Hemmmmmmaaa

 
Hejsan! Runt 8 igår kväll kom jag äntligen hem efter nästan 1 dygn i bil. Jag har verkligen haft det hur bra som helst, men jag började sakna mina djur + att sängarna var som tegelsten, så hemlängtan kom och då började det till och med vara lite jobbigt att vara i värmen. Tur att jag tog med mig solen hem till regniga Göteborg då.
Väskorna står fortfarande orörda i mitt rum, för det enda jag ville göra när jag kom hem var att sova i min säng, som aldrig varit så skön, haha.
 
Nu har jag precis ätit frukost , även om jag vaknade 20 över 7. Mamma väckte mig då, för jag skulle vara hundpassare för mina kusiner som just nu är på väg mot Spanien. Så nu har jag tre hundar som följer efter mig vart jag än går i huset hahaha. En av hundarna trodde nyss att det var någon utanför dörren, och då började dom andra också skälla och gny, så det blev värsta hundkören, och det tog mig typ 3 minuter att få tyst på allihop. När jag fick tyst på en, började dom andra skälla, då försökte jag få tyst på dom, då började den tredje skälla, osv, osv, osv, haha. 
 
Nu ska jag göra något vettigt med mitt liv, kanske packa upp eller något annat. Tror jag väljer något annat, haha! Vi hörs, kramisar! :)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: