23.12.13

 
Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min födelsedag, tralalalala. Denna dagen har varit så himla bra. Har dock varit väldigt sjuk, men det har inte varit alltför jobbigt. Somnade inte förens klockan halv 3 igår, då jag var så förkyld att jag inte kunde andas, så när familjen väckte mig halv nio var jag ju ganska rejält död, haha. Det har varit så några nätter nu, så jag brukar gå upp runt klockan halv tolv, så detta var ju lite för tidigt för mig, haha.
 
Efter jag blivit lite firad, såg jag färdigt på 1D filmen och somnade om till klockan 12. Efter det umgicks jag med min älskade familj och skyndade mig sedan in till stan för att möta upp Cornelia, Victoria & Vera. Vi gick runt i folkhavet en stund i Göteborg tills vi tillslut tog oss till Yogurtbar. 
 
När jag kom hem tog det inte lång tid tills Rebecka knackade på dörren och strax efter det kom även Karin hit. Vi tre satt och pratade länge innan dom beslöt sig för att gå hem. 
 
Nu ska jag gå och försöka sova, hoppaa ni haft en lika bra dag som mig och får en jätte fin jul imorgon! Godnatt & god jul! ♥
Postat av: Emma

jättefin väska, varifrån kommer den? :)

Svar: H&M! :)
Emma Björndahl

2014-02-10 @ 01:52:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: