26.11.13

 
Hejsan svejsan! Idag slutade klockan halv tre med idrottsprov. För mig gick provet bra, men inte riktigt lika bra för Vera som satt bredvid mig, haha. En kille i min klass stormade ut efter att ha skrivit klart sitt eget prov och drämde igen dörren så att det vibrerade i hela väggen. Tavlan på väggen satt tydligen inte så bra, så den for ner i stackars lilla Veras huvud, och sedan ner i golvet med en kras och glassplitter klädde fint golvet. Jag satt ju nära jag med och blev så himla rädd, haha, hade någon filmat mitt ansiktsuttryck hade jag helst inte velat se, hahaha. 
 
Och mer saker har det hänt! Brandalarmet gick mitt under våran svenska lektion, och mitt i stormen påväg ut kom jag på att jag glömt min kexchoklad, så det var bara att vända och hämta den, haha! Brandbilen kom, men jag tror inte det brann, för vi fick gå in ganska snabbt igen. Och tur var det! Hade jag vetat att jag skulle bli tvingad att stå ute i 6 minusgrader hade jag sprungit efter min jacka istället för kexchokladen.
 
Besökte även salong Sarah (aka min syster) för en klippning ikväll. Jag klippte håret rakt av i sommras och började nu sakna mitt lite uppklippta hår, så det fixade min snälla syster för mig. 
 
Nu ligger jag redan i sängen och ska alldels snart sova. Ha en trevlig natt folket! :)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: