan är slut, och det är jag också. Dock fick jag ett kilo godis från jobet, vilket gjorde mig på bättre humör. Imorgon är det december vilket betyder julkalender. Det betyder också att det är 23 dagar tills min födelsedag. Imorgon blir det antagligen en hemmadag, som alla andra lördagar, jag får se. Jag bloggar mer senare, kram!

Sen kväll med lysande lampor

 
Ännu en dag lägger jag mig alldeles försent. Mina nätter blir bara kortare för varje dygn som går. Hela min kropp är sliten och jag längtar efter jullovet. Imorgon är det sista jobbdagen, sen återgår jag till verkligheten. Jag måste bli bättre på att lägga mig i tid, sova mer. Jag har även fått upp en fin ljusslinga i mitt tak, som gör mitt rum mer rosa än vad det redan är. Nu ska jag göra iordning mig för att sova. Godnatt alla fina!

Helloooo

Tja! Jag vet egentligen inte riktigt vad jag skriva faktiskt, haha. Praoen går bra, vi äter massa godis varje dag, vi får super lyxig lunch, vi lyssnar på mysig musik ur en gammal stereo som levt i ett par år och bara har det bra. Bloggningen kommer inte vara på topp denna veckan som ni kanske redan märkt, men jag försöker! Men vi hörs väl imorgon! :)

Say hello to the iPad

 
Man skulle kunna tro att iPaden är min, men det är den inte... Det är Karins och hon använder den istället för sin mobil, som hon glömde hemma hos hennes kompis (SMARTOOO!!). Jag bloggar ifrån den nu!! :D :D
Idag har vi haft prao och det var supermegakul! Okej kanske inte så kul, men det var iallafall kul! Vi fick packa godis. Hahahaha. Just nu sitter vi och är så kreativa att vi skriver en låt. Hahaha det går jätte dåligt. Aja, vi hörs! :D

Godnatt!

 
Nu ska jag gå och lägga mig, ska bara spela lite gitarr först! Innan jag går ska jag bara säga att ni kan följa min blogg på Bloglovin' HÄR. Godnatt! :)

Sista avsnittet (!!)

 
Såhär ser jag ut just nu, väldigt charmigt om jag får säga det själv. Träningen gick bra förut! Dock känner jag att min kondition måste förbättras. Det är helt sjukt hur trött jag blir varje gång vi kör vårat program med allt. Resten av dagen har spenderats i soffan med svampbob och gossip girl (♥x2). Imorgon börjar prao vecka, jag ska praoa på en cateringfirma tillsammans med älsklingen Karin. Hon kommer antagligen sova här mestadels av veckan så det kommer bli supermysigt! Nu blir det att hjälpa pappa med hans telefon och sen att titta på SISTA AVSNITTET AV WILLIAMS LISTA!!! :D

Gossip girl

 
Kollar på Gossip girl, hörs senare! :D

Träning nr. 3

Ännu en dag sitter jag på 58an på väg mot träningen. Det blir tredje träningen denna helgen. Nu är det endast en vecka kvar till juluppvisningen så det blir att jobba snabbt på träningen, så vi klarar allt vi ska klara. Nu ska jag fortsätta mysa med min vita tjocka jacka (aka kylskåp/igloo), vi hörs när jag jag kommer hem! :)

Saturday night

 
Träningen idag gick jätte bra! Vi gjorde ett program med hela föreningen, och mina armar är helt döda för tillfället. Men det var en kul träning! Efter träningen åkte jag och Mandana och åt och sedan åkte vi hem till henne och pratade massa och bakade lussebullar. Ikväll har jag suttit i sängen och pratat med Ella över telefon i några timmar. Nu sitter jag vi tv'n och tittar på någon konstig film med mamma och pappa.  Men vi hörs när jag har mer att skriva! :D

Just girly things

Hos Mandana

Sitter hemma hos Mandana nu och tittar på när hon dansar, hahaha. Jag ska snart gå hem för hon ska på tjejmiddag, så jag går samtidigt som henne. Ni kan gå in på hennes blogg här!! Vi hörs! :D

Lite ljust och lite blandat #2

 
Mitt liv är så bra ikväll. Träningen gick bra, min pappa har kommit hem och jag har världens bästa vänner som jag älskar. Nu är skolveckan slut, och nästa vecka blir det prao, men först blir det en helg full av träningar. Jag hade träning ikväll, jag har extra träning imorgon och vanlig träning på söndag. Efter träningen imorgon ska jag vara med Mandisen, så ifall jag inte bloggar mer ikväll eller imorgon bitti, bloggar jag när jag kommer hem imorgon! :)

Portkod 1321

Min kväll planerades helt och hållet åt att kötta so, självklart blev det lite andra saker gjorda också, men jag tycker att jag lyckades bra med pluggandet.
Jag har egentligen ingen blogglust alls ikväll, jag ville bara skita i bloggen för en dag, men jag klarade mig inte, hehe... Jag hade heller ingen lust att sitta vid datorn så jag tittade endast på portkod 1321 och sen stängde jag ner. Nu har jag nyss lagt undan gitarren för idag och jag ska snart sova. Vi hörs imorgon! :)

Spagat

 
Min dag idag har varit lite upp och ner. Lite bra, lite dålig. Jag har skämt ut mig totalt, men jag försöker jämna ut det med bra saker, även om det kan ta ett tag, hehehe, men det ordnar sig!
Kvällen har jag spenderat med mamma och mina älskade skolböcker. Jag skulle egentligen tränat, men jag skippade det.
Som ni ser på bilden fick jag en impuls helt plötsligt att jag ville hoppa upp på en sak i skolan och sätta mig i spagat, and so I did, haha! Bilden har jag tagit av Ellas instagram! :D 

Lite ljust och lite blandat

 
Hahaha jag vet inte riktigt vad detta blev... Jag prövade att sätta på "min nya" blixt på min vanliga systemkamera, och det funkade! Dock funkade det inte riktigt som jag tänkt mig. Det blev lite ljusare än vad jag tänkt mig. Men det var kul! Jag har aldrig fotat med en blixt förut, så nu har jag lärt mig lite hur en sådan funkar.
Haha jag ser ut som ett spöke, men okej, jag delar med mig av mina misslyckanden. ;)

-

Old camera.

 
Denna kameran har jag fått idag! (Fått/lånat, jag vet inte) Min morfar kom hem med den till mig idag. Jag skulle egentligen fått hem den igår, men eftersom jag skulle ta bussen till träningen, så sa morfar att jag kunde komma hem till dom efter skolan idag, så skulle han skjutsa mig och kameran hem. Men eftersom jag är så glömsk så glömde jag av att gå dit (hehe) så morfar var så snäll att han åkte hit med grejerna. Jag fick även 2 objectiv och en blixt till. Taaack! Det var därför jag var glad igår! Vi hörs senare! :D

Katalogprat

 
Hej! Jag kom hem från träningen för ett tag sedan och blev överraskad av skolkatalogen som låg och väntade på mig i hallen. Jag tycker det är lika roligt varje gång jag får hem årets katalog, och det roligaste är ju spexfotona! Iår var ju jag också med på ett av spexfotona, och vårat var helt klart bäst! (Eller...?)
MEN...! Det var en tjej på vårat foto som skulle hålla i en yxa, men den har dom photoshopat bort, så det ser bara jättekonstigt ut... Likadant med en kille som skulle hålla en stor pappbit där det stod en text, men den texten tog dom bort, så det blev endast en pappbit... Hahaha, jaja, vi klarar oss. 
 
Tanken för ikväll var att jag skulle gå och lägga mig vid typ 9 och bara dö, men det har jag ju självklart redan misslyckats med. Men om jag gör i ordning mig nu, så kan jag lägga mig ganska snart. Ha det bra! :D

Glaaaad.

Hej! Jag sitter på busshållsplatsen med Suzana nu och lyssnar på musik och väntar på bussen till träningen. Jag kan säga att jag är väldans glad just nu, men varför får ni reda på imorgon, hehehe. Jag bloggar mer senare! :D

Godnatt mah readerz

Matte

 
Hej! Kvällen har jag spenderat med Hanna och matteboken. Jag gillar matte, men ibland funkar det inte bara för mig, men det gjorde det idag så jag bara fortsatte plugga. Jag gjorde TRE sidor! (Jag är så grym.) 
Nu ska jag sluta vara så långsam, som mamma säger att jag är, och ta mig något att äta. Seeee you!

Ett inlägg som egentligen skulle upp igår

 
Låt mig presentera min snygga klasskompis Ida, som var med på tv igår. Hon blev en av dom 8 finalisterna i lilla melodifestivalen i somras, så nu går det på tv. Det är så kul att se någon jag känner på yv, hihihi. ;D

Mitt hår

 
Lite mer bilder på mitt hår! Ganska dålig kvalite och den sista blev ju jätte suddig, men man ser ju så jag tyckte att jag lika gärna kunde lägga upp den också. Hoppas ni blev nöjda. :)

Osminkad och ny duschad

 
Hej! Jag är nyss uppkommen ur världens längsta bad och nu sitter jag vid tv'n med mamma och käkar chips och tittar på Solsidan. Efter solsidan ska jag titta på williams lista och sen får jag se vad som händer. 
Det var ju någon som frågade om jag kunde lägga ut mer bilder på mitt hår, så jag försökte ta några förut, som kommer upp senare. Dom blev inte jätte bra men man ser ju iallafall. Så jag bloggar mer senare! :D

Tränat

Ikväll har jag varit så duktig att jag tagit 30 minuter av min värdefulla tid och ägnat dom på spring bandet. Jag kände att jag behövde träna något som inte sliter sönder mig. För dom senaste gångerna på träningen har jag bara skadat mig, eller sträckt mig, haha. Nu ska jag in i duschen och sen ska jag antagligen se en film med mamma och pappa. Vi höres! :)

Här borde det egentligen stå något smart, men jag är inte så kreativ just nu

 
Hej! Bilderna är från någon dag i veckan då jag spårade helt och målade med glitter i hela ansiktet typ, hahaha. 
Filmen var så bra igår! Jag sitter och lyssnar på soundtracket från filmen nu, och jag vill bara se den igen (och igen och igen osv.)!! Efter filmen åkte vi hem till Karin och sov där över natten.
Idag har jag hunnit göra följande saker; varit på öppethus på fässberg, dammsugit övervåningen, pluggat (på en helg, jag är stolt över mig själv), spelat gitarr, ätit bullar med mormor och morfar, tittat på svampbob (♥♥) och diskuterat gammla klassfoton med Filippa över facebook. Helt okej, asså.
Följande saker som jag ska göra; äta thaimat med päronen (kkdfuufdvöi vad gott.) och mysa vid "så mycket bättre". Iallafall, glittertjejen säger hejdå för så länge! :)

Taggar bio

 
Nu tittar ni säkert på bilden och tänker "Herregud, är hon så klantig att hon gjort sönder sin mobil igen?!". Men, jag kan lätta era hjärtan med att säga nej, detta är inte min mobil. Denna mobilen tillhör min smidiga kompis Karin, som tappa den i stengolvet i skolan. Jag kan också säga att Ella tappade sin i toaletten igår. Vi tre är ju inget vidare smarta! Dock har vi gjort en smart sak, och det är att vi bokade (rättare sagt Ellas mamma bokade) billjetter till Breaking dawn ikväll (!!). Taggaaad!! För tillfället taggar jag genom att äta Billys Pan Pizza och göra i ordning mig inför träningen. Och det ska jag fortsätta med, så vi hörs när jag har tid över! :D

Torsdag

 
Hej! Jag bloggar först nu för att... jag inte orkat och velat helt enkelt. Vad jag gjort ikväll är inte så mycket. Jag var hos Helena en stund med några andra tjejer, jag åkte hem och pluggat lite. Nu sitter jag med min kopp choklad och tittar på tv. Jag har faktiskt blivit en sådan duktig person som går och lägger sig i tid, så jag ska börja dra mig mot sängen. OCH en sak jag inte får glömma att säga, JAG SKA SE BREAKING DAWN PART 2 IMORGON!! Wiiiee!! Jag ska se den efter träningen med Ella och Karin. Sjukt kul! Aja, godnatt! :D

Dött internet

Jag skriver detta inlägget från mobilen, eftersom nätet strejkar för tillfället. Som ni ser på bilden har vi börjat med jul låtar på musiklektionerna vilket är jätte mysigt! Det är då jag börjar få känslan att julen är på väg. Men nu ska jag faktiskt sova, så godnatt finisar! :)

Christmas ♥

 
Åh vad jag längtar till julen nu! Snö överallt (observera, inte slask), julafton, min födelsedag, kyla, varma kläder. Dock så gäller det där sista nu också.
Det som jag inte gillar med julen, och vintern överhuvudtaget, det är att det blir mörkt så snabbt , annars är allt bra! :D (kanske inte när det blir -20°c, men vi överlever nog!) 

Onsdag

 
Hejsan! Kom nyss hem och jag ska snart börja plugga (eller gå ner och göra en till macka). Jag har någon spanska grej som ska vara klar tills imorgon, men jag har som tur var inte så långt kvar. Nu sitter jag på mitt rum, döhunrig och kollar instagram, hahah kul liv. 
Min statistik ökar varje dag, vilket gör mig väldans glad! Men nu ska jag återgå till vad jag gör allra bäst, vara allmänt lat. 

Senaste från insta

 
Jag ska faktiskt vara så tråkig att jag inte ska skriva så mycket idag. Jag ska säga att dagen varit bra, träningen gick helt okej och jag fick alla rätt på mitt spanska prov, vilket gjorde mg glad! Men nu är det sovtime, så jag skriver imorgon! :)

Vi alla har ju varit små! #2

 
Nu sitter jag antagligen, och förhoppningsvis på bussen på väg till träningen, bloggar mer när jag kommer hem! :D

Vi alla har ju varit små!

 
Jag hittade massa bilder från när jag var liten, hahaha! Även fast jag såg så annorlunda ut så jag ju fortfarande väldigt lik mig själv som liten! Det kommer mer bilder i ett tidsinställt inlägg imorgon. Godnatt. :)

Hårinspiration

 
Jag kom in på denna tjejs blogg förut idag, hon heter Matilda och har nog världens snyggaste hår. (Ni som har blogg.se bloggar kanske också hittade in på hennes blogg förut, eftersom hon hamnade i spotlighten). Jag blev helt besatt! Håret är så fint! Jag får ungefär samma inpuls att klippa av mitt hår såhär, som förra året, när jag klippte av mitt långa hår. Isåfall ska jag gå till en bra frisör, så att det inte blir som det blev i augusti (helt snett, haha). Men, jag ska nog vänta ett tag. Jag vill inte klippa av min dip dye, eftersom det inte var längesen jag gjorde den och så har jag så länge velat ha långt hår igen, så jag får se helt enkelt. Vad tycker ni, ska jag spara mitt hår eller klippa det såhär?↑ :D

5 saker om mig

 
1. För drygt ett år sedan hade jag jätte långt hår, men en kväll bestämde jag bara "imorgon klipper jag av det", så jag klippte av det till axlarna (Ca. 20cm).
2. Jag anser att jag har alldeles för lite kläder, ändå så är min garderob typ helt full, haha.
3. Jag fyller år dagen före julafton.
4. Jag klarar inte av att se skräckfilmer (men jag vill!). En gång såg jag 5 minuter på The ring, och jag fick mardrömmar i några månader (av och till).
5. Jag har vatit JÄTTE rädd för hästar, men efter jag följt med Ella till stallet några gånger försvann det. 

Stalldag

 
Hej! Idag har jag tillbringat min eftermiddag i stallet med Ella. Hon lurade på mig på en buss som jag trodde gick till mig, men icke sa nicke. Men det var kul (och kallt!), det är ju alltid lika trevligt att vara med den tjejen. Jag orkar tyvärr inte skriva något mer nu, så jag bloggar mer senare! 

Bra dag

 
Nu sitter jag vid min dator (där jag alltid sitter, haha), men jag funderar på att gå ut och sätta mig med mina föräldrar i soffan (där jag alltid sitter om jag inte sitter vid min dator). Imorgon börjar skolan på riktigt. Det kommer bli ganska skönt faktiskt, även om jag gärna tagit en vecka schlager till. 
 
Jag har inte mycket mer att skriva än att dagen har varit bra. Tränigen gick bra, jag fick mina hörlurar , vi åt god mat och nu ska jag mysa med familjen vid solsidan. Jag kanske slänger in ett till inlägg senare, hejdå! :D

Urbanears

 
Dessa fick jag av mamma och pappa förut. Taaaaaack!!! :D :D Sarah fick också ett par, fast svarta.
Jag sitter och lyssnar i dom nu, och gud vilket bra ljud det är i dom! Ska äta nu, så jag bloggar mer sen! :)

Frågor

Hej! Vilka är dina tre bästa kompisar i cheerleadingen då? Eller dom tre som du gillar mest och gör galna grejer med osv! :D
Det är en väldigt svår fråga, eftersom vi ändå är ett lag där alla håller ihop. Men dom jag umgås med mest, på fritiden och så är Suzana och Denise. Annars är jag med alla! ;)
 
Hahaha! Lika roligt varje gång man ser på hans videon :D Va snygg header du har!, var redigerar du collage? // Iisa
Haha ja! Tack! Jag redigerar alla mina bilder och gör collage i GIMP! :)

Farsdag

Grattis pappa på Farsdag!!! Älskar dig! :D

Hahaha

Så mycket bättre och glass :D

Bilder från Ellas insta

 
Jag hade tyvärr inga bilder på lager (jo det har jag säkert, jag är bara för lat för att leta), så jag snodde två från Ellas instagram, jag hoppas det var okej! Jag är nyss hemkommen från en liten trip till frölunda med familjen. Det blev inget köpt, men det är ju inte så konstigt eftersom jag inte har några pengar kvar, hehe. Ikväll blir det att mysa med familjen, så jag gör nog något mer inlägg lite senare! Kram ♥

The boys who

 
Jag tycker att dessa bilderna är så fina! Dock har jag världens bästa singelliv (hahahahaha) så jag klarar mig! ;)

Forever alone

 
Hej! Jag sitter hemma helt ensam och tittar på tv just nu. Resten av familjen är på en konsert som jag egentligen också skulle med på, men jag kunde inte för att jag hade träning. Men det är faktiskt rätt skön att vara ensam! Jag har precis ätit lite, men eftersom jag knappt ätit något idag då jag mått så dåligt, är jag fortfarande hungrig, så jag ska nog gå ner och ta något mer.
Imorgon ska jag kanske vara med Moa. Jag ska hjälpa henne med någon bilduppgift, så det ska bli kul! :)

Schlager

Asså omajgad vad du är snygg Karin.
Idag var det den efterlängtade schlagerfestivalen. Det var kul, men lite tråkigt att det är slut nu... Jag var så nervös att jag mådde illa hela dagen. Det är inte riktigt likt mig, jag brukar inte vara så nervös. Ellas grupp vann, och det var rätt! Så grattis till dom!
 
Nu ska jag bege mig iväg till träning, så vi hör när jag kommer hem! :D

Min hundrade bild på min hund

 
Kom hem från NTI för några timmar sedan. Jag har faktiskt inte sån ångest just nu som jag trodde att jag skulle ha. Men det kommer nog, någon gång. 
Nu sitter jag vi tv'n och väntar tills klockan ska bli tio, då debatt börjar. Jag brukar inte titta på det men min syster ska vara med ikväll. Hihi, vi hörs! ;D

♥♥♥

 
Hej! Jag kom hem för någon timma sen och jag är typ helt borta. Jag är jätte trött, lite ont i huvudet och lite nervös inför imorgon. Jag borde inte vara nervös ,för jag har inget att vara nervös för. 
Om en liten stund när mamma kommer hem ska vi åka till öppet hus på NTI. Jag kommer säkert ha ännu mer ångest när jag kommer hem, än vad jag har nu. Att välja gymnasium är jobbigt! Vi hörs när jag kommer hem, nu ska jag äta något för jag är jätte hungrig. :)

Gammal bild från Itlay

 
Heeeeej! Ella sover här inatt och vi har haft roligaste kvällen på länge! Det enda vi har gjort är att vi har skrattat åt extremt onödiga saker. (Eller kanske inte bara onödiga, eller vad säger du Ella? ;) )
Nu ska vi iallafall gå och lägga oss. Imorgon blir det musik och film i skolan, sista repet innan konsert, hjäääälp! Hörs imorgon iallafall, godnatt! 

Nåntingnånting

Fråga mig inte vad jag gör...
 
Sitter med Ella och gör en engelska muntlig uppgift till nästa vecka. Det går jääääätte bra! (....) Jag skriver mer senare!

