Onsdagen 27/2 2013

Idag for kameran ner i skolväskan precis innan min dagliga springtur till bussen. Kompisar klagar över dålig uppdatering, och dom är säkert dom sista kvar som faktiskt läser. Så istället för att skriva om min dag, ska jag visa den, så gott det går, med bilder.
 
Mentortid klockan 8, som egentligen skulle varit en planering inför Englandsresan, men den handlade mest om musik, som vanligt haha.
 
Trött Ella på syslöjden.
 
Ella + Jag + Melika.
 
 
Fiiiin. 
 
Och efter en musiklektion med toner av Ghostbusters kämpade jag att hitta min väg hem genom dimman för att i ett desperat försök hitta en låt till rytmus ansökningen nästa vecka. Kram!

Jag saknar...

... Konfirmationen. Åh fina kompisar.
 
... Italien. Då behövde jag inte oroa mig över något mer än vilka solglasögon jag skulle använda. (Jag har en sådan stor kärlek för solglasögon, så jag hade med mig typ 10 par + att jag köpte lika många där.)
 
... Min gamla klass.
 
... Rebecka. Hon är så bra.
 
... Moa. Min lilla prick.
 
... Albin. 
 
... Farmor.
 
... Norge.
 
Alla dessa saker som gör livet lite bättre än vad det redan är. Alla dessa saker som saknas när det inte finns där. Åh vad jag saknar allt detta, bortsett från läxor som gladeligen spenderar dagarna ut i ända med mig. 

Shake it out

 
Vid klockan 17.45 idag hoppade jag och min far in i bilen och körde in mot avenyn för att gå till bio Roy. Där skulle vi se förtroligheten, för mig var det andra gången jag såg den, och för pappa var det den första. Denna visningen var endast för folk som var inblandade i filmen, så när jag gick in genom portarna till bion fick jag säga mitt namn och att jag hade med mig en gäst. Efter filmen gick alla till konstmuséet och minglade runt och åt soppa ur en kopp. Nu har jag nyss kommit hem tagit av mig klackarna. Nu ska jag och mina ömma fötter bädda ner oss i sängen. Ha det bra! ♥

Kvalitet framför kvantitet


 
Jag har börjat blogga mer sällan, som ni kanske märkt, och det kommer jag faktiskt fortsätta med. Jag brukar oftast inte har något att skriva om eller ha några bra bilder att bjuda på, så jag kommer blogga när jag har bilder, eller något vettigt att skriva. Det är bättre så, istället för att publicera halvdana inlägg som ingen vill läsa. Så vi hörs någon gång!

Senaste dagarna

 
Torsdag - Systern fyllde 18 och till huset kom några av hennes kompisar. Jag fick vara med i firandet och vi åt gott och hade det trevligt. Jag stod för tårtgörandet och min regnbågstårta uppskattades mycket. Vi försökte oss även på att göra en fin klang genom glasen, det lät som en döende kråka men ändå fint.
 
Fredag - Jag vaknade upp i min säng bredvid Emelie. Min bror kom på besök och vi myste mest hela dagen.
 
Lördag - Jag satt ihopträngd i soffan och lyssnade på när släkten sjöng 'en riktig jävla schlager'. Vi hade även släktkalas för Sarah.
 
Söndag - Stel som en pinne gick jag till träningen, som bestod av 10 tjejer, resten var bortresta. Kvällen spenderades av att sitta och prata med Sarah och hennes kompis.
 
Månag - Nu ska jag bege mig till skolan, första dagen efter lovet. Vi hörs! :)

Fredag

GRATTIS SARAH!!

 
GRATTIS PÅ 18-ÅRSDAGEN BÄSTA DU! BÄTTRE SYSTER FÅR MAN LETA EFTER, ÄLSKAR DIG! ♥♥♥

Pannkaksdagen & Semledagen

 
Visste ni att det är både semledagen och pannkaksdagen idag? Alldeles strax ska jag, Hanna, Sarah och pappa äta pannkakor, och senare ikväll ska vi äta semlor. Förut festade vi även till det med Ben & Jerry och en film. Hur mycket bättre kan en tisdag bli? 

Hej Hejdå

 
Det blev inte alls som jag tänkt mig, och det blev heller inte jättebra, men jag lägger upp dom ändå. Nu ska jag försöka mig på att redigera till en film. Ciao.

Nothing like us

 
Runt halv elva vaknade jag upp bredvid Ella. Vi gick upp och tog en riktig långfrukost även fast vi inte åt så länge. Efter det skulle Ella och hennes syster åka till stallet och ta hand om deras hästar, och jag skulle hem och ta hand om min pappa. Nu sitter jag och lyssnar på Justin på repeat och redigerar några bilder från förut idag. Några av bilderna kanske kommer upp senare, så vi hörs då! :)

You got to love the badrumsbilder

 
Nu ska jag bege mig mot Ella och sova där inatt. Vi hörs imorgon! Kram ♥

Dom säger att pengar inte kan köpa lycka, men det kan köpa kläder, vilket är typ samma sak

Var på frölunda igår och köpte sakerna på bilden ovan. Det var länge sedan jag verkligen shoppade, så jag var ju en aning lycklig när jag kom hem. 
 
Idag vaknade jag klockan åtta av att jag storbölade för en hemsk mardröm, sen kunde jag inte somna om. Jag har vaknat jätte många gånger inatt, så jag är väldigt trött nu, usch. Jag tror inte jag är den enda att totall dissa sånna nätter. 
Lite senare ska jag åka iväg till Ella, men hon måste ta hand om sina hästar först. Hon undrade ifall jag ville komma och vara med henne i stallet, men jag orkar inte stå och frysa, så nu står jag och lockar mitt hår. Lockarna blir dock jätte konstiga, hahaha, jag tror att det är för att jag börjat med balsammetoden. Så jag måste nog platta till håret senare, jag får se. Vi hörs! 

Tidig lördag

Fredagens händelser: nationella #2 avklarat, haft en lång so lektion, fått sportlov, varit på en jätterolig träning, pappa har kommit hem, gått till kusinerna och somnat i deras soffa av utmattning efter denna vecka, tagit mig hem och stupat ner i sängen.

Städtorsdag

Under den senaste veckan har det långsamt regnat kaos ner på mitt golv. Det har samlats högar av kläder, papper och skolböcker lite var stans och det var jag tvungen att ta tag i ikväll. Det tog mig lite längre tid än jag räknat med, för jag hittade massa gamla dagböcker från åttan som jag behövde läsa igenom. Det var endast ett år sedan, men det känns som evigheter.
Nu ska jag sova och förbereda mig inför nationella #2. Here we go. Kram! ❤

Onsdag

Jag vet inte om ni orkade kolla på alla, och isåfall, your loss.
 
Hejsvej. Provet gick nog hyffsat bra! Jag trodde att jag skulle bli klar jätte tidigt och bara sitta och stirra i typ en timma, men i stället körde jag hela tiden ut. Det var ganska skönt att ta det lugnt och inte stressa igenom hela provet.
Efter provet hade jag cirkus 2h NO, sedan tog jag första bästa spårvagn till sjukhuset, för att träffa pappa. När jag suttit hos pappa en stund kom mamma dit, och efter en dryg timma åkte vi hem. 
 
Imorgon har jag ingen spanska, vilket betyder att jag börjar klockan 10. Hallelujah, praise the lord vad skönt. Vi hörs iallafall imorgon. Kramen! :)

Nu inviger vi nationella proven

Om tio minuter ska jag gå in och göra mitt första nationella prov (samt alla andra nior i Sverige). Så imorse tänkte jag ut en liten lista på saker jag ska tänka på:
- Ta på mig en varm tröja, så att jag inte fryser ihjäl, dock ska den inte vara för varm om det nu är så att vaktmästaren bestämt sig för att det ska vara lite varmt för oss när vi gör vårt prov.
- Ingen mascara, om det nu är så att jag måste gnugga mig i ögonen för att jag inte fattar någonting.
- Myssockar, för ett extra cozy prov.
- Fylla bänken med mat istället för provpapper, ifall det nu är så att jag får hunger nöd.
- Ha med mig näsdukar, just in case att jag börjar snora och snorar ner mitt prov.
- Nu kör vi!

Kvällstankar

Förut tog jag och mamma en promenad genom denna förfärliga snöstorm, på askims gator. Vi pratade mycket om liv och död, samt vänner och släktingar. Vi pratade mycket om det som har hänt, men framför allt, om det som kommer att ske. Jag kommer börja gymnasiet, jag kommer tappa massa kompisar, men också få en hel del nya, men det viktigaste är att ta hand om dom som står bredvid en för stunden. Ingen vet vad som kommer hända imorgon, nästa vecka eller om ett år, ingen kan se imorgon förrens det är imorgon.

Jag gillar sådana promenader. Dom får mig att tänka, och får mig att må bra. Tack för att du finns mamma! ❤

Pappsen❤❤❤

 
Nu har jag inte bloggat på flera dagar, och det finns ganska många anledningar till det. Men nu är jag nog tillbaka! Jag slutade runt tre med hemkunskap. Vi tittade på en jättehemsk film där dom dödade massa djur. Usch. Direkt när jag slutat gick jag till subway och köpte mig en macka, och åkte sedan vidare till sjukhuset för att hälsa på min pappa. Nu står jag ute i korridoren och skriver för man får inte ha telefonerna på inne i salarna för det finns massa teknik prylar som kan ta skada för det. Jag ska snart åka ifrån sjukhuset till träningen, det är halv träning idag och resten är föräldrasamtal. Men vi kanske hörs senare! ❤ (Inlägget skulle egentligen upp för en halvtimme sedan, men jag märkte nu att det inte publicerats.)

Tjejmiddag

Sitter hos amandisen på tjejmiddag nu. Har haft jätte kul, och nu ska jag snart åka hem. När jag anländer till min slutdestination kommer jag dyka ner i sängen med en gång, för trött är bara förnamnet på vad jag är just nu. Hoppas ni haft en bra lördag! ❤

Beckisen

Jag saknar denna lilla prick.
 
Hej! Filmen igår var bra! Jag var med i typ 3 sekunder, hahahaha, men höjdpunkten var att se mitt eget namn i eftertexten. Mäktigt, måste jag säga! Jag har även blivit inbjuden till en till visning av filmen, som är för alla i 'filmteamet', då vi även är bjudna till mingel efter filmen. Jag menar, HOW COOL?! Jag var ju inte med mycket, men det är ju mer än inget. ;)
 
Efter filmen åkte vi förbi och plockade upp Ella, och åkte hem. Vi vaknade runt halv 9 imorse och gjorde amerikanska pannkakor. Vi började ju med bowling, och det gick väl bra, Ella vann. Hon gjorde även den klassiska snubblingen genom att springa för långt in på banan, så hon satt snart på rumpan.
Badmintonen var jätterolig. Jag spelade med Ella, Ida och Mandana och vi skrattade konstant hela tiden. Vi såg säkert ut som agresiva apor, eller något hahaha.
 
Nu ska jag fortsätta blädra igenom lite bilder på min dator och den ska jag gå och lägga mig. Ha en fortsatt bra fredag! :)

Godnatt!