Mina 3 bästa vänner

Jag fick en till fråga igår, om vilka som är mina 3 bästa vännerna jag har. Det är en ganska svår fråga, eftersom jag har så många fina vänner. Men det finns faktiskt 3 personer, som har det där lilla extra som passar just mig. Så jag hade tänkt att skriva lite om dom nu. 
Rebecka. Rebecka har jag känt sen vi började i förskolan för 9½ år sedan, och vi har varit bästa kompisar sen dess. Vi gick i samma klass tills vi skulla börja i sexan, då jag bytte till en annan skola. Ibland kan jag bli riktigt irriterad på henne, och jag vet att hon blir irriterad på mig också, men det går över ganska lätt. Vi träffas inte så ofta, för att båda två har alldeles för mycket träningar, men vi hörs av och varje gång vi ses är det som om vi sågs dagen innan. Hon är världens bästa lyssnare och kommer alltid med extremt bra råd. Bästisfestis!
Ella. Ella har jag känt sen jag började i sexan på nordhemsskolan. Min flummkompis som ganska lätt blir sur på mig när jag kommer sent. Då skäller hon på mig... Hon äger 3 hästar (jag tror det var 3, hehehe) som tar upp heeela hennes fritid. Ella kan vara riktigt irriterande ibland, då hon gör saker som jag inte vill, men då slår jag henne bara. Vi har en ganska våldsam vänskap, jag kan säga att jag typ minst en gång i veckan har ett blåmärke (oftast på min arm) eftersom hon slår mig... Men jag gillar henne ändå!
Karin. Karin har jag känt i två år, hon kom in i klassen i sjuan och förändrade hela mig. Vi har sjukaste humorn och hamnar på golvet varje gång och skrattar tills vi får träningsvärk i magen. Karin är min snyggkompis och har typ tio killar efter sig. Hon kommer från donsö och kan helt plötsligt slänga ur sig ord som är helt exotiska för Ella och mig. Hon ska hela tiden lägga till att jag är såååå liten, att jag bara är 14 och att jag nästan är 98a, men det är ju sant, haha, ändå så är hon bara några månader äldre, hehe. Men hon är så bra!! 

Frågor och svar

Kan inte du visa bättre bilder på ditt hår? :D
Jo, det kommer! Jag har bara inte haft tid att ta några mer bilder. ;)
 
Kan du inte göra ett inlägg hur din garderob ser ut i ett video inlägg dä du pratar?? snälla :)
Nej tyvärr inte. 2 anledningar. Första anledningen är att jag inte kommer lägga ut bilder/video på min garderob förren den är klar, vilket kanske kommer bli vid jul någonstans. Andra anledningen är jag jag inte känner för att lägga ut en video när jag pratar, för det känns ju jätte konstigt. ;) Så bilder kanske kommer vid jul! :)
 
Jag hoppas svaren var bra, godnatt alla! :D

Gammal bild på fina Ella

Hittade denna på min dator och började stor le bara för att den var så fin.
 
Idag gick det mycket bättre! Vi fick till en hyffsad melodi och vi tryckte tröjor. Färgen på tröjorna blev dock spybeige, MEN jag ska bara använda den en gång så det är ju inte världens största grej! 
Efter skolan följde jag med Mandis hem, vi satt och pratade i en halvtimme ungefär, sen gick jag till mormor och morfar och sen till träningen. Hörs sen! :D

Världens bästa

 
Åh hon är så fin! Bästaste hunden som finns!! ♥
 
Jag har spenderat ungefär 1½ timmar åt att måla mina naglar. Jag målade och tog av 3 gånger, för det är verkligen inte min grej. Det slutade med att jag målade dom guldiga, endast på en hand (standard). Jag försökte mig även på att lägga glitter på naglarna, men eftersom jag inte riktigt kan hantera sådant hamnade allt på skrivbordet istället. Hehe jag känner mig såååå talangfull för detta alltså! Aja, vi hörs!

Uggla

 
Mammas lykta som står i fönstret måste ju vara den sötaste!
 
Hej! Schlagerdag #1 gick bra! Lite osäker på texten vi har och sen har vi inte riktigt någon melodi, men vi har 3 dagar till, så det går nog bra! Imorgon blir det tröjtryck, alla grupper ska nämlgen trycka ett eget tryck på en tröja. Woopwoop. Men jag ska äta nu, hörs mer sen! :D

Willams lista ♥

 
Hejsan! Idag är sista dagen på lovet och imorgon börjar skolan. Nu är det slut på sena kvällar och början på tidiga morgnar. Men som är börjar inte skolarbetet med en gång, för nästa vecka är det schlagervecka. (Det innebär att alla nior på skolan blandas i olika grupper och har en vecka att skriva en egen låt som ska framföras i en tävling mot varandra på fredagen) Så det ska bli kuuuuul! Men nu ska jag titta på Williams lista och Hellcats! :D

Fototips - Mörkare bilder

När jag fotar bilder brukar jag tänka på att göra dom lite mörkare, för att sen redigera dom ljusare. (Om jag ska ta bilder som jag inte ska redigera, gör jag så det blir bra ljus med en gång.)
 
Den första bilden är orginal bilden och den andra är redigerad.
 
 
Och såhär såg ut egentligen, och så skulle jag fotat den om jag inte velat redigera den.  Men den blir ju finare redigerad.
 
Sammanfattning: Jag gör alltså slutartiden kortare så att orginalbilden blir mörkare, sen ljusar jag upp den när jag redigerar den! (Självklart är detta det jag gör, och vad jag lärt mig själv. Alltså inget jag vet funkar bättre eller sämre. Bara ett tips!) 
 
Hoppas ni gillade detta inlägg! Tycker ni att jag ska göra mer tips? :)

Små ändringar

 
Nu är jag klar med ändringarna jag skulle göra. Jag kände för att göra bloggen lite höstigare/vintrigare och gjorde därför bakrunden mörkare. Jag bytte bilder (förutom en som ska bytas i veckan) och bytte sida på menyn. Jag la även till en "låda"; FÖLJ MIG där jag la in Weheartit och min instagram (jag kanske lägger till några till, som bloglovin' m.m) Men egentligen kanske jag inte behöver sitta och skriva allt eftersom ni ser det själva.Vad tycker ni, bättre/sämre?:)

Creepers

 
Hej! Jag vaknade runt 10, åt frukost, gick en sväng med hunden och städade min garderob. Nu ska jag ta en dusch och senare kanske jag ska träffa Karin. Jag bloggar mer senare!

Hemma

 
Tro det eller ej, men jag kom hem ikväll istället. Det är ganska skönt för då är jag ju ledig imorgon! 
Jag hade tänkt att lägga upp ett fototips imorgon men jag kanske till och med gör det ikväll. Jag får se vad jag orkar. Imorgon ska jag även göra klart ändringarna i designen. Looking forward to it! ;)

Vi har det bra, vi här bak i bilen

Nu sitter jag i bilen på väg till Småland för en rasträff typ. Dock är det en träff för mini Australian Sheperd, och Pepsie är inte en sån, så vi kommer vara lite outsiders, men udda ska man ju vara!
Vi åket med kusinerna och dom äger en mini Aussie.

Jag hade tänkt att göra några tidsinställda till helgen, med lite fototips m.m, men det blev ett litet missförstånd innan vi skulle åka så jag hann inte, men jag får uppdatera så gott jag kan via mobilen. :)

1.11.12

 
Hittade dessa fina bilder på weheartit. Ni kan förresten följa mig där om ni vill! Dock vet jag inte hur ni hittar mig men @emmabjorndahls iallafall! ;)
Nu ska jag fixa lite i designen hade jag tänkt. Jag vill inte göra om hela men bara några förändringar. Jag får se hur det blir! :)

Dip dye

 (Edit: det ser lite gulare ut på bilden än i verkligheten)
 
Jag fick till två bilder i väldigt dåligt ljus, och kvalan på bilderna är inte den bästa, men man ser ju, så det får funka! Vad tycker ni, värt att behålla? Jag har gått och tänkt på det hela dagen, om jag ska spara det, eller om jag ska färga hela håret mörkare, men jag får spara det tills jag vet säkert vad jag vill göra.
 
Idag har jag varit med Rebecka hela dagen och imorgon åker jag iväg på någon sak med mamma och kommer hem på söndag. Men jag hinner säkert blogga någon/några gånger innan vi åker, för vi åker vid ett på dagen. See you! :)